Veljen kyrpä etsin naisystävää

Mitä kypsymättömien pikkutyttöjen juttuja täällä onkaan. Miehen peniksen koolla ei ole todellakaan mitään merkitystä, jos seksuaalisesti synkkaa ja kumpikin on löytänyt oman seksuaalisuutensa. Omakohtaisesta kokemuksesta voin sanoa, että aikaisemman miesystävän jättisuuresta ei ollut mitään iloa, koska toiveet ja halut ja seksuaalisuus olivat aivan eri planeetoilta. Nykyisen miesystäväni kanssa seksi on ihanaa ja tyydyttävää vaikka hänellä on erittäin pieni.

En vaihtaisi mistään hinnasta häntä keneenkään, koska hänen kanssaan rakastelu on luontevaa ja upeaa. Haluaako mies jonka fantasia ovat DD daisarit, naisen kuppimallia A???? Älä tyttö mieti enempää, kuuntele itseäsi ja halujasi. Jospa seksi onkin tarkoitettu aikuisille koettavaksi ja nautittavaksi. Jossain vaiheessa seksi koetaan aivoissa eikä jalkojen välissä. Taitaa olla jonkun sortin transu kyseessä, kun pitää naisten nimillä kirjoittaa ja vielä vastaakin itselleen.

Itse omaan erittäin ohuen elikkä 3. Onko se jo mitätön Iso kalu on yhteiskuntamme status symboli ja kaikki perustuu miehen kalun kokoon. Näinkö se todella on. Itse pienikaluisena monesti miettinyt miksi täälä sitten pitäisi elää, mutta sanon teille jotka tunnette kalvavan tunteen näinä kalun täyteisinä aikoina, koolla on merkitystä.

Te joilla on pieni, olkaa onnellisia. Te ette käy sitä taistelua turhaan, seuraavassa elämässä teillä tulee olemaan oikea mambo JAMBO jos saatte itsetuntonne kuntoon. Kalu kasvaa siinä missä itsetuntokin. Ahdistaako, nimittäin kyllä kiinalaiset ovat keinot keksineet. Itsetunto on erittäin tärkeä te joilla on pieni. Jos saatte vielä miehisen puolenne jostain kumman kaapista kaivetuksi esiinne, voitte kyllä tyydyttää naisenne ja nainen tuntee itsensä naiseksi.

Koettakaas vaikka tantrista seksiä Sitten se 10 prosenttia naisista. No ne on sellasia naisia joilla on liian väljä. Itselläni samoja mittoja, eikä naiset oo koskaan huonoo tykänny. Koska kukaan ei puhu totta, niin verratkaa pornolehtiin. Toki siellä on isomunaisia, mutta suurin osa on meitä taviksia. Eikä se lopulta ole miehen mitta. Tai ehkä se on, mutta vain n. Kalua on huono isontaa,mutta Sinulla on mahdolisuus kehittää lantionpohjalihaksia. Niitä lantionpohjalihaksia voi tosiaan jumpata pienekin kikkelin puristavaksi.

Itselläni on asiasta kokemusta, ja olen muutaman vuoden säännöllisellä geisha-kuulien käytöllä saanut "ilolihakset" piukaksi. Myös näitä lihaksia pystyn supistamaan rakastelun aikana aivan kuin itse haluan.

Minusta juuri sellainen minkä kuvailit, tuntuu kaikkein parhaalta. Iso kalu on lamauttava, ei tunnu miltään kun vain pitää keskittyä olemaan rentona. Mutta olen onnistunut parisuhteessa sellaisen isokaluisen kanssa, ei koko ole este jos muuten toimii. Kyllä koko merkitsee, muuta väittävä pettää vaan itseään. Minä pienimunaisena 15 cm olen päättänyt elää loppuelämäni yksinään, koska en halua tuottaa pettymystä kenellekkään naiselle.

Ottaakoon ne naiset, joille ne on tarkoitettu. Tervekätinen mies ei naista tarvitse. Kyllä koolla on merkitystä. Kiihottuneena et tunne pientä kalua missään,isompi taasen tuntuu hyvälle ja paljon: Missään asennossa ei tunnu,eikä suuseksi riitä sen asian korjaamiseksi.

Sinulle suosittelen aivojen vaihtamista, tai voihan noilla kananaivoillakin kaakattaa typeryyksiä, mutta niitä ei kukaan fiksu ihminen jaksa kuunnella Sun asiahan se on. Miks alkaa tääl itkemään tollasta?

Mä sain sen käsityksen, että kysyjä esitti kysymyksen ja halusi tietää onko pienen kalun kanssa seksin harrastaminen tuhoon tuomittua, eikä siis muuten vaan täällä itkenyt..

Onhan se nyt miljoona kertaa parempi tehdä galluppi ja kysyä ohjeita asiasta tietäviltä kuin suin päin jättää ja mennä etsimään uutta. Ajattele ennen kuin vastaat. Parempi jariinankin pysytellä sinkkuna ja ostaa 30 cm dildo, jo on elämällä laatua. Mietipä nyt tyttö pieni hetkosen verran. Juttelin äijäs kanssa ja se sano et sä oot niin ruma, et ei oikeen tirdä miten sun seurassa sais seisomaan.

Tässä viestiketjun parhaat palat: Olen todennut käytännössä, ettei se iso kalu ole parasta: Minkäslainen hehtovipstaaki sitte sulta löytyy?

