Suihinotto kiinnostaa venäläinen vaimo

suihinotto kiinnostaa venäläinen vaimo

Eli ne naiset, jotka eivät halua lähteä pois Suomesta, saisivat itselleen venäläisen miehen. Olisiko tämä yksi hyvä ratkaisu? Ratkaisusi kuulostaa täydelliseltä, suorastaan nerokkaalta. Tässä on vaan yksi heikko kohta.

Entäs jos nämä tänne muuttaneet venäläiset naiset alkavat haikailla näiden tänne muuttavien venäläisten miesten perään? Silloin suomalaiset naiset joutuisivat kamppailemaan venäläisistä miehistä? Mikä niissä virolaismiehissä nyt noin ihanaa on? Suomalaisten miesten on pidettävä venäläiset naiset tietysti tiukassa ojennuksessa, etteivät he ryhdy haikailemaan venäläismiehiä. Eihän he tietenkään haikaile, jos suomalaiset miehet vaan kykenevät hoitamaan venäläisnaisensa hyvin. Näin venäläiset miehet saavat rauhassa nauttia ja keskittyä suomalaisnaisiin, ilman venäläisnaisten häiriötä ja jatkuvaa jahtaamista.

Ei LOVE tule kilkuttamalla ja kello kaulassa, vaan vaivihkaa vain Vanhaa kulttuuria ja kuinka ne on taistelleet siellä kaikesta!! Koko suunnitelman onnistuminen lepää siis suomalsimiesten harteilla.

Tämähän on muuten aivan loistava suunnitelma. Uteliaisuudesta kysyisin, että jäisitkö sinä tänne Suomeen niitä venäläismiehiä odottamaan vai lähtisitkö Viroon ennemmin? Niin etä mites ne on taistelleet?

Minun muistini mukaan Viro ei taistellut toisessa maailmansodassa? Minusta tuntuu, että Virossa voisi olla kyllä tunteikkaampia ja pehmoisempia miehiä kuin täällä Suomessa. Vai LOVE, no miltähän sellainen keskiverto virolaismies oikein näyttäisikään: Ajettelin lähinnä sitä, että poliittisessa ja yhteiskunnallisessa mielessä voisin luoda kauppasuhteita maiden välille ja nykyisen poliittisen "Salarakas"-toimintamallin vuoksi voisin ottaa kolme salarakasta.

Tällä olisi varmasti Suomenkin kannalta edistyksellinen merkitys johonkin suuntaan. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Voi ne olla jotenkin taistelleet Ei me voida kaikkea heti tietää..! Mun ei tarvitse pelätä mitään sen kainalossa! Aikamoinen aavistus tuntuu olevan. Oletko aikonut piankin mennä Viroon katsastamaan keskivertovirolaismiehen? Tuo kuullosti kyllä oikein houkuttelevalta, toi sun kuvaus kainalosta, jossei tarvitse pelätä pimeää eikä mitään sen kainalossa: D Tuota, ettei se olis vaan sellaista haaveilua?

Lyhympiä, viinaan menivempiä ja omaavat huononman terveyden kuin suomalaiset miehet. Mutta muuten kyllä hakkaavat suomineidot mennen tullen. Asenne on aivan loistava ja ulkönäkökin useimmiten. Lisää näitä tänne ja heti! Miten venäläisten naisten asenne on loistava? Tuo seikka kiinnostaa minua kovasti? Ajattelevat muitakin ihmisiä kuin itseään. Eli miesten kanssa he ottavat ilman muuta huomioon miehen tarpeet. Tää on siis automaattista, eikä siihen tarvita sen enempää jankkaamista.

Ymmärtävät siis paremmin miehiä. Mitä miehen tarpeita oikein ajattelet? Haluaisitko naisen olevan sellainen perinteinen nainen? Voisitko vielä selventää asiaa? Ja myös pitävät siitä käytännössä huolta. Seksi se on näköjään vastaus kaikkiin pulmiin, no onhan se hyvä, että ratkaisut ovat noin yksinkertaisia.

Miksihän tää simppeli asia on niin vaikeaa ymmärtää Suomessa? Tää ei näköjään koske sua: Itse asiassa naapurissani asuu molempia. Toisaalta jos ne eivät ole koekeilleet suomalaisnaista niin onkohan niillä mitään vertailupohjaa.. Toisen venäläisen vaimo kyllä lähti takaisin venäjälle, että en oikein tiedä miten se sieltä käsin hoitaa miehen seksitarpeita.

