Suomi tunteet kondomikuningas

suomi tunteet kondomikuningas

Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Löysin tämmöisen paikan http: En ole koskaan ennen tilannut netistä, onko jotain riskejä tms. Kokemusta on , Tuo kondomikunkku näytti jotenkin suttuiselta paikalta, eikä firmakaan taida olla suomalainen Joo, maksu oli helppo netin kautta ja tilauskin tuli kotiin.

Itse löysin tuollaisen paikan http: Näytti olevan ainakin aikas laaja valikoima. Vai jäsähti pohjaan, miltäs se nyt tuntuu, se sattuu! Huonosti on asiat, jos ei liukasteet riitä omasta takaa, jos niin "herkullinen?

Eipä tuo 27cm sisälle mahdu kokonaan, jos ei kohtuun saakka mene. Ellei sitten elin vinossa souda ja huopaa. Herkutteleva RVA , Onerva rouva on vauhdissa Joko sait sitä sonnia?

Rva taitaakin olla vain joku pojankloppi, joka ei tiedä mitään. Kaikki vähänkin isompikaluiset tietää, että jos jostain suunnasta kalu nasahtaa pohjaan, niin juuri takaa päin. Joten tuo muka 27sentin kalun mahtuminen parhaiten juuri takaa on silkka potaskaa.

Olisit keksinyt edes vähän uskottavamman jutun. Tuli tilattua kondomit osoitteesta kondominet. Suosittelen eikä tullut kauhean kalliiksi! Tässä on kyseisestä suomalaisesta firmasta pari uutisartikkeliakin: Esimerkiksi öljyä ja vaseliinia ei suositella. Salasanaksi on määritetty oletusarvoisesti postinumerosi jonka perässä on kolme nollaa. Voit muuttaa tätä kun olet kirjautunut sisään.

Ok - Kirjaudu sisään. Valitse silikonipohjainen liukuvoide jos: Avvisa för alltid på denna enhet. Valikoituja tuotteita Pasante Warming 1 kpl 0. Ominaisuudet 0 Lämmittävät 4 Lämmittävät Kuka ostaa lämmittäviä kondomeja? Kaikki jotka tykkää kondomeista joissa on erikoisominaisuuksia! Lämmittävät kondomit antaa ihanan lämmittävän tunteen päivastoin kuin jäähdyttävät kondomit.

Valikoima on hieman heikohko ja se johtuu yksinkertaisesti siitä että ei ole olemassa paljoakaan vaihtoehtoja. Olemme hankkineet ne joita on saatavilla ja toivomme että joku niistä tuo lisäarvoa sinun kondominkäyttöön. Yhteensä 4 tuotetta Lämmittävät.

Amor Hot Moments 1 kpl. Amor Hot Moments 1 kpl Lämmittävä kondomi. Pasante Warming 1 kpl. Pasante Warming 1 kpl Warming Sensation. Näytetään 1 - 4 4. Maksuehdot Kondomikuninkaalla tuotteet maksetaan joko laskulla, kortilla tai verkkomaksulla.

Laskulla saat 14 päivän laskun viitenumerolasku joka lähetetään sähköpostilla.

Suomi tunteet kondomikuningas -

Aluksi luulin että mun mielialanvaihtelut ja alituinen kärttyisiyys ja haluttomuus johtuu vaan siitä että en ole tyytyväinen omaan elämääni. Nämä ongelmat näkyvät mm. Netistä voi tilata esimerkiksi Pasante Super King Size -kondomia, joka on 20 senttiä pitkä ja 6,9 senttiä leveä. Lääkäri sanoi mahakrampeista kun kysyin, että keho reagoi vieraaseen esineeseen ja kramppien pitäisi loppua 3 kk jälkee ja siltä tuntuu että ei ole onneksi suomi tunteet kondomikuningas niin kipeät mahakivut. Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Muistelisin, että kummallisia oireita oli ehkä maksimissaan kolme kuukautta, jonka jälkeen olo oli ihan loistava. Tuntuu varmaan vähän höhlältä mutta jos haluaa vielä kokeilla niin ihan mittaa peniksen ympärysmitan ja tilaa sen mukasesti oikeen kokosia, semmonen merkki kun MySize tarjoo käytännössä ihan kaikenkokoisia erotic massage center turku-tallinna muutenkin on olemassa esim. Durex Natural Feeling pakkaus Lateksittomat kondomit. Monella, niinkuin itsellänikin oli suuri kynnys luopua pillereistä, jälkeenpäin ajateltuna mietin että miksi? Eli voin siis omasta puolesta suositella erittäin lämpimästi kuparikierukkaa!

Mutta eihän se kaikilla näin mene. En enää koskaan aio syödä mitään hormoni juttuja, turvotus lähti ja olo koheni lopetettua kaikki. Itse käytän Yaz-pillereitä toista vuotta. Itse hommasin ne osittain finnieni takia, koska ajattelin näppylöiden johtuvan hormoni-tasojen epätasaisuudesta tuli aina tiettyyn aikaan kiertoa. Naamassa ne ei ollut pahin ongelma, vaikka olihan niitä siinäkin, vaan selkäni oli täynnä ja tosi kivuliaita osa.