Sido ihanaisen silmät, ota esinahasta kiinni peukalon ja etusomen kynnellä. Aseta sitten pippeli pöydälle ja hakkaa kalossilla turvoksiin, eiköhän ala paksuutta löytyä.

Jos haluat kunnon seksiä älä ota pienimunaista miestä. Ethän ota köyhää miestäkään jos varakkaammat haluat. Ihmekään jos muna tuntuu pieneltä jos omistaa sellasen hehtaari kirkkoveneen jonne tavallinen koivunhalkokin uppoaa.

Etkä näytä tuntevan pimpsloorasi anatomiaa alkuunkaan. Ei noin tyhmä muija saa orkkua edes paksulla kyrvällä. Luulen että tämän viestin pisti alkuun joku ammattikoululaisjätkä, joka runkkaa asuntolassa viikonloppuna viltinkulmaan.

Itse ihmettelen että miten esim. Koskapa paksuudessahan 3,5cm on kai keskivertoa ohuempi penis ja 4,5cm taas jo keskivertoa paksumpi? Omaan itse keskivertokoon ja olen kyllä huomannut sen asian että kun nainen tosiaan käy kuumana niin se kalun liikuttelu ei juurikaan tunnu itsestä ainakaan, naisen tuntemuksista ei tietenkään täyttä varmuutta.

Mutta tällöin ongelmana onkin tosiaan kumppanin liika kosteus tosin muutamassa tapauksessa naisen todella väljät paikat ja tähän on esim. Mutta on otettava myös huomioon se, että kaikki naiset eivät todellakaan kostu niin helposti ja näissä tapauksissa oikein paksusta kalusta on varmasti haittaa.

Omalla vähäisellä kokemuksellani noh omista virheistä oppineena ajattelen niin, että yleensäkään naisten ja miesten ei tulisi syytellä toisiaan vaan kuunnella ja puhua.

Siitä kai seksinkin kuuluu lähteä liikkeelle? Niin ja lukenut olen senkin, että hyvin harva nainen ainakaan nuorena saa orgasmia sitten se meni aikuisempana niin, että kolmas osa saa aina kolmasosa silloin tällöin ja se viiminen kolmas ei saa lainkaan, elikkä me naiset yksinkertaisesti tarvitsemme miehen välittämistä onnistuaksemme, ei riitelyä.

Se vain tuntuu pahalta, kun täällä joka toinen mies ilmoittelee kokojaan silleen hitusen pahoinmielin jokunen esittää typerystä suurin osa haluaa paistattaa kuinka hienosti sen tekee, paremmin kuin muut. Ja että elämä on liian lyhyt tuhlattavaksi epäolennaiseen joulurauhaa ja ihmisille hyvä tahto §;-. Tuntuuko seksi siitä miehestäsi miltään? Puhu sen miehesi kanssa äläkä täältä kysele muilta idiooteilta "hyviä neuvoja"!!

Puheeksi voit asian ottaa selkeästi kysymällä vain: Tuntuuko sinusta hyvältä, olen huomannut ettet aina ole ihan täysillä mukana Miehesi avautuu varmasti kun otat ikääkuin syytä omille niskoillesi Yhtälailla naisella voi olla iso vagina Hyvää joulua ja järki käteen.. Joskus täällä näkee kunnon kommenttejakin laajemmalla aspektilla. Olen joskus verrannut em.

Tämän korjaa vain ulkoinen kiristävä toimenpide. Tulkitkoon tämän kukin tavallaan, mutta olen samaa mieltä siinä, että seksi tosiaan lähtee ensisijaisesti aivoista.

Ei kai se sukupuolinen nautinto ole koosta kiinni. Pyydä häntä reputtelemaan reunoja! Yleensä kävi niin niin että ego kolisi rankasti Kunnes sitten tapasin 'sopivan' henkisesti ladyn.

Tää oli ollut mahtisonnienkin kanssa tekemisissä mutta mua kehui maasta taivaaseen muistaen kyllä mainita että 'vaikkei olekaan varustus isommasta päästä'.

Homma jatkui hillittömällä ulinalla kunnes sitten suhde väljähtyi 'muista syistä'. Koolla on merkitystä, mutta vain teknisesti. Jos homma toimii muuten, kokokysymys on toisarvoinen. Kultsu, mä voisin hoitaa sut mielihyvin. Tutustuttais ja katottais sitte miten seksi sujuis meiltä.. Mulla 18cm pitkä ja 5cm leveä. Valtava aukko taitaa sulla olla.. Kuinka ihmeessä löydät miehen joka voi strategisillaan mitoilla tyydyttää sut? Eikös ne juuri muutama vuosi sitten tehneet tutkimuksen, jossa todettiin saksalaisilla olevan keskimääräistä "laihemman" kalun.

Syy tutkimukseen oli vaatimus tiukemmista kondomeista Niih ja siis etten saa haukkumaryöppyjä päälleni tämä ei ole leuhkimista pidän pienistäkin Kyllä jotkut valittavat pienestä!

Vaihda miestä tai jotain. Mies olen itsekin mut kumman valitsisitte? Märän koripalloon asti venyvän emättimen.. Ja jälkimäistä saisi nuolla pitkään ja hartaasti läpi yön, mutta tunkisitko kielesi a.