Mutta kauniita ne naiset ovat. Idän naiset etusijaisesti ajattelevat vain itseään ja sitä hyötyä, miten sinusta voisivat irti nyhtää. Ja kun ovat kaiken mahdollisen hyödyn saavuttaneet, niin sinä voit mennä. Eestin epärehellisimmät ihmiset ovat venäläisiä.

Jos sinun tuttavapiirisi ihmiset ovat tuollaisia, niin eikö se kerro jotain sinusta? Joku taso pitää tuttavissakin olla - kuka tässä puhui että venakot kuulusivat vähimmässäkään määrin tuttaviini???

En pidä roskasakista, en loisista, enkä loisia puolustelevista nyhveröistä. Mutta kun maailmalla kulkee silmät avoinna, näkee ja kuulee kaikenlaista. Sinulla näyttää olevan iloisesti laput silmillä ja mikäs siinä.

Oletkohan muuten tosielämässä milloinkaan ollut tekemisissä venäläisnaisten, tai yleensäkään kenenkään venäläisen kanssa? Minun kokemukseni venäläisnaisista ovat hyvin toisenlaisia.

Miehenä ajatellen harvempi suomalainen nainen todella enää sytyttää, kun olen saanut oman venäläissyntyisen kultani. Hänen naispuoliset tuttavansakin ovat minulle kovin hyvän kuvan itsestään antaneet. Jokaisen heistä olen tavannut Suomessa, asuinpaikkakunnallani.

Tottakai isoon joukkoon sopii hyvin monenlaista ihmistä, mutta tuommoiset ovat omat kokemukseni. Ettet vain olisi joku Venäjän suloluomuksille kateellinen supisuomalainen femakko? Kyllä nää tällaiset äärimmäisen törkeät viestit viittaavat feminismiin.

Sieltä löytyy koulutettua ääriainesta, joille feminismi on uskonnon asemassa. He ovat tarvittaessa valmiita tällaisiin "itsemurhaiskuihin" nettipalstoilla. Tarkoituksena on lähinnä aiheuttaa kaaosta. Kysymys on ilmeisesti nuorista naisista, joita "isot tytöt" eli heidän feministiset esikuvat käyttävät törkeästi hyväkseen. Hulluinta on se, että tätä porukkaa koulutetaan yliopistoissa! Ainakin ne naiset, jotka olen tavannut, ovat olleet tosi herttaisia, fiksuja, kauniitakin ja mukavia, kaikenkaikkiaan ystävällisen oloisia ihmisiä.

Eipä ihme, että miehet ovat heidät Suomeen halunneet. Että viitsit kirjoittaa rasistisia tekstejä, ulkomaalaisviha näköjään kukkii syvällä kansan riveissä? Sukulaismiehellä oli vaimo Venäjältä. Liitto kesti vuosia, mutta ero tuli tyypin hakiessa itseään 25 vuotta nuoremman vaimon Thaimaasta.

Ukko on uskomaton ääliö ja kohtelee naisiaan kehnosti. Opiskeli sinnikkäästi suomenkielen ja sai työpaikan, jolla elätti itsensä. Mies ei liiemmin rahaa antanut; kitupiikki kaikilla tasoilla. Ex-vaimo on erittäin vieraanvarainen, seurallinen ja palveli ukkoaan ja meitä kyläilijöitä aina kiusallisuuteen asti, liekö perua juutalaisesta perinteestä.

Hän pitää kaikesta kauniista ja kiiltävästä, kulttuurista, matkustelusta ja muusta seuraelämästä. Ukko vain ei koskaan vienyt häntä moisiin rientoihin moukka kun on. Palkaksi kaikesta tästä ja muusta tämä jokapojan unelmanainen sai kengänkuvan takapuoleensa 20 vuoden jälkeen ja joutuu pienituloisena tyhjätaskuna avioehto sinnittelemään päivästä toiseen.

Yritämme häntä sitten autella ja pitää yhteyttä, ettei yksinäisyys kävisi ylivoimaiseksi, sukurakas kun on. Uusi vaimo on nyt ollut kuukauden päivät Suomessa ja olemme yrittäneet sanoa, että vähän tarttis nuorta naista viedä ulos ja viihdyttää. Ukko on ihan entisensä eikä ymmärrä asiaa. Hyvä vaan jos et minua tule iskemään, jos harrastat suojaamatonta seksiä tuiki tuntemattomien kanssa niin ties mitä tauteja sinulta löytyy.