Pari kuukautta pillerien käytöstä niitä ei enää tullut lisää ja loput paranivat. Kasvoistakin ne hävisivät sitten jossain vaiheessa. Kuten sanoit oireet on tosi yksilöllisiä, mutta olen itsessänikin huomannut välillä rajujakin mielialanvaihteluita, ne eivät ole kyllä yhtään kivoja kun joku päivä alkaa ärsyttää joku pikkuasia tai joku päivä olen vain hyvin masentunut ja surulinen. Kumminkin olin ennen paljon iloisempi ja positiivisempi ihminen.

Tähänkin taas vaikuttaa omat muut henkilökohtaiset asiat, niin en osaa sanoa paljonko pillereillä on osuutta asiaan, mutta varmasti ainakin jonkin verran. Älä muuta sano, on tosi vaikeaa arvioida, että mistä nuo oireet johtuvat, kun voi johtua ihan omastakin hormonitoiminnasta. Eron huomaa ehkä parhaiten, kun monen vuoden käytön jälkeen lopettaa hormoniehkäsyn. Itse kokeilin myös vuosi sitten jättää pillerit ja kävi päin vastoin. Aina niin hyvässä kunnossa ollut iho muuttui aivan järkyttäväksi.

Enne pystyin olemaan ilman minkäänlaisia peitevoiteita ja näppyjä tuli naamaan yksi tai kaksi muutaman kerran vuodessa rankan stressin yhteydessä ehkäpä. Mutta kun lopetin pillerit, alkoi finnejä ja näppyjä ilmaantumaan valtavasti.

Otsa, ohimot, posket, olin aivan järkyttynyt. Muutaman kuukauden sinnittelin, mutta hankin sitten pillerit uudelleen. Iho on vieläkin todella huonokuntoinen ja näppyjä on jäänyt, mutta vihdoin puolen vuoden jälkeen rauhoittumisen merkkejä on. Itselläni en ole huomannut pillereiden käytön aikana oireita. Luonteesta ja käyttäytymisestä en tosin osaa sanoa, onko muutosta..

Toisella vaikuttaa, toisella ei. Näitä lukiessa voi vain todeta, että todella yksilökohtaista.. Tiedän niin tuon tunteen, kun naama on täynnä näppyjä. Olen myös alkanut miettimään e-pillereiden vaikutusta hormonitoimintaan, mutta en ole uskaltanut tehdä sitä päätöstä ainakaan vielä , että luopuisin niistä. Mulla on siis ollut minipillerit käytössä yli 6 vuotta, joten on tosi vaikeaa arvioida, miten ne vaikuttavat esimerkiksi mielialoihin tai painoon.

Mietityttää sekin, että millaista mahdollista tuhoa pillereiden syöminen on voinut tehdä kropalle, kuitenkin noin monta vuotta olen niitä syönyt.. Vaikea juttu, tekisi vähän mieli kokeilla, millaista olisi olla ilman pillereitä, mutta kynnys on todella korkea. Ymmärrän täysin tuon, että kynnys on todella korkea, jos ei ole mitään huomattavia haittavaikutuksia.

Käytin lähes 10 vuotta e-pillereitä, jotka vaihdoin neljäksi vuodeksi hormonikierukkaan. Päätin viime vuoden syksyllä, että nyt on aika luopua kokonaan hormoneista ja päädyin kuparikierukkaan. Kuparikierukan asentaminen toki sattuu, mutta kyse on hyvin lyhyestä toimenpiteestä. Sitä ei siis kannata pelätä. Kuparikierukan laiton jälkeen iho parani hyvin nopeasti. Kuukautieskierto on lähes kellon tarkka ja huomaan itsessäni kierron vaihtelut hyvin tarkkaan.

Eli voin siis omasta puolesta suositella erittäin lämpimästi kuparikierukkaa! Ihana kuulla taas yksi positiivinen kokemus kuparikierukasta lisää. Alan yhä enemmän taipua sen kannalle! Minäkin lopetin e-pillerit joulukuun alussa ja olen ollut tosi tyytyväinen.

Turvotus on kokonaan poissa ja olo on keveä. Painoa tippui about pari kiloa saman tien. Hiukset alkoi rasvoittumaan ihan hulluna heti lopettamisen jälkeen, niin että joka päivä piti pestä, mutta nyt kun lopettamisesta on 2 kk ei sitä ongelmaa enää ole. En myöskään aio enää koskaan palata pillereihin, vaikkei mulle oikeastaan niistä mitään muuta ikävää aiheutunutkaan kuin haluttomuus ja turvotus. Postauksestasi tunnistin täysin itseni.

Käytin e-pillereitä noin kaksi vuotta, kunnes vihdoin ymmärsin lopettaa niiden syömisen. Sain aivan täysin samanlaisia oireita ja viimeinen puoli vuotta pillerien kanssa oli suorastaan yhtä sirkusta. Oireet kärjistyivät niinkin pahaksi, että jouduin käymään masennuksen vuoksi lääkärissä monta kuukautta. Mikään ei tuntunut miltään, mikään ei kiinnostanut ja henkinen pahoinvointi vain jatkui. Viimeinkin viime kesänä kuitenkin yhteistuumin lääkärini kanssa lopetin pillerit ja vaihdoin ne ehkäisykapseliin — enkä olisi voinut tehdä parempaa päätöstä.