Kuulehan Jari-Iina, ei sitä ryppyreikää tarvitse liian isoksi porata: Et usko, kuinka moni mies katuu ison kalun tai esineen ottoa takapäähän. Isoja kaluja on vain leffoissa. Ja nekään ei ole useinkaan oikeita. Ota ilo irti siitä minkä voit. Suhteeseen sinusta ei taida olla. Niin se vaan ikävä kyllä on. Ison kanssa tuntuu melkeimpä aina hyvälle vaikkei muuten olisikaan mikään loistorakastaja, MUTTA mikäli osaa käyttää pientä taidokkaasti oikeat asennot yms , niin siinä tapauksessa, että mies on todella ihana muuten; onnistuu!

Miksi ihmeessä miehet tällä palstalla ovat niin "kiihtyneitä" asiasta???? Kai te nyt hyvät heput ymmärrätte, että mikäli miehellä on todella pieni, niin eihän se tunnu tiukassakaan tytössä juuri lainkaan mikäli tekniikka ei ole kunnossa Totta, ettei mies voi koolleen oikein mitään; ei nainenkaan mikäli leikkauksia ei oteta huomioon , mutta se on elämää Ei kukaan nainen varmaan alkaisi koosta huomauttelemaan, mutta kyllä se harmittaa ihan törkeän paljon mikäli todella upean miehen huosuista paljastuu pikkiriikkinen nakki!

En tiedä mikä kokemus miehillä toisi yhtä suuren pettymyksen, mutta sanat ei riitä kuvailemaan sitä fiilistä: Tekosyyksi tuo käy, mikäli teidän väliltä puuttuu kuitenkin sitä "jotain". Luulenpa että mies kun mies pitää piliään niin suuressa arvossa ettei sitä saa arvostella, se kun on persoonallisuudne jatke.

Toinen totuus on että suurin osa suomalaisista miehistä on surkeita sängyssä, runkkareita sanoisinko; jos on pieni muna pitäisi todellakin panostaa tekniikkaan ja naisen anatomian tuntemukseen että nainenkin saa, kuinka moni edes vaivautuu ajattelemaan asiaa? Huonojen omaa munaansa tynnä olevien miesten takia suurin osa suhteista kaatuu ja väljähtyy ja sitten juostaan pikkusuhteisiin jotka eivät myöskään kauaa kestä kun annettavaa naiselle on sängyssä niin vähän.

Se jäi sulta kertomatta! Nakki, makkara, lakupötkö, MIKÄ?? Ei tuosta voi saada mitään käsitystä jos et kerro mihin verrataan. Ei ole olemassa pienimunaisia miehiä vaan liian isovittuisia naisia.. Saa näköjään olla tyytyväinen siitä, että itselle on siunaantunut ehkä hiukan tavallista kookkaampi, hyvin toimiva ja kuulemma jopa kaunis: Siitä saa joku seksistä piittaamaton nainen hyvän miehen. Ja seksistä piittaamattomia naisiahan suomen maassa riittää.

Kumpi oli ensin, muna vai pillu? Noh tuollaistahan se tuppaa olemaan, jos amatöörien kanssa yrittää puljata.. Valitettavasti kunnollisia seksipalveluja ei ole naisille tarjolla kiitos feministien.. Onko kaverin nimi Jari? Niin leikkauta läpes kohtuullisen kokoseks. Aikuisen naisen mielestä seksi on ihanaa kokonaisuutena.

Iteäni kyllä kiihottaa ajatus siitä että huomaan miehen pitävän minua seksikkäänä ja sitten on kyllä kivaa koosta huolimatta. Joskus nuorena minulla oli tosi iso mies mutta hän tuntui luulevan että koko korvaa kaiken muun,Niin tylsää seksisuhdetta en soisi kenellekkään,yhtä edestakaisliikeettä koko homma.

Kaiken lisäksi nainen ei voinut tehdä aloitetta ettei mies säikähtänyt veltoksi. Pienempien kanssa on hauskempaa ja kädet,suu ym. Osa rouvista ja neideistä pelkää "isoja" ja tykkäävät pikku oravasta, joka ei voisi tehdä heille mitään pahaa.

Tiedän itse miltä tuntuu jos sisälle tulee tikkukaramelli. Enkä itse ole mikään kaapparilaiva. Se on surullista mutta totta,pidemmän päälle ei voi huijata itseään eikä toista. Kyllä munan täytyy olla normaalia kokoa jotta se tuntuu edes joltakin aikuisella naisella.

Sori vaan pieni munaiset miehet.. Hyvää joulua ja hyvää kalua kaikille suomen naisille! Tätä asiaa ei puhumalla kauniimmaksi saa. Siitä koira älähtää mihin kalikka kalahtaa. Kyl olen kanssasi ihan samaa mieltä, että koolla on merkitystä. Mullakin on kokemuksia molemmista ja täytyy sanoa, että se pieni ei tosiaankaan tunnu missään. Ei siinä tartte nainen olla väljä, ja vaatii tosiaan taitoa pienellä onnistua.

Joskus jos mies on iso mahainen,niin laihduttaminen auttaa asiaa, kun maha ei roiku tiellä. Mut varmaan löytyy pienistäkin pitäviä, olemmehen kaikki erilaisia ja kaikille löytyy omansa, joten ei pidä lannistua. Laita sähköpostisi niin saat niin monta kuin haluat kolosi täytteeksi ja ota nuoria niin julputtaavat kuin ompelukoneet.