Mistä tiedät montaa nämä naiset ovat panneet samalla tavalla kun kerran niin taitaviakin ovat? Otata housut pois koko hämppä haisee hirveelle. Olen joutunut jo 5 lähettään kotiin kun ajakerran jutut on ollut niin hoidettu. EI saatana koskaan enään ryssää himaan Taikku siinä voit vaikka pillut nuolla keittiön laiitalla niin puhdas on ja siro korppa hyvät tissit, ei tuten ryssän lapsen puöräyttämät.

HAe itelle taikku ala mitään vitus korua jota esittelet ja jolle nauraa lähdettyäsi. Onnistuuko se suomen puhuminen lääketokkurassa. Virolaiset ei lähde karkuun kun niitä lähestyy vaan ne juttelee iloisesti ja haluavat tutustua. Nuivat suomi naiset on mennyttä elämää.

En usko että mitään "miestenhoitogeenjeä" on olemassa: D Ne jutskat on kyllä ihan varmasti kokemukseen perustuvia ja ajan kanssa opeteltuja. Kokemusta karttuu kun aloittaa seksisuhteet teiniä ja mikä miesmäärä lienee näillä neitosilla huikea. Muistaa sen itekkin että aika tumpelo sitä oli alussa: Olin yhen virolaisen naisen kanssa 5 vuotta enkä enään halua suvaitsemattomia suomi lorttosia.

Se noissa pelottaakin kun suomalaiset naiset o niin kiukkusia ja rasistisia. Niinhän se menee, että ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella. Se on hyvä, että nämä meidän suomimiehet saa edes jostain naista. Ulkoisesti pidän itseäni ihan viehättävänä ja miesrintamalla olisi vientiä. Ainoa, että minulla on kriteeritkin ja ihan jokaisen miehen matkaan en lähde.

Taitaa näille virolaisille ja venäläisille kelvata ihan minkälainen suomijuntti tahansa. Eipä kukaan kunnon nainen sellaisia haluakaan. Pysykääkin niissä virolaisissa ja venakoissa. Teidän känniääliöiden huomiota ei kukaan suomalainen tervejärkinen kaipaakaan.

Minusta on typerää lukea tuommoista kun ei tiedä asioista mitään. Itse olen muutaman vuoden sisällä ollut tekemisissä Venäläisten kanssa. Ovat olleet hyvin avoimia ja suvaitsevaisia minua kohtaan. Täällä Suomessa etenkin naisten pitäisi olla avoimempia ja rohkeampia miehiä kohtaan. Siksi tälläkin hetkellä suunnittelen tosissaan tulevaisuutta Venäläisen naisen kanssa. Tunne on meillä molemmin puolinen.

Kokemus ja Venäjään tutusmisen kautta, järki nyt puhuu teille kaikille! Niin minäkin,olen kyllästynyt suomalaisten naisten jatkuvaa rasismiin thaikkuja ja venäläisiä kohtaan. On kokemusta yhdestä venakosta Tietävät mitä mies haluaa ja pukeutuvat seksikkäämmin kuin Suomi naiset. Suuseksiä sai ilman kumia ja antoi kyllä nuollakkin reilusti. Oma muija ei pysty läheskään samaan, harmi. Eikä ollut kyse vartin pikaisista kyllä siinä yli tunti vierähti alkulämmittelyineen.

Toki edellytyksenä oli että tarjosin naiselle paukkuja ravintolassa. Ja jonkin verran osasi Suomea, oli kuulemma ollut Suomalaisen miehen kanssa. Sama kokemus, suomalainene vaan makaa lahnana. Venäläinen nainen arvostaa miestä. Suomalaiselle ämmällehän tämä on vaan sovinismia. Tapailin taannoin erikoista virolaista kaunotarta joka tykkäsi pukeutua seksikkäästi. Sanoi olleensa Neuvostoliiton armeijassa joku alempi upseeri. Sitten kun vihdoin alkuun päästiin hän olikin tosinainen.

Iloinen antaja, toiveiden toteuttaja joka oli aina valmiina. Kyllä Suomalaisistakin löytyy todella kauniita ja mukavia naisia.