Mieliala nousi heti eikä minun tarvinnut jatkaa enään lääkärissä käyntiäkään. Elämänlaatuni on kohonnut huomattavasti ja masennus on selätetty. Nuo pillerit ovat mielestäni se viimeisin asia mitä kannattaa syödä — varsinkin jos huomaa saavansa minkäänlaisia oireita. Kouluterveydenhoidossa valitukseni sivuutettiin olan kohautuksella ja annettiin vain uutta pillerimerkkiä kokeiluun… Jos nyt saisin valita, olisin ottanut heti kättelyssä kapselin pillereiden sijaan.

Mielialan kohoamisen ohella plussana myös se, ettei tarvitse joka päivä muistaa ottaa pilleriä. Tää on niin tätä, että silmiä vaan pyöritellään, vaikka kysymyksessä on oikeasti aika vakavakin juttu: O itsellä on ihan samanlaisia kokemuksia lääkäreistä ja hoitajista.. Tuo ehkäisykapseli on myös pyörinyt mielessä jonkun verran.

Olen kuullut siitä aika paljon positiivista ja kiva kun jaoit oman kokemuksesi! Tästä puhutaan liian vähän. Mä oon ite miettiny näitä asioita myös; mulla on monia semmosia oireita joiden uskon mahdollisesti johtuvan ehkäisystä Nuvaring.

En kuitenkaan näe hyviä vaihtoehtoja. Käsittääkseni ainut vaihtoehto on sitten kuparikierukka. Senkään luotettavuus ei ole vaan parasta luokkaa, ja muutenkin kuulemani kokemukset ristiriitaisia… Tää on ikävä tilanne. Mä ymmärrän sua niin täysin.. Kukaan ei pakota syömään hormoneja, se on ihan jokaisen naisen oma päätös. Tietenkään niitä ei kannata käyttää, jos saa pahoja sivuvaikutuksia, koska mikään lääke ei voi sopia kaikille.

Vaihtoehtoina on kuparikierukka ja kondomi. Olen käyttänyt pillereitä monta vuotta, enkä voisi olla tyytyväisempi; menkkakivut loppuivat, vuoto väheni ja akne katosi. Ikinä en ole sivuvaikutuksia saanut vaan olen erittäin onnellinen siitä, että näin vaivaton ja edullinen ehkäisykeino on keksitty! Oikeassa olet, että monelle varmasti myös sopii pillerit. Söin itse monta vuotta putkeen Yasmin-pillereitä joiden kanssa kaikki toimi suhteellisen hyvin mitä nyt kauheat raivo-PMS: Harkitsin mini-pillereihin siirtymistä, mutta terveydenhoitaja tarjosi myös mahdollisuutta hormonikierukkaan, josta kävinkin ehkäisyklinikalla erikseen juttelemassa.

Lopulta päädyin Mirena-hormonikierukkaan vaikuttaa viisi vuotta ja se on ollut minulla nyt reilun vuoden ajan. Olen vuotias, eikä minulla ole lapsia ja tästä seuraten kierukan laitto oli HYVIN kivuliasta, mutta se kesti vain hetken. Paino ei noussut minulla lainkaan. Hormonia kierukassa on th: Viime syksyn aikana kuitenkin kuukautiset palasivat kuukautiskipujen kanssa, jonka lisäksi minulle palasi osittain myös akne.

Onneksi iho on nyt rahoittunut, parempi ja selkeästi parempaan päin. Kävin gynellä vuositarkastuksessa ja juttelin näistä oireista ja hän kertoi, että Mirena-kierukka voi aiheuttaa epäsäännöllisiä kuukautisia.

Kuulemma markinoille on tullut uusi, pienempi malli, Jaydess-hormonikierukka jonka teho kestää kolme vuotta ja joka on suunnattu etenkin nuorille, synnyttämättömille naisille ja sen tulisi olla varmempi, etenkin epämääräisten kuukautisten suhteen.

Itse olen ollut tyytyväinen, enkä ole pienistä haitoista huolimatta ollut tyytymätön tai katunut kierukkaan vaihtamista, ainakin elämä on helpottunut ja koen olevani paljon tasapainoisempi ja oma itseni kuin pillereitä käyttäessä. Suosittelisin ottamaan yhteyttä myös ehkäisyklinikkaan koska siellä on viimeisintä tietoa omaavia ammattilaisia töissä.

Toivottavasti tästä saat jotain irti. Kiitos paljon, kun kerroit kokemuksistasi! Voisi meinaan hyvinkin kuulostaa mulle sopivalta ratkaisulta! Ymmärsin, että tarkoitit kierukan kivuliaisuudella sen laittoa. Minulla on ollut kuparikierukka vajaan vuoden. Synnyttämättömälle naiselle kierukan laitto on yleensä kivuliaampaa ja kipu oli kyllä kova minun kohdallani, mutta meni parissa tunnissa ohi.

Kuukautiset alkuun epäsäännölliset, mutta nyt en vaihtaisi mihinkään muuhun! Nyt oon viimesen vuoden aikana miettiny, että pitäskö lopettaa kokonaan. Kiitos paljon palautteesta, todella kiva kuulla!