Mutta älä valita että syleksiivät lähtiessään. Eipä niitä isokaluisia kaikille halukkaille löydy kun niitä ei ole niin paljoa. Onneksi itselläni on 22cm pitkä ja aika paksu meisseli.

Avovaimollani sen sijaan on hyvin tiukka vagina, että on siinä survomista. Isomalla kalulla myös seksi, miehestä ja naisesta, tuntuu tiettävästi paremmalta suuremman nautintopinta-alan vuoksi. Jos miehen jätät kalun takia niin teet elämäsi virheen. Teiän täytyy vaan kokeilla kaikkia erikoisempia peti juttuja kýllä se siitä lähtee.

Vertaa sitä paksuutta johonkin! Tätä keskustelua lukevat varmasti monet sellaiset, joita asia vaivaa enemmänkin. Siksi yksi asiallinen kommentti miehisestä näkökulmasta lienee vielä paikallaan.

Meitä on moneen junaan niin fyysisiltä mitoiltaan kuin henkiseltä kypsyydeltäänkin. Kysehän on AINA hyvin suhteellisista asioista, kahden ihmisen sopivuudesta toisilleen niin fyysisiltä mitoiltaan kuin henkilökemian osalta.

Itselläni ei ole kokemuksia muiden miesten seisovan kalun mitoista jotain nuoruuden kimppapanoja lukuun ottamatta, ja silloinkin huomio kohdistui luonnostaan aivan muualle kuin kaverin vehkeisiin.

Naisilla emättimen tiukkuus vaihtelee huomattavasti niin mitoiltaan kuin rakenteellisestikin. On olemassa naisia, joilla on luonnostaan tai synnyttäneillä tikattu tiukka suuaukko emättimessä. Naisten ja miesten onneksi tärkeämpään eli jälkimmäiseen voi myös itse vaikuttaa joko yleisellä sopivan liikunnan harrastamisella tai harjoittamalla juuri näitä lihaksia. Tätä tietoa voi helposti käyttää kehittäessään omaa rakastelutekniikkaansa tai naiset myös kehittäessään omaa kehoaan. Sitä paitsi naisen herkimmät alueet eivät oman kokemukseni mukaan suinkaan sijaitse syvällä emättimen sisällä, vaan lähellä emättimen suuaukkoa tai sen ulkopuolella klitoris, ns.

Pari voi asentojen pienillä muutoksilla vaikuttaa keskinäiseen tiukkuuteen, naisen ei aina tarvitse olla jalat mahdollisimman levällään vaan esim. Vaikka rakastelu ei ole eikä kuulukaan olla mikään varsinainen tekniikkalaji, riittävän hyvät perustekniikat ja varsinkin niiden vaihtelut pidemmässä suhteessa vasta takaavat onnistuneen suhteen myös seksin osalta. Itse en usko fyysisten mittojen täydelliseen sopimattomuuteen.

Enkä todellakaan usko kenelläkään miehellä olevan yhtä sormea ohuempi kalu. Tietysti rajansa kaikella, on myös naisia joiden emättimen suuri koko ainakin vähentää omaa miehistä nautintoa, harvoin kuitenkaan estää esim.

Ohjeeksi voi sanoa keskinäisen keskustelun jos halu pysyvämpään suhteeseen on riittävä, ei niinkään asioiden riepottelu yleisillä keskustelupalstoilla. Joku jo antoi hyvän ohjeen keskustelun avaamiseksi, esim. Näillä eväillä eteenpäin, harjoittelu tekee tässäkin asiassa mestarin…. Jätä se ja ota minut. Oon pieni mies mutta kalu on iso. Joskus tuntuu, että ne joilla on se iso ovat aika itsekkäitä ja nimittävät itseään sellaisilla "kova pan No eih saa yleistää mitään jos sinusta tuntuu, että mies on ihana, niin eikö se kerro sinulle itsellesi jo kaiken?

Hommaa geishakuulat ja rupea treenaamaan lantiopohjalihaksia, tai osta kaupasta avomaankurkku Jos pillua on pikkutytöstä saakka venytelty niin venyyhän se Eikös ne ole vain virtsankarkailua avuksi anteeksi jos olen täysin väärässä en ole kokeillut, minulla on kyllä hiukan päinvastainen ongelma seksissä puristan toistenkin edestä,toki se voi olla miehestä nautinnollista, mutta hetkittäin varmaan tosi tuskallista.

TAAS oli vika miehessä kun oli niin ohut kyrpä: Otappa jariina peili pieneen kätöseesi ja kurkkaa sen avulla jalkoväliisi, pilluusi ja katso kuinka "horo" ja väljä "se" mahdollisesti on? Omassa pillussa ei tietenkään ole mitään vikaa!!! Todella loukkaavaa miehiä kohtaan, eikö vain? En sano tätä pahalla mut te ette ymmärrä kuinka voitte loukata pienikaluisia miehiä kommenteillanne.

Pieni kulli on kyl semmonen, että peittyy näkyvistä naisen kämmenen puristuessa ympärille. Eikä semmonen kyllä tunnu missään vaikka kuinka seisois, ihan turha väittää muuta. Horopillu on taas horopillu Oma ongelmansa sekin, ei kukaan ole kai muuta väittänyt. Haistakaapa kaikki vaikkapa paska. Ei se koko vaan vikkelyys ja oma osallistuminen Tosi tyhmää valittaa koosta,,, olet ehkä yleisessä käytössä venähdyttänyt kokosi itse,,, hymyilee,,, Kaikkea sitä valitetaan yleisellä,,, mene tarkistuttamaan mielentilasi ja vähennä ehkä harrastustasi että tunnet jotain.