Vaikea vaan välillä on saada kontaktia.. Ja sitten heräsit, huomasit että olit pissanu-paskannut sänkyyn.. Kyll maar Venäläiset naiset ovat kauneita. Ei Suomess nii kauniita olekkaa. Suome naiset ko o nii miesmäisii. Se o kyll kuvottavaa ko naine o miesmäine. Venäläiset naiset ovat nii ihanii. Vastaa alkuperäiseen viestiin Virolaiset ja Venäläiset naiset ovat aitoja naisia Minulla on ollut tänä kesänä ja syksyllä todella suuri onni siinä, että olen saanut isketyksi yökerhosta virolaisen ja venäläisen naisen ei maksullisia.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Nimenomaan siihen, että mitä itsessä koetaan tärkeimmiksi ominaisuuksiksi. Että onko se äly vai ulkomuoto. Ja nykyään kuulemma Pietarissa korkokenkiäkin näkee huomattavasti vähemmän kuin joitakin vuosia sitten. Että asiat ovat sielläkin muutoksessa. Pietarihan tosin on aika länsimaalainen muutenkin, kait ne asiat muuttuu hitaammin muualla. Joten kyllä sieltä Venäjältä vielä hyvin ehtii hankkia tällaisen "perinteisen" naisen jos niin haluaa.

Minulla nyt menossa kolmas venäläinen. Hyviä tyttöjä mutta vain ne haluaa matkustaa kun Venäjä on niin pieni maa. Bresnevin aikana he eivät saaneet matkustaa. Ja nyt minä joudun maksamaan oikeat matkat. Muttta kuitenkin nämä Suomen naiset haluaa pitää verkkarit. Minusta on paljon mukavampi katsoa korko kenkiä ja kauniita reisiä.

Tämä on Henkan mielipide. Huomioikaa naistanne kuin Venäläiset miehet!!!! Ei tule kuulonkaan että nainen ravintolassa maksaisi itse. Silloin teidän suhteenne voisivat paremmin ja naisenne kehräisivät sylissänne!!!!

Eli toisin sanoen miesten pitäisi toimia naisen pankkikorttina? Maksakaa mun ostokset ja vaatteet, niin kehrään teitä munalla. Ongelmaksi on vaan muodostunut: Yhdellä perhesiteiden kautta yhteys venäläiseen mafiaan, ja pieni pelko et tää asia tulee joskus vielä vasten naamaa.

Tää toinen ei suostu puhumaan suomea, vaikka siis haluaa täällä asua, ja on töissä täällä. Kyllä kaveriporukassa on yritetty ottaa välillä mukaan enkulla, mutta jäänyt silti muiden naisten varjoon. Kolmas pukeutuu todella naisellisesti ja sexysti, mikä menee jossain tilausuuksissa.. Yhden kaverin hautajaisissa oli pukeutunut todella ali, siis oikeasti kun portoksi -että meni monen mielestä vähän loukkaavan puolelle. En tiedä sitten miten Venäjällä hautajaisiin pukeudutaan.

Mutta muuten ihan ok on menossa pysyneet. Mutta ainakin nää meidän tutut ei osaa oikein revitellä ja pitää hauskaa, jotenkin meikän makuun käytös turhan siveää. Jos venäläinen tyttöystäväsi suostuu menemään kihloihin parin kuukauden tapailun jälkeen on se Oikeata Rakkauta. Pääset ihailemaan naisellista pukeutumista lopun ikääsi. Jep, heti ja äkkiä, niin ei tajua mikä iski ennen kuin Teen pienen päivityksen vanhaan viestiini!

Yli vuosi on kulunut. Tapasimme myöhemmin ottaessani viisumin ja kävin Venäjällä muutaman kerran.. Hän kutsui luonaan käymään ja pidimme yhteisöpalvelun kautta ensin yhteyttä jne. Tapasin hänen sukulaisen, joka puhui todella erikoisesti Suomea, sitten tajusin, että se on jotain Karjalan murretta, mutta hän puhui enemmän Suomea. Joitakin pieniä kielipulmia oli, mutta pari kuukautta myöhemmin tämä naistuttavuus oppi Suomea jo vauhdilla.

Menin käymään hänen luonaan keväällä ja olin viikon hänen luonaan ja seuraavan kerran liki 2 viikkoa. Hän teki toimistotöitä päivisin pienellä palkalla, kävin hänen työpaikalleen viemässä kukkiakin keskenkaiken.. Sielläpäin oli todella halpaa eläminen tietysti. Itse kun olen kokkikoulut käynyt, niin minun oli helppoa siellä olla. Aluksi kävimme ravintolassa töiden jälkeen syömässä ja sen sellasta.

Hän sanoi ettei ollut tottunut sellaseen elintasoon Venäjällä tai pystyisi edes kustantamaan elämistä näin. Suomalaisen työssäkäyvän lomailijan pussissa mikään ei tuntunut miltään, paitsi länsimaiset tuotteet. Länsimaiset tuotteet maksavat paljon ja nyt varsinkin. Ruoan suhteen tulin heti miten tunnetuksi sielläpäin hänen ystävä ja tuttavapiirissä.

