Pieru fetissi mällit suuhun

Hedelmöittymisessä miehen siittiö ja naisen munasolu yhdistyvät muodostaen hedelmöittyneen munasolun. Ja kuten tiedämme munasolut sijaitsevat naisen elimistössä aivan jossain muualla kuin suussa tai mahassa tai jossain tämän matkan varrella. Raskaaksi ei voi myöskään tulla jos harrastaa anaaliseksiä. Silloin hedelmöittyminen kuitenkin hyvin pienellä prosenttiosuudella mahdollista, koska siittiöitä voi joutua myös emättimeen siinä "työn lomassa".

Sitten ukko vaan makseleen vitun isoja ruokkoja ja muijalle on rikas tulevaisuus taattu. Sama olis panna niitä muijia pilluun niin sais etes panot. Joo kiva että täällä liikkuu näitä typeriä millä ei parempaa tekemistä ole ku kirjottaa paskaa. Voisiko joku ystävällinen vastata asiallisesti. Kysymys on ihan aito tietämättömän kysymys! Itse olen huomannut kyllä yhteyden ripulin ja nielemisen välillä, että varmaan ainakin minun tapauksessani pitää paikkansa.

Ihminen kuitenkin reagoi eri asioihin eri tavalla, joten kehoitan kokeilemaan. Yhdellä kerrallahan se selviää. Ei mulla ainakaan mällien nielemisestä mitään ripulia tule. Aina olen mieheni mehut nielly eikä mitään ripulia tullu todellakaan. Maistuu toisinaan jopa ihan makoisallekkin. Riippuu varmaan ruokavaliosta jne. Se on terveellinen proteiinipitoinen pläjäys.

Kannattaa aina niellä ja sulaahan se ruoansulatuksessa siinä kuin majoneesikin. Mä aina nielen suikkarissa saamani mällit, Jos saan pilluuni, niin sieltä usein otan ja käytän ihovoiteena; lämmittää kivasti ja syväpuhdistaa ihon. Harmillista, että spermaa ei myydä meikkikaupassa. Olen lukenut että teelusikkallinen spermaa sisältää kcal, eli silkkaa rasvaa se on jos tekstiin uskominen , sillä kai sitä majoneesiksikkin välillä sanotaan, niin ja että ananaksen siis jos mies syö syöminen tekee sperman kitkerän makuiseksi Mutta toki jos ukollas kauhia virusperäinen paskatauti on meneillään ja sinä sen perseen lähellä rävit ja touhuat suullasi niin mikä ettei se sullekkin tartu Miten ruuansulatuskanava liittyy raskaaksitulemiseen?

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Haluisin, että kyseinen nainen istuisi naamani päälle ja sitten päästelisi pitkiä, kireitä pieruja!!!!!!! Haluaisin alistaa miestä perseelläni Haluaisin istua miehen naamalla ja alistaa, kiihottaa niin kauheesti jo ajatuski.

Sex machine eli panokone Mitä ajatuksia panokoneet herättävät teissä? Kiva katsella Mikähän siinä on, että muiden alastomuutta tai peräti naimista on niin kiva katsella? Tämä on fetissi-palsta, eikä mikään morkkaus paikka.

Jokasella on omat fantasiansa, joten turhaa siinä nariset. Voisit vaikka vaihtaa palstaa! Antautuisin kyllä tuolle pyllylle. Saisi piereskellä vaikka läpi yön mun nenälle, jos vaan pieruja typyseltä löytyisi Kauniista ladyjen takamuksistahan se seksikkäin ääni kuuluu jos vain haluaa! Sandra Bullockin perää ja hänen pieruja. Voisi mälli lähtee äkkiä! Tykkään erityisesti kun naisella on seksikkäät "bokserimaiset" pitsiset alushousut päällä ja hän istuu naamalleni ja tukehduttaa minua ja aina kun hän antaa minun ottaa happea, hän pieraisee siten naamalleni että joudun haistelemaan aivan nenä kiinni hänen pakaroissaan hänen pieujaan.

Ja tietenkin hän on teipannut suuni kiinni että pystyn haistamaan vain nenälläni. Täältä löytyy aika paljon aiheeseen liittyviä videoita: Vastaa alkuperäiseen viestiin Naamalle istuminen ja pierut Haluisin, että kyseinen nainen istuisi naamani päälle ja sitten päästelisi pitkiä, kireitä pieruja!!!!!!! Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus.

Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Niin en ole koskaan nielly mällejä suihin ottaessani mutta mietin jos sen tekisin. Mutta olen joskus kuullut että se voi laittaa mahan sekasin ja tulla ripulille. Et se sperma ei välttämättä ole hyväksi mahalle ja sit sekottaa sen. En todellakaan halua että tulee ripulia tai pierua tai muutakaan haittaa mällien nielemisestä. Naiset siis kertokaan kokemuksia!!!

Se on jopa terveellistä, varsinkin kasvissyöjille oiva lisä ravintoonsa. Kohta kait kysyt tuleeko sen nielemisestä raskaaksi jos on unohtanut ottaa pillerin vaikka se olisi pitänyt ottaa 3 tuntia sitten. Eikös siitä voi tulla raskaaksi? En niele koskaan spermaa. Tutut ovat varoittaneet, kun yksi tyttö tuli raskaaksi.

Hedelmöittymisessä miehen siittiö ja naisen munasolu yhdistyvät muodostaen hedelmöittyneen munasolun. Ja kuten tiedämme munasolut sijaitsevat naisen elimistössä aivan jossain muualla kuin suussa tai mahassa tai jossain tämän matkan varrella.

Raskaaksi ei voi myöskään tulla jos harrastaa anaaliseksiä. Silloin hedelmöittyminen kuitenkin hyvin pienellä prosenttiosuudella mahdollista, koska siittiöitä voi joutua myös emättimeen siinä "työn lomassa". Sitten ukko vaan makseleen vitun isoja ruokkoja ja muijalle on rikas tulevaisuus taattu. Sama olis panna niitä muijia pilluun niin sais etes panot. Joo kiva että täällä liikkuu näitä typeriä millä ei parempaa tekemistä ole ku kirjottaa paskaa.

Voisiko joku ystävällinen vastata asiallisesti. Kysymys on ihan aito tietämättömän kysymys! Itse olen huomannut kyllä yhteyden ripulin ja nielemisen välillä, että varmaan ainakin minun tapauksessani pitää paikkansa. Ihminen kuitenkin reagoi eri asioihin eri tavalla, joten kehoitan kokeilemaan. Yhdellä kerrallahan se selviää. Ei mulla ainakaan mällien nielemisestä mitään ripulia tule. Aina olen mieheni mehut nielly eikä mitään ripulia tullu todellakaan. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Haluisin, että kyseinen nainen istuisi naamani päälle ja sitten päästelisi pitkiä, kireitä pieruja!!!!!!! Haluaisin alistaa miestä perseelläni Haluaisin istua miehen naamalla ja alistaa, kiihottaa niin kauheesti jo ajatuski. Sex machine eli panokone Mitä ajatuksia panokoneet herättävät teissä? Kiva katsella Mikähän siinä on, että muiden alastomuutta tai peräti naimista on niin kiva katsella?

Tämä on fetissi-palsta, eikä mikään morkkaus paikka. Jokasella on omat fantasiansa, joten turhaa siinä nariset. Voisit vaikka vaihtaa palstaa! Antautuisin kyllä tuolle pyllylle. Saisi piereskellä vaikka läpi yön mun nenälle, jos vaan pieruja typyseltä löytyisi Kauniista ladyjen takamuksistahan se seksikkäin ääni kuuluu jos vain haluaa! Sandra Bullockin perää ja hänen pieruja.

Voisi mälli lähtee äkkiä! Tykkään erityisesti kun naisella on seksikkäät "bokserimaiset" pitsiset alushousut päällä ja hän istuu naamalleni ja tukehduttaa minua ja aina kun hän antaa minun ottaa happea, hän pieraisee siten naamalleni että joudun haistelemaan aivan nenä kiinni hänen pakaroissaan hänen pieujaan. Ja tietenkin hän on teipannut suuni kiinni että pystyn haistamaan vain nenälläni.

Täältä löytyy aika paljon aiheeseen liittyviä videoita: Vastaa alkuperäiseen viestiin Naamalle istuminen ja pierut Haluisin, että kyseinen nainen istuisi naamani päälle ja sitten päästelisi pitkiä, kireitä pieruja!!!!!!! Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Kiva katsella Mikähän siinä on, että muiden alastomuutta tai peräti naimista on niin kiva katsella? Yhteyttä voi ottaa kik: Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Tämä on fetissi-palsta, eikä mikään morkkaus paikka. Kauniista ladyjen takamuksistahan se seksikkäin ääni kuuluu jos vain haluaa!

This Post Has

  1. -

  2. -

Leave a Reply

  • 1
  • 2
Close Menu