Harmi että komea mies sattui erehtymään kaltaiseesi Mä sain kyllä sen käsityksen tuosta aloittajan tekstistä, että hän ei ole mitenkään väljä, vaan saanut muilta palautetta tiukkuudestaan. Eli, jospa taas pysyttäisiin asiassa ja hyväksyttäisiin se tosiasia, ettei kaikilla ole isoa vehjettä. Turha siitä on naisen vaginaa syyttää, vaikka sillä oma vaikutuksensa olisikin. Tätä ketjua lukiessa voi vetää sen johtopäätöksen, että pienikaluisuus näköjään korreloi lukihäiriön kanssa..

Kuten myös kyvyttömyyden rationaaliseen ja realistiseen ajatteluun. Käytä kauluupalikkaa,,, Et sä tartte ketään inhimillistä ihmistä lähellesi,,, Toivottavasti kukaan ei erehdy kanssasi niin pitkälle Joillakin on muita taitoja Ohutmunaisen miehen on ryhdyttävä homoksi.

Onhan se täysin selvää ettei millään säälittävällä suolatikulla naista tyydytetä. Kireässä persereiässä ohutkin mulkku kyllä tuntuu ja vastaanottava partnerikin on tyytyväinen! Muna on tärkein Hirveästi viestejä tyyliin "ei pieni muna haittaa". Mutta jos se haittaa niin se haittaa. Joitain haittaa kaljan juonti, toisia tupakan poltto. En minä ainakaan loppuelämääni haluaisi olla naisen kanssa, jolla on jokin asia mikä todella vaivaa minua..

Turha valittaa, pääasia et mies saa orkun ja kiihottuu naisesta! Takasin hellan ääreen valittamaan! JOs muuten homma toimii, ni mä voin tulla aina polkee sua oikein kunnolla et saat tarpees tyydytettyä..! Oletko varma, että itselläsi ei ole mallia rukkanen. Jouduin jokunen vuosi sitten aika samankaltaiseen tilanteeseen, mies oli kaikin puolin aivan fantastinen mutta kikkeli oli max cm täydessä lyönnissä ja ohut kuin pikkurilli.

Rakastuin miehen luonteeseen ja kaikkeen mutta se sänkyhomma ei pelannut koskaan. Olin miehen kanssa vajaan vuoden ja petin muutaman kerran, yksinkertaisesti se kikkeli ei tuntunut missään.

Ja olen suht piukka myös, nykyinen mieheni sitä usein ylistää. Kyllä seksi on tärkeä elementti suhdetta, jos se ei toimi, suhde muuttuu helposti kaverisuhteeksi. Mikä saa sinut alkup. Eihän sinun maailmassasi mikään muu merkitse mitään kuin pelkkä kalun koko? Eivätkö nämä isomunat ole sitten todella haluttua tavaraa jos millään muulla ei ole väliä? Oletko täydellisen kaunis, elävä barbie? Jollet, niin unohda isot munat.

Et tule sellaista saamaan, koska et kelpaa rumuuttasi. Naiset älkää välittäkö kaiken maailman hamppareista. Mun mielestä pienimunaiset miehet pitäisi jotenkin merkata, että nainen voi puntaroida haluuko tosissaan sen kanssa punkkaan! Hyvä idea meillähän on mainio neuvolajärjestelmä sitä voisi laajentaa 18 v miehiin, ja merkkaus olisi yhteiskunnan varoista. Näin vármistettais pikkuhiljaa se että ainoastaan isot periytyy! Pieni mutta tehokas Isot ovat OUT muodista.

Totuttele ettet enään saakkaan naisia. Itselleni on myös osunut kohdalle hirveitä pettymyksiä ja nää miehet on lykänneet sänkyyn menoa pitkään pienen peniksensä häpeässä.

Tästä lähin suhtaudun epäilyksellä miehiin jotka ei yritä saada mua korkeintaan kuukauden sisään sänkyyn, näyttää ainoana syynä olevan tuo mitätön penis se naisen kämmenen leveys on hyvä minimimitta jos mies ei hingu seksiä suhteen alussa: No joo, eipä ole paljoa keskustelun taso parantunut.. Täällä on ilmeisen katkeria ihmisiä liikkeellä.. Osalla on ilmeisesti syndrooma omasta mielestään liian pienestä vehkeestä D koittakaan nyt vain elää vehkeidenne kanssa, ei se maailmanlopun asia ole, oli minkä kokoinen tahansa..

Normaali koko on 17cm kaikki tuosta isommat ovat epänormaaleita. En, en olisi normaali tuossa tapauksessa.. Vähän jäi hämärän peittoon, mihin pyrit tuolla kysymyksellä? Onneksi on keksitty myös toisia siemennys menetelmiä,. Sanokaapa yksikin syy mikseivät naiset saisi arvostella miesten kaluja kun kerran miehet ovat itse vuosisatoja arvostelleet esim naisten rintoja. Toisilla on isompi kun toisilla ei sitä mikään muuta.

