Seksi video upea pillu

seksi video upea pillu

Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Seksi Kuinka yleistä"lypsäminen" Kuinka yleistä"lypsäminen" upeaatouhua 5. Päädyin puolivahingossa tutun naisen kanssa sänkyyn. Sovittiin, että juttu jää erinäisten syiden vuoksi yhteen yöhön. Harmi sinänsä, koska yö oli upea. Kesken lähetyssaarnaaja asennon, tunsin kun hän aina minun poispäin vetäessä puristi ja tavallaan piti"kiinni" pimppillään.

En ole ennen törännyt moiseen, vaikka en ihan mikään poikanen olekaan. Jäikin mietityttämään, että kuinkahan yleistä tämä puristelu on, miksi kaikki naiset ei niin tee? Montako seksikumppania sinulla Olen jo aika iäkäs, mutta seksihalut eivät ole vielä hävinneet minnekään.

Ei kovin yleistä herkkua, ikävä kyllä. Viisaat naiset on opetelleet taidon treenisauvalla tms. Kaikki naiset ei tee niin kun eivät osaa. Pyytämällä temppu ei synny kun se vaatii pc- lihasten hallintaa tietoisesti tai tiedostamatta ja asennetta. Toivottavasti olet herrasmies joka älyää arvostaa ja antaa palautetta tuollaiselle herkulle. Itte ainakin pitäisin tuollaisesta herkusta lujaa kiinni.

Pitää paikkansa, ainakin omalla kohdallani. Tosin mielestäni muidenkin pitää saada kokea lypsytaitoni, joka on täysin luontaista!! Ja nautin toisten miesten elimistä sisälläni. Minusta hyvää oloa tulee jakaa. Olen erehtynyt varattuna jokusen kerran tänä kesänä helteillä tuttavamiehen kanssa harrastamaan todella estotonta ja kiimaista seksiä lähinnä luonnossa. Kaikki lähti siitä, kun sain tietää, kuinka suuri elin hänellä on, ja hän kokeili sormillaan, kuinka tiukka pillu itselläni on.

Kun sitten päädyimme ekalla kerralla metsikköön uimarannan läheisyydessä, puuta vasten, takaapäin minua nussiessaan hän taisteli, kuinka tiukka olen ja kuinka pilluni lypsää hänen kulliaan. Siinä tilanteessa en halunnut kysyä, mitä hän tarkoitti, enkä myöhemmin viesteissäkään, kun hän mainitsi asiasta. Nyt olen ollut niin häpeissäni, että annoin kiimani ja haluni viedä ja annoin vieraan miehen nussia ja nuolla Toki itsekin otin suihin ja nautin kaikesta Mutta minä siis vaistomaisesti lypsin hänen kulliaan hänen minua naidessaan!

Olen kohdannut yhden naisen, jolta tuo on onnistunut, ei ollut kuitenkaan kovin treenattu pillu, mutta ei tuossa tarvitsekaan olla, pienikin puristus ulospäin liikkeessä, on älyttömän upeaa, tuntuu kuin kulli kasvais joka vedolla isommaksi, eikä kiirettä kannata pitää.

Yhteinen rytmikin löytyy automaattisesti. Niin, sitä unelmoi sellaisesta rauhallisesta ja kiireettömästä vetelystä!!! Mutta onko väärin, kun kiimassa panettaa vain niin kovasti, että haluan kovaa takomista syvälle pilluun! Sellaista, joka tekee kipeää! Mutta nautin niin suuresti tulla nussituksi Ei sellainen takominen väärin ole, sinun pitää saada juuri niin kuin haluat! Kovaa ja rajusti, hellästi, hieroen, mutta kuitenkin kauan Niin kauan, että vielä seuraavana päivänä tunnet kihelmöintiä vartalossasi: Ongelma on lähinnä siinä, että oman puolisoni kanssa haluaisin, että homma on ohi mahdollisimman nopeasti, kun taas niiden muutaman miehen kanssa, joita olen tapaillut pelkästään seksin merkeissä, haluisin paneskella pitkään ja rajusti.

Toinen ongelma tosin on myös se, että näiden kahden liittoni ulkopuolisen miehen kanssa seksiin käytössä oleva aika on pääsääntöisesti rajallinen. Joskus voidaan loikoilla sängyllä lähekkäin seksin jälkeen ja jutellaan kaikesta mahdollisesta. Siinäkin tilanteessa olen tosin huomannut, että haluaisin vain lähteä tilanteesta pois mahdollisimman nopeasti olematta kuitenkaan epäkohtelias Pari miestä ja pitkä, aggressiivinenkin seksi kuulostaa hyvältä Niin, että todellakin paikat olisivat hellänä muutaman päivän!