Miksi näissä kirjoituksissa ei koskaan huomioida kondomia ehkäisyvälineenä? Teknologia on kehittynyt niin paljon, että ne teiniaikoina ennen pillereitä käytetyt Magicit ja Näkit on aivan museokamaa ja paljon parempia vaihtoehtoja on markkinoilla. Itse söin usean vuoden ajan Yasmin-pillereitä kunnes sain niistä veritulpan pohkeeseen. Tuloksena 10pv verenohennuslääke Klexanen piikitys vatsaan ja puolen vuoden mummolääke-Marevan-kuuri, aluksi viikoittaiset verikokeet ja sitten parin viikon välein seitsemältä aamulla mummojen kanssa INR-jonoon, samalla 6kk pakollinen tipaton ja elinikäinen e-pillerikielto.

Ainoastaan progestiinia sisältävät hormonaaliset ehkäisyt käyvät mm. Kuukautiset ovat niin kivuliaat jo valmiiksi, että kuparikierukka on sitten se ihan viimeinen oljenkorsi. Niin kauan kuin kondomit toimivat meillä, niin niissä pysytään.

Kondomeja ei kannata suoriltaan teilata, vaan edes yrittää löytää oman kumppanin kanssa seksiin sopiva kondomi. Myös nautinnollisuus-puoli tuodaan usein esiin ja se on toki yksilöllistä, mutta itselläni nautinto on oikeastaan vain lisääntynyt hormonitasapainon palauduttua, mieheni ei myöskään ole koskaan kärsinyt kondomin käytöstä vaan seksielämä pelaa loistavasti.

Tuntuu olevan ihan itsestäänselvyys että on naisen velvollisuus syödä hormoneja koska miehelle tulee niin paha mieli kondomin käyttämisestä. Hintakaan tuskin on normaalisti toimeentulevalle mikään este. Plussaa myös siitä että akti on vähemmän sotkuista!

Kuparikierukkaa aion vielä joskus kokeilla sellaisessa elämäntilanteessa jossa ei muuta stressiä ole koska mahdollinen vuoto ja kipu sekä että mahdollinen raskaus ei ole ongelma.

Hyviä kondomivaihtoehtoja voi tutkia vaikka mm. Kaalimadosta ja Kumiukosta, Google löytää lisää. En tiedä mistä tämä johtuu. Tai vaihtoehtosesti kaikkien anatomialle ei käy sellaset Magicin tyyppiset joissa on muotoiltu kärki. Tuntuu varmaan vähän höhlältä mutta jos haluaa vielä kokeilla niin ihan mittaa peniksen ympärysmitan ja tilaa sen mukasesti oikeen kokosia, semmonen merkki kun MySize tarjoo käytännössä ihan kaikenkokoisia ja muutenkin on olemassa esim.

Muutama millimetrikin voi vaikuttaa siihen istuvuuteen tosi paljon. Ymmärrän tosiaan ettei hirveesti huvita jos ei pysy ehjänä, kiva sitten ottaa jälkiehkäsyä tai tehä raskaustestiä, olisin ihan hermoraunio…. Tässä vielä muillekin mun yks lemppari ja edullinen kondomi; http: D Ajattelin nyt tilata kokeiluun jostain sellasia kalliimpia lateksittomia versioita joiden pitäis ihan kunnolla mm. Niin ja vielä lisäyksenä: Ainakin tässä odotusvaiheessa kun pohdit kierukkaa ja odottelet kuukautisia yms.

Täällä myös harkittu lopettamista, juurikin mielialojen vuoksi. Minä lopetin e-pillerit lokakuussa ja täytyy sanoa että oli kyllä yksi parhaimmista päätöksistä ikinä! Olen paljon virkeämpi ja jaksan oikeasti tehdä asioita. Ja voi vitsit mitkä halut! Pillereiden aikana ei paljoa kiinnostanu mitkään seksuaaliset asiat mutta nyt. Seksiä on monta kertaa viikossa.

Mulla on sellanen lääkitys jonka kanssa ei saa tulla raskaaksi ja päätin että haluan kuparikierukan. Luin kaikkia kauhutarinoita kuinka sattuu kamalasti ja verta vuotaa. Kipu oli kyllä kova mutta se kesti vain hetken.

Jälkeenpäin ei ole ollut mitään sen kummallisempaa. Tyytyväinen oon ainakin tähän asti ollu. Hyvä teksti, oli kuin olisi omaa tekstiä lukenut. Nuvaringistä melkein jopa tykkäsin se kuivatti vaan paikat totaalisesti kunnes pitkän käytön jälkeen alkoi tiputtelu.. Vaihdoin 3kk sitten pillereihin, sinnittelin 6viikkoa vuodon kanssa, sain järkyttävät ihottumat ja aiemman listan oireet ennenkuin tajusin lopettaa.