Se on nyt vain niin että isommat saavat ne kauniimat naiset. Selvähän se, toisilla isompi, toisilla pienempi En tiedä muiden motiiveista mutta itse takerruin lähinnä arvosteluun sinänsä Kuulutko sinä niihin jotka arvostelevat esim. Mä en jaksanut noita kaikki todella lapsellisia viestejä lukea. Muutama oli yrittänyt jotain fiksuakin sanoa, mutta ne hukkui sinne lapsien joukoon. Olen huomannut, että kun joku yrittää keskustella näillä palstoilla seksistä, täällä tai seksipalstalla, huomaa kirjoittajien oikean iän.

Tai sitten on vaan todella, käsittämättömän yksinkertaisia aikuisia, voihan sekin olla. Miettikää jos naisilta olisi tällaisia ilmoituksia: Ulkonäöllä eikä munan koolla oo mitään merkitystä vaan sillä että haluja on,luottamus pitää olla ja toiveissa vaikka vakkarikaveri useampiin tapaamisiin,mutta sulla pitää olla paikka ja mielellään mahdollisimman lähellä". No johan kerän lykkäs Itseäni kiihottaa erityisesti korkeakauluksiset villapaidat, mutta myös muut villa-asusteet En jaksa tähän kirjoitella enempää, laita viestiä niin jutellaan lisää: Noista tulee vaan mieleen tämä hullu: Usein täällä käy myös joku polttariporukka.

Illan aikana juodaan aika paljon olutta, jotta kusi lentäisi. Myös pornon katselu vapauttaa tunnelmaa. Yhden kundeista pitää mennä vaatteet päällä makaamaan vanhaan kylpyammeeseen. Muut kundit kusevat porukalla mahtavat kusisuihkunsa "avuttoman uhrin" päälle. Haluaisitko ruiskauttaa vaimoni pikkuhousuille,haluaisin katsella kun teet sen. Olet mahtavalla kalulla varustettu ja ehkä joskus voi vaimo olla myös mukana. Vaimoni kaunis,tumma 40v seksikäs pakkaus. Voit samalla katsella rohkeita alastonkuvia hänestä läppäriltä.

Laita myös kuvasi mukaan vastaukseesi.. Nahkainen, kuminen tai metellinen rengas laitetaan kyrvän ja pallien taakse. Itse käytän rengasta usein kaupungilla kulkiessani, toisinaan myös työpaikalla. Kyrpä koko ajan komeasti puolijäykkänä. Laita viestiä jos aihe kolahti. Täällä Lahteen muuttanut bi-opiskelija odottaa sinun jäykkää kullliasi. Miltä kuulostaisi saapua metsän siimekseen tai muuhun ennalta sovittuun paikkaan ja löytää minut makaamasta mahallani peppu ilmassa tai nojaamassa pylly pystyssä.

Levittäisit neitsyt reikäni ympärille ja sisään liukkarit ja painaisit kumilla suojatun jäykän peniksesi ryppyreikääni vasten. Aloittaisit hitaan työnnön kunnes tuntisit anaalini aukeavan ja päästävän terskasi lämpimän suoleni syleilyyn. Tästä alkaisi kunnon rynkytys kunnes olisit valmis ja ampuisit lastisi pyllyni päälle tai ennen tiukan reikäni ympärille. Tämän jälkeen jäisin kuivattelemaan paikkaani jonne aurinko ensikerran paistaa ja sinä poistusit paikalta sanaakaan sanomatta.

Odotan tajunnan ja neitsyen peppureikäni räjäyttävää tapaamista. Senkö takia mun joskus tilaamassa paketissa oli neljää eri kokoa ja isoin vaikutti liian suurelta jopa afrikkalaiselle surmakullille??? Mieti miten tämä keskustelu nyt rikastutti elämääsi taas uudella tiedolla. Nämä naisten ilmoitukset kuulostavat kaikki joltain seksin myymiseltä: Iso peppu ja tissit, kapea vyötärö ja pitkä tumma tukka.

Mieltynyt hieman vanhempiin herrasmiehiin, alistuvainen ja kiltti, lupaan totella ; Paras hyöty on molemminpuolinen: Olen kaunis naisellinen nainen. Suuret rintani, muhkea peppuni ja täyteläiset huuleni tulevat varmasti miellyttämään sinua eri tavoin. Minulla on pitkät mustat hiukset ja suklainen iho. Kanssani pääsee pitämään hauskaa ja nauiskelemaan niin makuuhuoneenpuolella kuin vaikka illallisen ääressä.

Laita viestiä ja kerro ainakin ikäsi ja minkätyylistä tapaamista olet hakemassa. Vastailen varmasti tarkempien tietojen kanssa: Asun yhdessä tyttökaverini kanssa, joka mielellään osallistuu puuhiin kanssamme.

Minulla on vain yksi aito ilmoitus, ja vastaan kaikille! Ethän ole koirille allerginen! D "Etsin vanhoja kavereita Moi Etsin vanhoja tuttuja ja kavereitani. Yhteystietoni ovat vaihtuneet ja vanhat rakkaat tutut hukassa. Ota siis yhteys ja kerro mistä tunnemme niin vastailen Kivaa kesää kohden koodinimi "Töölössä tapahtuu" ja "mannerheimintie"". Mistä vitusta revitte noita.. Luin et "iskun se kauppa parhaat namupalat" ja luulin sun tarkoittanees, mitä parhaita keksejä sieltä saa kahvin ja teen kera.

