Intiimihieronta spermat suuhun

Sykkivä iso kyrpä sylki varmasti desilitran kuumaa spermaa tyttöystäni suuhun ja naamalle. Tyttöni nuoli kiltisti jokaikisen sperma pisaran huolellsiseti kaverini mahalta, kyrvän varresta ja omalta naamaltaan. Tämän jälkenn he kävivät nukkumaan. Jätit kertomatta että runkkasit siinä vieressä, pyysit päästä porautumaan perseeseeni mutta en harrasta homohommia.

Sait tyytyä käteesi ja nuolla siitä omat mällis. Mut olit erittäin onnellisen näköinen. Onko tyttöystäväsi töissä Ypäjän oriasemalla?. Siellä on vation hevossiittola jossa oreilta otetaan siemennystä varten spermaa. Hevoselta nimittäin tulee tuollaisia desilitrojen annoksia spermaa kerrallaan. Vastaa alkuperäiseen viestiin kaverin spermat tyttökaverin suuhun!! Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Kyrpä ja sperma suuhun. Amatööri nainen on taitava munan imijä. Amatööri tyttö nelee paljon spermaa. Yksi musta kyrpä suuhun ja toinen vittuun. Venäjän amatööri tyttö imee spermat suuhuun. Amatööri blondi imee spermat suuhuun. Teinille valtavaa melaa suuhun ja perseeseen. Brunette lutka saa munaa vittuun ja suuhun yhtä aikaa. Iso kyrpä syvälle vittuun.

Tyttö saa spermaa suuhuun. Huora saa paljon spermaa suuhuun. Maku riippuu mielestäni ihan miehestä.. Liekö sitten siitä miten terveellisesti syö.. Alapesu kannattaa hoitaa ennen suihin ottoa. Ite olen 37v ja vasta nyt siihen kykenen.

Mitään syytä en osaa kertoa, mutta mulla oli aikoinaan myös samat fiilikset, yrjö lähellä lentää.. Kuitenkin olen hyvin aktiivinen ja kokeilunhaluinen, mutta ei vain ennen onnannu.

Se tunne tulee, kun on tullakseen, rauhassa päätät itse tahdin. Älä ajattele sitä ns ekaa kertaa, makua jne. Ei maistu pahalta,lähes neutraali maku. Laita miehesi tupakkalakkoon ja maista kolmenviikon jälkeen maku on "parempi" ja sehän erittää aivoihin hyvänolon tunteen.

Miksi ette kokeilisi suuseksiä vaikka suihkussa? Siinä on monia etuja, suun voi esimerkiksi pestä heti laukeamisen jälkeen, jos maku tai tunne ei miellytä. Toinen hyvä tapa "totutella" spermaan, on tehdä niinkun pornofilmeissä usein tehdään. Eli anna miehen laueta suusi ulkopuolella. Varmasti kaikki lasti ei tule silloin suuhusi. Esimerkiksi niin että miehesi seisoo edessäsi, ja omalla kädellään "laukaisee" itsensä.

Jos tulee oksennus, tai muuten vain ei miellytä, niin sitä ei tarvitse enää toiseen kertaan tehdä. Kun kuitenkin tunnut haluavan tehdä sen loppuun asti, niin turha vältellä ja miettiä asioita liikaa etukäteen. Ei haittaa jos mies laukee suuhun, sit vaan nielasen spermat äkkii alas ettei tarvii kauan maistella Se on oikeestaan kivaa. Vedä käteen mällit sit laita tuotos suuhusi ja nielaise. Jos maistuu pahalle niin älä sitten ihmettele ettei muijille maistu.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Mut olit erittäin onnellisen näköinen. No ja aivan varmasti otan suihin vapaaehtoisestiintiimihieronta spermat suuhun, jopa ihan mukavaa kun näkee miten toinenKIN nauttii, ja nielen mällit toimituksen päätteeksi, spermahan on melko mautonta litkua, se mitään ällötä. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Minusta siis kaikki seksi on mahtavaa kokeillajos nyt kuitenkaan ei ihan pissa-kakka-leikkeihin asti mennä Kokeilkaa nyt hyvät naiset maistaa kumppaninne mälliä ja katsokaa kun toinen nauttii. Oikeasti kauniit ihmiset ovat usein erittäin fiksuja, koska fiksuuteen sisältyy mm.

This Post Has

Leave a Reply

  • 1
  • 2
Close Menu