Olo on kuin uudesti syntyneellä, 1,5kk ilman hormoneja ja heti ensimmäisistä päivistä alkaen tuntui että aurinko alkoi paistaa pään sisällä. Tuli kyyneleet silmiin ku nauroin kunnolla pitkästä aikaa, treenit sujuu hirveellä innolla ja kokoajan vois puuhata jotain sen aiemman töistä kotiin ja nukkumaan- meinigin sijasta. Mulla on kans kokemusta tosta Nuvaringistä vuosien takaa ja nyt kun sanoit, niin mieleeni tuli, että se kuivatti tosiaan paikkoja aika paljon ja tiputtelua oli myös sen kanssa.

Myös näiden Qlaira pillereiden kanssa tiputtelua oli melkein joka viikko vaikka olin käyttänyt niitä jo usean vuoden ajan.. Voin suositella kuparikierukkaa, vaikka onkin aina yksilöllistä, mikä kullekin sopii. En ole synnyttänyt, ja laitoin kuparikierukan yksityisellä — sain puudutuksen ja homma oli vartissa ohi enkän tuntenut mitään.

Laittamisen jälkeen ehkä 10min supisteli, ja illalla menin jo salille. Iho-oireet helpttivat heti ja olo tuntuu paremmalta ilman mitään hormoneja. Toi kuulostaa jo ihan siedettävältä kokemukselta. Pitääkin harkita, jos sitä meniskin yksityiselle gynelle jos nyt siis kierukkaan päätyy , jos eivät kunnallisella suostu puuduttamaan.

Täällä myös kannatetaan pilleritöntä elämää. En aio enää koskaan ottaa mitään hormonaalista ehkäisyä. Mulla tosin on kolme lasta, ett sen puoleen voisin mennä vaikka sterilointiinkin, mutta en kyllä sitäkään halua. Lopetin pillerit ennen ensimmäistä lasta, n 8 vuotta sitten ja sen jälkeen on suositeltu minipillereitä, ehkäisykapselia, kierukoita ym… Mutta ei kiitos.

Ilman hormonaalista ehkäisyä tosiaan tunnen olevani minä! Ja se mitä sanoit naisellisuudesn lisääntymisestä se oma fiilis allekirjoitan täysin! Meillä mennään kortsulla, joskus ilmankin, koska tosiaan tiedän kiertoni tarkkaan ja tunnen ovulaation, niin pystyy joskus olemaan ilmankin. Eikä meillä se maailma kuitenkaan kaatuisi, jos vahingossa tulisin raskaaksi. Toiset miehethän vaan on niin urpoja, että eivät suostu käyttämään kortsua kun ollaan pitkässä suhteessa. Toisaalta mielestäni typerää taas mieheltä vaatia naista tunkemaan elimistöönsä turhia hormooneja….

Voin vaan kuvitella, miten lääkärit ovat varmasti yrittäneet tyrkyttää vaikka mitä, kun ovat kuulleet, ettei sinulla ole ehkäisyä. Mahtava kuulla, että sinulla on samoja kokemuksia naisellisuudesta,koska olen täysin varma, että siinä on perää. Aiemmissa kommenteissa joku olikin kommentoinut, että monille suositellaan matalahormonisia pillereitä, koska useimmille ne kuulemma sopivat, mutta jos omaa luonnostaan korkeat hormonipitoisuudet, niin vaikutukset voivat olla juuri päin vastoin.

Kun tuntee itsensä naiselliseksi, on myös itsevarmempi ja en tosiaankaan halua enää luopua tästä fiiliksestä. Mulla on myös asiasta omaa kokemusta, eikä kokemukset pilleireiden käytöstä ole todellakaan hyviä.

Ehkäisynä ne toimi hyvin ja akne kasvoissani parani kokonaan. Söin ensin Yaz-merkkiä vajaan vuoden ja tiputteluvuodon takia vaihdoin Zoelyyn, joita söin reilun vuoden ennen kuin lääkärin määräyksestä lopetin pillerit kokonaan. Minulla nimittäin pillereiden syönti alkoi tuhota maksaani. Maksa-arvot huitelevat edelleen jopa yli parisataakertaisina vaikka pillereiden lopettamisesta on yli vuosi. Diagnoosin teko on edelleen vaiheessa, mutta siitä olemme yhdessä eri lääkärien kanssa samaa mieltä, että minun kohdallani maksan tilanne johtuu pillereistä.

Nyt ehkäisynä pitkästä parisuhteesta huolimatta käytämme kondomia, ja mielestäni sitä kannattaa pitää varteenotettavana vaihtoehtona. Se ei millään lailla latista tunnelmaa, ja jos kumin käyttö ei miehen mielestä ole ok, niin silloin kannattaa miettiä omia arvoja.

Oma mieheni on ainakin sitä mieltä, että terveys ehdottomasti edelle ja hän käy vaikka steriloimassa itsensä mielummin kuin että minun täytyisi vielä myrkyttää itseäni pillereitä syömällä.

Toki mietinnässä on myös vaihtoehtoiset ehkäisymenetelmät, mutta tällä hetkellä kondomi tuntuu toimivan, on edullinen ja nautinto yhteisissä hetkissä ei ole kadonnut mihinkään — päinvastoin. Kiitos paljon, mahtava kuulla! Jos kerta pieniäkin oireita oli, niin en edes halua ajatella, mitä suurempiakin oireita olisi voinut tulla ajan kanssa.