Tein paljon länsimaisia ruokia ja ihan "perinneruokiakin" Suomesta. Lisäksi näytin minkä tyylisiä ruokia itse teen, gluteenittomia ja terveellisiä. Olihan se heille melkoinen vaihtoehto ymmärtää. Kerroin ruoan vanhentavista tekijöistä ja myös merkityksestä laadun suhteen Suomeen päästyäni hän halusi tulla Suomeen kesä-heinäkuussa ja hän otti niinsanotusti loparit töistään. Pääsisi kuulemma takasin jos tulee tietysti. Aloimme totuttelemaan tähän kulttuuriin ja hän sopeutui kavereidensa ansiosta hyvin.

Kotiväen maksoin käymään Suomessa tapaamassa vanhempiani ja tarvitsin tulkkausapua hivenen. Heistä oli todella hämmästyttävää suomalaisten elämisen taso. He itse asuivat luvun tyylisessä asunnossaan pienessä kylässä. Samoja harrastuksia isällämme ja kalakaverukset menivätkin kalaan ja saunomaan "ilman yhteistä kieltä" heti.

Äitimme keskustelivat elämisestä Suomessa ja tulivat hyvin juttuun. Jonkuverran kulttuurimme tavat eroavat, mutta samankaltaisuuksia oli paljon. Uskomattoman hyvin viihtyivät kalassa 6h. Venäläisestä isästä oli hienoa veneet ja kaikki. Elämänsä ensimmäistä kertaa pääsivät hmm.. Ensimmäisenä he seurasivat videotykkiä ja liki seinän kokoista kuvaa ja hifilaitteitani koneita ja laitteita autoja myöden jne..

Vanhemmat olivat yhteensä heinäkuun lopusta 10päivää Suomessa. Kävivät syksyn lopulla uudestaan ja enemmän me ollaan heidän luona käyty. Naisystäväni oli töissä syksyllä paikallisella venäläisellä maahantuojalla missä meni hyvin. Siirtyi toiseen firmaan "menekin edistäjäksi" ja pärjää hyvin. Niin se sitten kannatti, kevät tulee. Yhdessä lähdemme hänelle ensimmäistä kertaa ulkomaille, ensimmäistä kertaa lentokoneella etelän maillekin.

Lapsista on puhuttu jne. Haluan sanoa, että hyvin sopeutui elämä menee hyvin eteenpäin ja pitää muistaa Pitää ymmärtää mitä ne ihmiset tekee ja miksi ja omaksua joitakin tapoja kuitenkin ystävällisenä eleenä vaikka se ei näy päällepäin.

Yhteisen kielen syventävät asiat suhteessa on hankalia. Ei ole niihin yhteistä kieltä. Jotta suhde voi syvetä, olemme 2 viikon välein käyneet tunnin tulkin välityksellä juttelemassa. Listaamme asioita väärinkäsitysten välttämiseksi ja suhdetta syventääksemme. Toi kannattaa muistaa ulkomaalaisten kanssa aina! Monet asiat voi olla ihan olemattoman pienestä kiinni. Minkäs minä sille teen, jos he itse lihovat ja näyttävät syöttöporsailta naiset itseään nimittelivät kerran päihtyneenä juhlissa.

Joka ilta salkkareita ja jääkaappia komutaan eikä mitään tehdä, niin kyllä sitä lihoo. Kateus joillakin ulkonäköön ja rohkeisiin vaatteisiin oli käsittämätöntä.

Sitten jos kaveri käykin yksin meillä nin heti muka menny mun naista vokottelemaan ja katsomaan. Itsessään ei muka mitään vikaa! Toinen asia koskee ravintolassa käymistä. Huoraksi nimittelyä naisten vessassa ja jopa sylkemistä kerran.

Poliisi tarvittiin väliin kerran, kun ei portsari riittänyt. Jos joku on rasisti niin se on suomalainen nainen. Ikäänkuin olisi heiltä pois, kun itse eivät osaa käyttäytyä enään.

Tasa-arvo on pilannut kaiken tässä maassa. Mulla on ulkomaalainen nainen, entäs sitten, olen perussuomalaisuutta kannattava entäs sitten. Toinenasia on tuo Krimin tilanne, kokoajan joku on kyselemässä, mitäs nyt sitte.. Eiköhän Venäjän presidentillä ole nyt ihan muita kiireitä kuin Suomi.