Sinä hoikka tai normaalivartaloinen nainen, joka asut keskustassa, vastapäisessä tai samassa kerrostalossa tai muuten lähellä niin tule heti vain mun luo kun sun tekee mieli saada kyrpää ja haluat seksiä. Olet varmaan puutteessa ja kiimassa. Minä olen myös jatkuvassa kiimassa ja mulla on jatkuvat halut. Ei ole helpompaa ja nopeampaa tapaa saada seksiä. Pääsen tulemaan myös sun luo pian. Mä annan sulle kyrpää vaikka joka päivä usein ja kauan. Kyrpäni seisoo hyvin eikä väsy vaan jatkan enkä lopeta vaan annan lisää heti uudestaan perään kun olet lauennut.

Sinulla on mahdollisuus saada vaikka 10 kertaa illan ja yön aikana sekä taas aamulla kun olemme yhdessä. Ota vain minuun yhteyttä niin saat aina kun sua haluttaa. Minä olen jaksava, osaava, kyvykäs, terve, himokas, innokas, halukas, kokenut, kiimainen ja kiihkeä. Seksissä olen erittäin aktiivinen. Mulla on "ihanan iso" kyrpä josta sinä pidät kovasti. Kyrpäni on noin 24 senttiä pitkä ja noin 7 senttiä paksu.

Myös kaverisi ja vieraat, jotka käyvät samassa kerrostalossa ovat tervetulleita luokseni sekä sinä, joka kuljet ohi niin tule vain käymään rohkeasti luonani niin saat hyvää, nautinnollista ja antoisaa seksiä ja paljon kyrpää. Näytät olevan kiinnostunut minusta ja halukas. Minun kanssa pääset nauttiin ja saat tyydytystä.

Ääntelet suuresti kun kyrpäni tuntuu niin hyvältä ja tekee sulle hyvää. Sinä saat monia valtavan voimakkaita, äänekkäitä orgasmeja niin että huudat nautinnosta. Olen hyvä myös suuteleen ja nuoleen. Asun lyseon toisella puolella ensimmäisessä kerroksessa talon keskellä pihan puolella, jossa parveke. Vanhemmalta nuorelle kokenutta Varmasti monilla nuorilla naisilla on haave päästä harrastamaan seksiä vanhemman miehen kanssa, joka on myös kokeneempi, osaava ja kyvykäs ja tietää mitä tekee, naista arvostava ja kunnioittava.

Ehkäpä joku on aatellut, että millaistahan se olisi oman isänsä tai isoveljensä kanssa. Nyt siihen on tilaisuus roolileikin kautta. Etsin hyvännäköistä ja hoikkaa naista esittämään "tytärtäni" tai "pikkusiskoani".

Olet ehkä jo nähnyt kyrpäni tai ainakin olet katsonut etumustani kun housuissani pullottaa. Olen huomannut että sinua kiinnostaisi. Todentuntuisemman tästä tekisi se kun tulisit joka päivä luokseni niin harrastaisimme seksiä säännöllisesti kuten oikeassa perheessäkin on. Jos asut kauempana niin silloin tapailisimme viikonloppuisin ja lomilla jonka voisi aatella sitten niin että isä olisi eronnut.

Mulla on ihanan iso muna ja seksikkään kiihottavan näköinen, nuorekas ja sporttinen mies. Minulla on noin 24 senttiä pitkä ja noin 7 senttiä paksu kyrpä josta sinä pidät ja nautit paljon. Minulla on jo aiksempaa kokemusta nuorista naisista. Minulta sinä saat tyydytystä. Minun kanssa saat valtavan voimakkaita, äänekkäitä orgasmeja niin että huudat nautinnosta kun kyrpäni tekee niin hyvää tiukassa pillussasi ja tuntuu hyvältä.

Huippumahtavaa seuraa vailla Hei! Täällä kirjoittelee vuotias sinkkumies Mikkelistä. Syy miksi ilmoittelen täällä on se, että kaipaisin elämääni jännitystä seksikkään, seikkailunhaluisen ja intohimoisen naisen muodossa. En kirjoittele siksi, ettenkö saisi seuraa myös netin ulkopuolella, vaan koen tämän lähestymistavan sopivimmaksi etsiessäni samanhenkistä naista, jolla olisi myös samanlaiset jutut mielessä: Etsin elämääni siis yhdessäolon ja nautinnon tunteita yhdistettynä mielettömän hyvään seksiin.

Olen sängyssä erittäin kiihkeä ja odotan vastapuolen myös vastaavan kiihkeyteeni osaavin ja nautinnollisin ottein.

Haluan antautua nautinnolle, jonka kahden ihmisen intiimi läheisyys voi parhaimmillaan tuottaa. Voin taata, että saat seuraksesi miehen, joka on sinut vartalonsa ja itsensä kanssa ja joka tekee kaikkensa tuottaakseen tyydytyksen kumppanilleen yhä uudelleen ja uudelleen.

Enkä ole huono suustanikaan, if you know what I mean ; Pidän suuseksistä sekä antavana, että saavana osapuolena todella paljon. Se tunne, kun saan naisen kiemurtelemaan, voihkimaan ja puristamaan lakanat nyrkkiinsä orgasmin voimasta on aivan mielettömän upea. Olen toki myös avoin ja kokeilunhaluinen kokeilemaan kaikkea uutta, mutta mihinkään kovin kinkyyn menoon en ole valmis lähtemään mukaan. Toisaalta haluan myös naisen, jonka kanssa synkkaa sängyn ulkopuolellakin.