Toivottavasti saatte diagnoosin valmiiksi ja saatte maksasi parantumaan. Totta puhut, olen samaa mieltä, että ehkäisy parisuhteessa on kyllä myös osittain miehen vastuulla ja miehen pitää osata kuunnella myös naisen tahtoa. Ensi kertaa vierailen blogissasi, ja tärkeällä asialla olet. Täällä on myös pari, joka kärsii ajoittaisista raivareista, uupuneisuudesta yms.

Mieli on hämärtynyt, koska syksy oli niin rankka. Vasta kirjoituksesi jälkeen havahduin ajatukseen, että voiko masentuneisuuteni taustalla olla Femodenini… Täytyypä ottaa puheeksi ensi terapiakäynnillä. Lukijamääriäsi tietämättä suosittelisin jopa koko vaihtoehdon poistamista blogitekstistä, tai sitten lisäämään sen, että se ei todellakaan ole mikään ehkäisymenetelmä. Todella mukava kuulla, että aihe osui nappiin ja sait siitä ajateltavaa. Itse en osaa ottaa sen tarkemmin kantaa, kun ei tiedä kyseisestä asiasta sen enempää.

Varmat päivät on tosiaan hankala keino ja kun tällä hetkellä ei ole vielä omia menkkoja, niin niiden laskeminenkaan ei onnistu mitenkään luotettavasti. Omien menkkojen tuloon meni kuitenkin se 8kk, joka tuntui älyttömän pitkältä ajalta. Ne takkuili sitten hetken eikä heti tulleet säännöllisesti.

Siihen huomasin maca-jauheen terapeuttisella annoksella ja kookosöljyn auttavan ihan älyttömästi! Itselläni ei menkkoja vieläkään kuulu ja nyt alkaa olla yli kuukausi pillereiden lopettamisesta. Kiitos paljon vinkistä, tutustun ehdottomasti luontaisiin vaihtoehtoihin buustata tätä omaa hormonitoimintaa! Itse lopetin pillerit syyskuussa, mutta en ehtinytkään niitä syödä kuin reilut 2v mutta silti olo on nyt ihan erilainen! Pillereiden aikaan sain kerran mm.

Noh, poikaystävä ajoi ja juttelimme siinä ja hän sitten juttelun lomassa ajoikin kaupan risteyksen ohi. Hyvä ettei poikaystävä ajanut kolaria kun säikähti yhtäkkistä huutoani niin kovin. Säikähdin kyllä itsekin, miten voi kiihtyä nollasta sataan puolessa sekunnissa noin pienen asian takia??! Kyllä ne pillerit oli ihan suoraan saatanasta.. Nyt kun on mennyt jo useampi kuukausi ilman pillereitä, on oloni paljon iloisempi ja keveämpi. Allekirjoitan siis täysin tämän sumuverho silmien edessä-asian.

Nelisen kiloa tippui myös paino parissa kuukaudessa lopettamisen jälkeen. Toki huonoja puoliakin löytyy, esim. Ihmettelen myös lääkäreiden pillereiden puolustamista. Yritti siis oikein pelotella minut siirtymään takaisin pillereihin, sillä vauva tässä vaiheessa todellakin olisi maailmanloppu.

Ja tiedän kyllä useammankin tapauksen, joka on tullut raskaaksi pillereistä huolimatta, että eivät nekään aina suojaa.. Ihana kuulla, että mielikin on nyt rauhoittunut pillereiden lopettamisen jälkeen. Itsekin sain pillereiden kanssa usein raivokohtauksia ja tunsin masentuneisuutta melkeinpä joka päivä.

Toivotavaan, että iho-ongelmasi myös rauhoittuvat ajan myötä. Olen kuullut, että saattaa kestää montakin kuukautta, ennen kuin hormonit poistuvat lopullisesti elimistöstä, joten voihan se olla vain oman hormonitoiminnan muutosta.

Itselläkin tukka rasvoittuu paljon nopeammin ja tuntuu, että pitäisi olla sitä joka päivä pesemässä. No huh huh mitä puhetta lääkäreiltä. Tässä nyt demonisoidaan ihan turhan paljon e-pillereitä ja niiden haittavaikutuksia. Suurimmalla osalla hyödyt on kuitenkin suuremmat kuin haitat, ja siksi hormonaalinen ehkäisy onkin suosittua.

Itse aloitin vuosi sitten Zoely-pillerit; ensimmäisen 1,5kk aikana mielialat heittelivät ja saatoin pillahtaa itkuun mitättömistä asioista, lisäksi tunsin itseni todella turvonneeksi koko ajan.

Tämän jälkeen oireet kuitenkin katosivat ja pillereistä on ollut vain hyötyä; pääsin omista iho-ongelmistani eroon yms. Harmi jos omat kokemuksesi ovat olleet kuitenkin noin negatiiviset. Aivan varmasti on myös näinkin. Ja varmasti enemmän kerrotaan niistä negatiivisista kokemuksista pilleireiden suhteen, kuin positiivisista. Halusin vaan tuoda oman näkökulman tähän kirjoitukseen ja ihan mielenkiinnosta halusin kuulla, sattuisiko muillakin olemaan saman kaltaisia kokemuksia.