Meitä tuo ei kosketa pätkääkään ja tavalliset ihmiset emme voi mitään. Suomessa on kokoajan venäläsiä kymmeniätuhansia ja tais olla jouluna. Mitä ne nyt on tehny, ei mitään. Jos se jotain kiinnostaa, niin tehkää kauppaa nyt venäläisten kanssa, ottakaa viisumi ja ostoksille, halvalla lähtee kaikki paikallinen tuotanto ja palvelu. Ainoa liike mitä itse olen tehnyt, oli kun heidän vanhempansa on säästäneet pahan päivän varalle rahaa.

He antoivat säästöt meille. Nyt kurssi on 51 ja nousussa kokoajan. Joten heidän säästönsä kasvavat nyt korkoa reippaasti euroissa. Lisäksi rahat sijoitin pörssiin ja sieltä tulee nyt sitte heille osinkotuloa. Annan sen puhtaana käteen verojen jälkeen. Mutta joo, tämmösiä yli vuoden aikana! Kuulostaa hienolta, onneksi olkoon! Suomalainen nainen, toden totta, on mies - katsokaa nyt vaikkapa näitä kuivia silikoni fitness oravia tyyliin Jere Karalahden suomalainen tyttöystävä, joka häviää tälle Valko-venäjän 10 vuotta vanhemmalle naisystävälle joka teki hänelle lapsenkin.

Kumpiko naisista on nainen? Itse olen suomalainen, mutta isovanhempien puolelta ryssä sukua, ja olen aina ihmetellyt naisten halua pukeutua ja treenata itsensä miehiksi. Samoin miehet tuntuvat tahtovan rinnalleen hymyilevän ja kaikista, jopa miehistä, riippumattoman pojan näköisen kuivakkaan naisen. Ovatko tällaiset suomalaiset miehet sitten jo niin homoja että eivät enää ymmärrä sukupuolten välisiä eroja?

Vähän stereotypioita hämmentääkseni kerron. Tunnen kaksi venäläistä naista, jotka ovat suomalaisen miehen kanssa naimisissa. Molemmat olen nähnyt vanhoissa verkkareissa. Ovat kyllä ihan venäläisen näköisiä, ruskeahiuksisia ja -silmäisiä sekä isohkonenäisiä kohtalaisen sorjia naisia, joten ei ole kyse mistään suomensukuisten heimojen edustajista.

Toinen heistä sanoikin, miten ihanaa on Suomessa se, ettei tarvitse pukeutua ylihienosti, ei katsota pitkään rennoissakaan releissä. Toisella heistä on edelleen Venäjällä asuva sisko, joka on huomattavan ylipainoinen, tämä esimerkkinä taas siitä että kyllä sielläkin kaikenkokoista ja näköistä ja tapaista ihmistä on, toisin kuin täällä suomi Molemmilla on enemmän tai vähemmän ongelmia suomalaisen miehensä kanssa. Molemmilla reilusti vanhemmat miehet Molemmat ovat työtä tekeviä, eivät elä miehensä siivellä.

Toinen jopa elätti miestäänkin pienellä opintotuella ja palkalla, kun mies ryyppäsi omat työttömyyskorvauksensa. Mies ei tehnyt ollenkaan kotitöitä, nainen ei tästä kuviosta tykännyt, vaikka mitä ilmeisimmin oli alunperinkin miehensä siihen totuttanut. Johtuu ehkä heidän vaatimattomasta ja ystävällisestä olemuksestaan sekä käytöksestään. Moni venäläinenhän on aika kylmän oloinen vaikkei sitä haluaisikaan olla eikä omalle lähipiirilleen ole , siellä kun perinteisesti suhtaudutaan epäluuloisesti ja torjuvasti vieraisiin ihmisiin.

Tiedätte, jos olette käyneet Venäjällä ja saaneet kokea paikallisen "palveluammatin" edustajan kohtelua. Siis ihan peruskaupat ym. Toinen näistä venäläisnaisista tykkäsi Suomessa pikkukaupungissa sitä, että täällä voi hymyillä vastaantulijalle, ihan vieraille ihmisille, kaupassa myyjät hymyilevät ja juttelevat. Olisiko tämä yksi hyvä ratkaisu?