Mikä olisi hienompaa, kuin käydä ensin elokuvissa, kävelyllä tai vaikkapa vain päiväkahvilla ja naureskella yhdessä asioille ja päätyä sitten yhdessä sänkyyn: Arvostan naisessa eniten kykyä heittäytyä hetkeen. Kauneus ja seksikkyys ovat kivoja juttuja, mutta ne eivät yksistään riitä.

Tärkeintä olisi, että molemmilla osapuolilla olisi yhteiset pelisäännöt selvillä ja kyky irrottautua arjesta tapaamisen ajaksi. Olisi todella kiva, jos vastausviestissäsi esittelisit hieman itseäsi ja syitä miksi päätit vastata ilmoitukseeni. Tiedän, että netin treffipalstoilla vallitsevat naisten markkinat, mutta tässä olisi mahdollisuutesi tutustua taatusti miellyttävään ja intohimoiseen nuoreen mieheen.

Älä siis epäröi, vaan tartu tuumasta toimeen ja anna kuulua itsestäsi. Siinä ei ainakaan menetä yhtään mitään, mutta voi saavuttaa jotain todella upeaa. Voit olla myös muualta kuin Mikkelistä, koska liikun sujuvasti autolla: Subia haetaan Hei pieni orjani Kuuntele tarkasti, sillä sanon tämän vain kerran. Etsin juuri kaltaistasi tyttöä, joka haluaisi kokeilla alistumista terveen ja turvallisen dominoivan miehen kanssa. Luonteeltani olen kiltti, empaattinen ja kaikesta huolimatta "ei" tarkoittaa minulle "ei".

En ole vielä paljoa kokenut alistamisesta, mutta palava himo olisi päästää oma peto valloilleen. Se peto, joka on hiljennettynä ja ruokittuna vain vanilja seksillä. Haluasin sitoa sinut sänkyyni, ahmia pilluasi, piiskata peppusi punaiseksi ja käyttää reikiäsi kuten parhaaksi näen. Sormeni kaipaavat päästä hyväilemään vartaloasi, tutkimaan reikiäsi, nipistelemään nännejäsi ja piiskaamaan pakaroitasi.

Jos sinulla on leluja, survon niitä sisääsi kunnet anelet lupaa laueta. Haluaisin selvittää kuinka pohjaton on kyltymättömyyteni ja pervouteni. Oletko sinä valmis selvittämään omasi? Kokemuksesi määrällä ei ole minulle väliä. Ujot ja arat ovat jopa omalla tavallaan kiihottavia. Kuten jo varmasti ylläolevasta ymmärsit, en etsi vakavaa parisuhdetta. Panosuhde mukavilla leikeillä enemmän mieleeni.

Etsin vain yhtä sopivaa. Tahtoisin kokeilla miltä tuntuisi tulla kotiapulaiseksesi. Voisin tehdä jotain kotitöitä ja askareita.

Se pikku juttu tässä on, että tulisin tekemään ne ilman vaatteita vain kaulapanta kaulassani. Kiinnostaa tuntea miltä tuntuisi olla vähän niinkuin alistettuna kotiorjana.

Sinulta en vaadi sen kummemmin mitään dominan taitoja, mutta toki sellaisiakin saa olla: Eli jos kiinnostaa saada ihan hyvännäköinen mies auttelemaan, niin laitappa viestiä. Katsotaan josko töitä löytyisi. Mitään tämä ei sinulle maksa ja jää täysin meidän väliseksi jutuksi. Kiinnostus kokeilla tällaista olisi kova. Olen alueelta, ja pääsen kyllä tulemaan luoksesi vaikka vähän kauemmaskin. Kaikkea pitää kokeilla ;. Kaikkea pitää kokeilla ; No tämähän olisi kiva!

Voi tulla vaikka heti siivoamaan tämän läävän! Kaikkea pitää kokeilla ; Jos oisin sinkku niin voisin ottaa tohon yhteyttä. Siinähän kotiorjailee alastomana kaulapanta kaulassa samalla kun minä demitän. Laittakaahan linkki tuohon siivoojamieheen, kutsun sen kylään. Laittakaahan linkki tuohon siivoojamieheen, kutsun sen kylään http: D Tuskin ihan tänne Jyväskylään asti kuitenkaan XD Ai siis mistä? D Siis kyllä tuo tyyppi on valitettavasti ihan oikeasti olemassa Eikös noissa ole sitä paitsi sama osoite?

Äitini infosi juuri äskön minua asiasta, tämän paikan kylähullu. Osasi heti mainita että:

Veljen kyrpä etsin naisystävää -

Minä pienimunaisena 15 cm olen päättänyt elää loppuelämäni yksinään, koska en halua tuottaa pettymystä kenellekkään naiselle. Älykäs kokenut mies tietää ennaltaan mitä nainen tavoittelee, mutta nuori kokematon tunteilee kaikki sellaisenaan. Seksissä olen erittäin aktiivinen, jaksava, kiimainen ja kiihkeä. Mies olen itsekin mut kumman valitsisitte? Kyl olen kanssasi ihan samaa mieltä, että koolla on merkitystä. Voi myös opetella käyttämään muita avujaan ronskimmin; käsiä, suuta, välineitä Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Ei siinä tartte nainen olla väljä, ja vaatii tosiaan taitoa pienellä onnistua. Etsin vanhempaa varakasta naista seikkailuun. Mä annan sulle kyrpää vaikka joka päivä usein ja kauan.

This Post Has

  1. -

Leave a Reply

  • 1
  • 2
Close Menu