Moi, mun oli pakko tulla kommentoimaan…mietin vaan että tosi monella en tiedä lukuja ollut huonoja kokemuksia hormonaalisen ehkäisyn kanssa. Jos menee vaikka lukemaan joihinkin keskustelupalstalle tms. En väitä ettei hyviäkin kokemuksia olisi ja varmasti onkin paljon ja yleensä ne huonot kokemukset vaan nousee pintaan.

Mutta silti epäilen suuresti onko tätä aihetta tutkittu tarpeeksi. Voidaanko me luottaa johonkin tahoon joka valmistaa lääkkeitä? Ja kuka sanoo että ne aineet on turvallisia? Kuitenkin ne on aivan järkyttävän isoja määriä meidän kehossa jos muuttaa meidän kuukautiskierron ja kaikkea, eihän se mitenkään voi olla normaalia?

Itse lopetin myös e-pillerit joulukuun alussa. Poikaystäväkin sanoi, että olen huomattavasti iloisempi nykyään. Tosin joillakin ei tule epillereistä mitään sivuoireita, mutta esim. Varmasti nuo läheiset ihmiset huomaa ne muutokset kaikista parhaiten. Nimenomaan, se on tässä tosi pelottavaa ja tuntuu, että e-pillereitä määrätään ihan toisella kädellä: Itse halusin epillerit n. Kuukaus meni ja olin täysin hermorauniona, itkin päivät pitkät ja suutuin ihan tajuttoman helposti.

Kuukauden ajan kesti myös tiputtelua. Äiti kypsy koko hommaan ja passitti mut yksityiselle gynelle. Siellä mut otettiin heti tosissaan, ja oltiin aidosti kiinnostuneita ongelmista. Gyne sanoi, että luultavasti mun kropan luonnollinen hormonitaso on korkea, ja siksi matalahormoniset yaz -pillerit veti hormonitason niin alas, että se aiheutti nämä oireet. Erittäin järkeenkäypä selitys, koska sitten vaihdettiin mulle Diane Nova -merkkiin, joka on nyt sopinut tässä yli 2 vuotta mulle kuin nenä päähän.

Toki menkkojen aikaan oon vähän äksympi, mutta sitä olin myös ilman pillereitä. Mun mielestä kuitenkin epillereistä uutisoidessa niistä tehdään demoneita ihan turhaan.

Julkisuuteen nostetaan aina ne veritulppatapaukset, joita loppujenlopuksi on kuitenkin harvassa. Tulee muistaa, että jokaisessa pitkäaikaiskäytössä olevassa lääkkeessä on riskinsä, joillekin ne eivät sovi ollenkaan, kuten sulle. Jokasen kroppa on erilainen ja naisilla hormonitoiminta vaihtelee helposti laidasta laitaan.

Hyvä kirjotus kuitenkin ja asiallinen aihe! Kuulostaa todella paljon samanlaisilta oireilta, mitä itsellänikin on ollut. Tuo itkuherkkyys ja ihan turhista asioista raivoaminen. Toi onkin mielenkiintonen näkökulma, että korkeahormoniset pillerit voisi sopia paremmin. Mulle on kanssa aina ehdotettu kaikista matalahormonisia, kun oon kertonut saamistani kokemuksista pillereiden kanssa.

Mistähän tuokin sitten johtuu, että suurelle massalle niitä sitten kuitenkin tungetaan käteen ensimmäisenä: Haluttomuus siirtyi myös urheilun saralle ja paino nousi ja nousi! Nyt kun olen vuoden ollu ilman niin pohdin että sillon kun käytin e-pillereitä olin kuin jossain huumeissa, koko persoonallisuus muuttui: Pelottavaa kuulla, että monilla muilla on aivan samantapaisia kokemuksia. Voi olla, että kuvittelen, mutta tosiaan treeneissäkin jaksaa painaa paremmin nyt kun on lopettanut pillerit!

Itselläni kierukka oli lääkäreiden mukaan ainut vaihtoehto kun mitkään pillerit ei tuntunut toimivan ja sittenpä otin sen. Laitto oli tuskallisen kivuliasta, pelkäsin, että kuolen. Kipu kesti vähän aikaa ja luulin sen olevan ohi. Kuitenkin muutaman päivän jälkeen tuli järkyttäviä vatsakipuja, niin, etten kyennyt liikkumaan. Olo oli kuin pahimmassa painajaisessa. Makasin lattialla henkeä haukkoen ja itkin itseni uneen joka ikinen kipuilta. Tätä kesti 2 kuukautta, jonka jälkeen päätin ottaahärpäkkeen pois sillä kroppani oli ruennut hylkimääni sitä.

Poisotto oli vähintään yhtä kivulias kuin laitto. Suosittelen harkitsemaan joko muita pillereitä tai olla ilman mitään. Mulle aiheutti kuvailemiasi oireita aivosumu, masennut, mielialan vaihtelut jne kilpirauhasen vajaatoiminta. En ole juurikaan koskaan syönyt e-pillereitä. Hyvä kuitenkin, jos olosi tasoittui pillereiden lopettamisen myötä! Tarkoituksena oli ensin laitattaa kuparikierukka mutta lääkäri sanoi minulle että synnyttämättömälle naiselle kierukka on huono vaihtoehto, sillä se voi aiheuttaa tulehduksia ja jopa lapsettomuutta.