Ratkaisusi kuulostaa täydelliseltä, suorastaan nerokkaalta. Tässä on vaan yksi heikko kohta. Entäs jos nämä tänne muuttaneet venäläiset naiset alkavat haikailla näiden tänne muuttavien venäläisten miesten perään? Silloin suomalaiset naiset joutuisivat kamppailemaan venäläisistä miehistä? Mikä niissä virolaismiehissä nyt noin ihanaa on? Suomalaisten miesten on pidettävä venäläiset naiset tietysti tiukassa ojennuksessa, etteivät he ryhdy haikailemaan venäläismiehiä.

Eihän he tietenkään haikaile, jos suomalaiset miehet vaan kykenevät hoitamaan venäläisnaisensa hyvin. Näin venäläiset miehet saavat rauhassa nauttia ja keskittyä suomalaisnaisiin, ilman venäläisnaisten häiriötä ja jatkuvaa jahtaamista. Ei LOVE tule kilkuttamalla ja kello kaulassa, vaan vaivihkaa vain Vanhaa kulttuuria ja kuinka ne on taistelleet siellä kaikesta!! Koko suunnitelman onnistuminen lepää siis suomalsimiesten harteilla. Tämähän on muuten aivan loistava suunnitelma.

Uteliaisuudesta kysyisin, että jäisitkö sinä tänne Suomeen niitä venäläismiehiä odottamaan vai lähtisitkö Viroon ennemmin? Niin etä mites ne on taistelleet? Minun muistini mukaan Viro ei taistellut toisessa maailmansodassa? Minusta tuntuu, että Virossa voisi olla kyllä tunteikkaampia ja pehmoisempia miehiä kuin täällä Suomessa.

Vai LOVE, no miltähän sellainen keskiverto virolaismies oikein näyttäisikään: Ajettelin lähinnä sitä, että poliittisessa ja yhteiskunnallisessa mielessä voisin luoda kauppasuhteita maiden välille ja nykyisen poliittisen "Salarakas"-toimintamallin vuoksi voisin ottaa kolme salarakasta. Tällä olisi varmasti Suomenkin kannalta edistyksellinen merkitys johonkin suuntaan. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Voi ne olla jotenkin taistelleet Ei me voida kaikkea heti tietää..! Mun ei tarvitse pelätä mitään sen kainalossa!

Aikamoinen aavistus tuntuu olevan. Oletko aikonut piankin mennä Viroon katsastamaan keskivertovirolaismiehen? Tuo kuullosti kyllä oikein houkuttelevalta, toi sun kuvaus kainalosta, jossei tarvitse pelätä pimeää eikä mitään sen kainalossa: D Tuota, ettei se olis vaan sellaista haaveilua? Lyhympiä, viinaan menivempiä ja omaavat huononman terveyden kuin suomalaiset miehet. Mutta muuten kyllä hakkaavat suomineidot mennen tullen. Asenne on aivan loistava ja ulkönäkökin useimmiten. Lisää näitä tänne ja heti!

Miten venäläisten naisten asenne on loistava? Tuo seikka kiinnostaa minua kovasti? Ajattelevat muitakin ihmisiä kuin itseään. Eli miesten kanssa he ottavat ilman muuta huomioon miehen tarpeet. Tää on siis automaattista, eikä siihen tarvita sen enempää jankkaamista.

Ymmärtävät siis paremmin miehiä. Mitä miehen tarpeita oikein ajattelet? Haluaisitko naisen olevan sellainen perinteinen nainen? Voisitko vielä selventää asiaa? Ja myös pitävät siitä käytännössä huolta. Seksi se on näköjään vastaus kaikkiin pulmiin, no onhan se hyvä, että ratkaisut ovat noin yksinkertaisia. Miksihän tää simppeli asia on niin vaikeaa ymmärtää Suomessa?

Tää ei näköjään koske sua: Itse asiassa naapurissani asuu molempia. Toisaalta jos ne eivät ole koekeilleet suomalaisnaista niin onkohan niillä mitään vertailupohjaa.. Toisen venäläisen vaimo kyllä lähti takaisin venäjälle, että en oikein tiedä miten se sieltä käsin hoitaa miehen seksitarpeita. Mutta kauniita ne naiset ovat. Idän naiset etusijaisesti ajattelevat vain itseään ja sitä hyötyä, miten sinusta voisivat irti nyhtää. Ja kun ovat kaiken mahdollisen hyödyn saavuttaneet, niin sinä voit mennä.

Eestin epärehellisimmät ihmiset ovat venäläisiä. Jos sinun tuttavapiirisi ihmiset ovat tuollaisia, niin eikö se kerro jotain sinusta? Joku taso pitää tuttavissakin olla - kuka tässä puhui että venakot kuulusivat vähimmässäkään määrin tuttaviini??? En pidä roskasakista, en loisista, enkä loisia puolustelevista nyhveröistä.

Mutta kun maailmalla kulkee silmät avoinna, näkee ja kuulee kaikenlaista. Sinulla näyttää olevan iloisesti laput silmillä ja mikäs siinä. Oletkohan muuten tosielämässä milloinkaan ollut tekemisissä venäläisnaisten, tai yleensäkään kenenkään venäläisen kanssa? Minun kokemukseni venäläisnaisista ovat hyvin toisenlaisia. Miehenä ajatellen harvempi suomalainen nainen todella enää sytyttää, kun olen saanut oman venäläissyntyisen kultani.

Hänen naispuoliset tuttavansakin ovat minulle kovin hyvän kuvan itsestään antaneet. Jokaisen heistä olen tavannut Suomessa, asuinpaikkakunnallani. Tottakai isoon joukkoon sopii hyvin monenlaista ihmistä, mutta tuommoiset ovat omat kokemukseni. Ettet vain olisi joku Venäjän suloluomuksille kateellinen supisuomalainen femakko? Kyllä nää tällaiset äärimmäisen törkeät viestit viittaavat feminismiin. Sieltä löytyy koulutettua ääriainesta, joille feminismi on uskonnon asemassa.

He ovat tarvittaessa valmiita tällaisiin "itsemurhaiskuihin" nettipalstoilla. Tarkoituksena on lähinnä aiheuttaa kaaosta. Kysymys on ilmeisesti nuorista naisista, joita "isot tytöt" eli heidän feministiset esikuvat käyttävät törkeästi hyväkseen. Hulluinta on se, että tätä porukkaa koulutetaan yliopistoissa! Ainakin ne naiset, jotka olen tavannut, ovat olleet tosi herttaisia, fiksuja, kauniitakin ja mukavia, kaikenkaikkiaan ystävällisen oloisia ihmisiä. Eipä ihme, että miehet ovat heidät Suomeen halunneet.

Että viitsit kirjoittaa rasistisia tekstejä, ulkomaalaisviha näköjään kukkii syvällä kansan riveissä? Sukulaismiehellä oli vaimo Venäjältä. Liitto kesti vuosia, mutta ero tuli tyypin hakiessa itseään 25 vuotta nuoremman vaimon Thaimaasta.

Ukko on uskomaton ääliö ja kohtelee naisiaan kehnosti. Opiskeli sinnikkäästi suomenkielen ja sai työpaikan, jolla elätti itsensä. Mies ei liiemmin rahaa antanut; kitupiikki kaikilla tasoilla.

Ex-vaimo on erittäin vieraanvarainen, seurallinen ja palveli ukkoaan ja meitä kyläilijöitä aina kiusallisuuteen asti, liekö perua juutalaisesta perinteestä. Hän pitää kaikesta kauniista ja kiiltävästä, kulttuurista, matkustelusta ja muusta seuraelämästä. Ukko vain ei koskaan vienyt häntä moisiin rientoihin moukka kun on. Palkaksi kaikesta tästä ja muusta tämä jokapojan unelmanainen sai kengänkuvan takapuoleensa 20 vuoden jälkeen ja joutuu pienituloisena tyhjätaskuna avioehto sinnittelemään päivästä toiseen.

Yritämme häntä sitten autella ja pitää yhteyttä, ettei yksinäisyys kävisi ylivoimaiseksi, sukurakas kun on. Uusi vaimo on nyt ollut kuukauden päivät Suomessa ja olemme yrittäneet sanoa, että vähän tarttis nuorta naista viedä ulos ja viihdyttää. Ukko on ihan entisensä eikä ymmärrä asiaa. Yhteistä kieltäkään ei tunnu olevan, joten en oikein ymmärrä miten tuollainen voi toimia.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Ovatko tällaiset suomalaiset miehet sitten jo niin homoja että eivät enää ymmärrä sukupuolten välisiä eroja? Siinä vaiheessa voi alkaa oma kulttuuri ja oman maan naiset olla helpompia ja pidetympiä. Jonkuverran kulttuurimme tavat eroavat, mutta samankaltaisuuksia oli paljon. He tahtovat olla naisia ja pitävät itsestään huolta myös vartalosta. Mitä tehdä kun mies pelaa Paljon!!! Heistä oli todella hämmästyttävää suomalaisten elämisen taso.

This Post Has

  1. -

Leave a Reply

  • 1
  • 2
Close Menu