Jaydess on vähä hormoninen ja sen ehkäsyteho on 3 vuotta. Luin netistä kyseisestä kierukasta ja mielipiteitä oli vähän laidasta laitaan, mutta päätin silti ottaa sen. Laitto sattui vähän, tuntui mahassa kunnon kouraisulta mutta onneksi kipu ei kestänyt kauaa, ehkä muutaman sekuntin. Olin ottanut etukäteen kaksi mg buranaa ja laiton jälkeen otin vielä yhden.

Minulla on ollut tuo kierukka nyt reilu kolme kuukautta ja voin iloisesti kertoa että kyllä kannatti ottaa! Tuntuu että mieli on tasainen ja muutenkin tää tuntuu niin helpolta, enkä ees huomaa että mulla olisi sisässä joku kapistus. Alussa mun menkat oli tosi runsaat ja kipeet mahakrampit, mutta nyt vuoto on onneksi niukentunut ja kuulemma tässä pitäis menkat loppua kokonaan!

Lääkäri sanoi mahakrampeista kun kysyin, että keho reagoi vieraaseen esineeseen ja kramppien pitäisi loppua 3 kk jälkee ja siltä tuntuu että ei ole onneksi enää niin kipeät mahakivut.

Suosittelen siis ehdottamasti jaydess hormonikierukkaa! Ilmeisesti on vielä niin uusi markkinoilla, ettei kovin moni siitä tiedä. Kiva kuitenkin, kun jaoit positiivisen kokemuksen, jään harkitsemaan asiaa! Varmoja päiviä ei ole olemassakaan. Ja tämä tieto on varmaa, olen kuitenkin opiskellut kehitysbiologiaa pääaineenani ja toiminut tutkimuksenkin parissa jo viidettä vuotta.. Eli varmat päivät EI ole toimiva ehkäisymenetelmä. Moi, pakko kommentoida omaa kokemusta, näyttäisi siltä että tosi monella on vastaavanlaisia huonoja kokemuksia, niin myös mulla.

Aluksi luulin että mun mielialanvaihtelut ja alituinen kärttyisiyys ja haluttomuus johtuu vaan siitä että en ole tyytyväinen omaan elämääni. Mutta aikaa kului ja aloin unohtamaan millainen olin ollut ennen. Silloinen poikaystäväkin yritti kannustaa lopettamaan pillerit. Olin kokeillut Yazminea, Melianea, laastaria, rengasta ja Qlairaa. En halunnut kuitenkaan käyttää kondomia joten käytin siis ehkäisyä putkeen varmaankin 5 vuotta.

Kunnes tuli ero ja lopetin. Kimono Aqua Lube 3 ml Kimonon vesipohjainen liukuvoide on hieman. EXS Hot Chocolate 1 kpl. Pjur Back Door Comfort 2 ml. Pjur Back Door Comfort 2 ml Liukuvoide kehitetty anaaliyhdyntään.

Glide 1,5 ml Täydellinen mukaan matkalle tai vieraskentille! Haluatko selata Kondomikuninkaan sivuja? Durex Natural Feeling pakkaus. Durex Natural Feeling pakkaus Lateksittomat kondomit. Maksuehdot Kondomikuninkaalla tuotteet maksetaan joko laskulla, kortilla tai verkkomaksulla. Laskulla saat 14 päivän laskun viitenumerolasku joka lähetetään sähköpostilla. Tilauspäivä lasketaan ensimmäiseksi päiväksi. Tietoja laskustasi saat täältä www. Maksun myöhästyttyä voidaan periä muistutusmaksun sekä viivästyskorkoa korkolain mukaan.

Tämä koskee ainoastaa murtamattomia pakkauksia. Jos olet tehnyt ostoksen jonka haluat perua, lähetä sen takaisin meille ja ilmoita että palautus on tulossa. Ei uloshaettuja toimituksia ei lasketa lain mukaan avokaupaksi. Ota meihin yhteyttä jos haluat jostain tietystä tuotteesta tarkempaa tietoa. Se toimii ihan yhtä hyvin viimeiseen käyttöpäivään saakka. Lähettäjä tai pakkaus ei paljasta että olet ostanut kondomeja.

Ei myöskään tiliottesta käy ilmi mitään paljastavaa mikäli maksat kortilla. Tilauksesi pakataan tilauspäivänä riippumatta jos maksat laskulla tai kortilla. Tämä koskee tilauksia tehty arkipäivisin ennen klo. Ota meihin yhteyttä jos et saa tuotteita normaalin toimitusajan puitteissa, niin voimme aloittaa tutkimuksen niin pian kuin mahdollista. Kaikki tilaukset toimitetaan aina huomaamattomasti. Mikään toimituksessa ei paljasta sisältöä, eikä kuoressa tai paketissa lue mitään kondomeihin viittaavaa.

Käytämme yleensä PostNord tuotteiden toimitukseen. Salasana Salasanaksi on määritetty oletusarvoisesti postinumerosi jonka perässä on kolme nollaa.

This Post Has

  1. -

  2. -

  3. -

Leave a Reply

  • 1
  • 2
Close Menu