Oman miehen kanssa vain nopeasti?? Meillä oli myös pikaista, pimeässä, peiton alla, mikään uusi ehdoitus ei käy. Onneksi olen tapaillut naista jolla ei ole kiire, päinvastoin. Itselleni ei ole ongelma, jos tiemme eroaa heti suihkussa käynnin jälkeen, en kuitenkaan halua kylmästi juosta eri suuntaan, tärkeää on, että molemmille jää hyvä fiilis! Oman kumppanin kanssa pitäisi tehdä seksiremontti - tiedän. Hän ei vuosien jälkeen enää kiihota minua siten, kuten haluaisin.

Toki meillä kiihkeätä seksiä ja yleensä pitkän kaavan mukaan - monipuolista seksiä - mutta en saa siitä samaa tunnetta kuin odotukseni ovat. Harmi todeta mutta, itselläni on parhaimmat seksikokemukset "vieraiden" naisten kanssa, eikä oman puolison, vaikka pitäisi. Vielä siitä "lypsämisestä", oletko treenannut sitä varten, vai tuleeko se ihan luonnostaan? Kyllä se on ihan luonnollista.

En ole treenannut mitenkään erityisesti, ellei lasketa sitä, että saatan olla yksin ollessani erittäin kiihottunut pitkäänkin ja supistella jo pitkään ennen orkun saamista. Ja tästä lypsämisestä olen kuullut siis liittoni ulkopuoliselta kumppanilta. Hän mainitsee sen yleensä joka kerta, kun naimme. Samoin kuin sen, että pilluni on niin ihanan tiukka. Ehkä se lypsäminen tapahtuu myös siitä syystä luonnostaan, että olen erittäin seksuaalinen ihminen ja ajattelen, että seksi muiden kanssa kuin oman puolison kanssa on oikein ja hyväksyttävää!

Jos molemmat osapuolet nauttivat, mikä onkaan kauniimpaa ja upeampaa kuin aikuisten ihmisten välinen seksi. Ei se pillu siitä mihinkään kulu. Nautinto on tehty jaettavaksi. Sinun kaltaisia naisia on ainan liian vähän. Tiedä vaikka joskus halumme kohtaavat, hyvin hitaassa liikkeessä, tuntisin kuinka pillusi puristuisi kullini ympärillä, sinä tuntisit kuinka kullini vartaisi nytkähtäen puristukseesi Kotiseksin aikana muistelen kiimaisena niitä miehiä, jotka ovat antaneet minulle nautintoa, mutta ennen kaikkea joille olen itse tuonut iloa, nautintoa ja tyydytystä!

Että pilluni on voinut toimia heidän kieltensä nuolemisalttarina ja kalujensa takomistantereena! He ovat saaneet sitä, mitä eivät kotona saa - kiimaista, tiukkaa herkkupillua! Naista, jonka rinnat anelevat miesten kouria ja tiukkaa imemistä. Naista, jonka reisien väliin ja rinnoille saa lauenneena ja rentona jäädä lepäämään. Koen, että kaikkien hyvinvointi lisääntyy hyvässä seksissä. Se luomu-ominaisuus on sitä, että voimakas supistelu on tahdosta riippumatonta eikä sitä voi keskeyttää.

Pc-lihasten liikkuvuus ja supistelu on erilaista kuin opittua lypsämistä suorittavalla katso aiempia keskusteluja aiheesta oravap…usta. Luomu liikkuu vain hyvin kiihotettuna ja aivan eri tavalla kuin treenaamalla opittu joka voi lypsää aina kuin haluaa, mutta toinen ei ole parempi toista.

Joillekin naisille pc-lihasten bodaaminen nousee ikävästi päähän. Herkumpi on se jonka itsetunto ja asenne on parempi. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Jotenkin hupaisia nämä oravapillukeskustelut: Treenaamisesta ei haittaa "luomuillekaan"; mitä paremmassa kunnossa lihakset, sitä paremmat edellytykset naiselle nauttia kunnolla. Vastaavasti jos alapää on ihan retuperällä, ei orkku välttämättä tuu, vaikka mieli olisi miten kiihottunut. Ite osaan puristaa tahdonalaisesti lihaksilla lujaa, mut harvoin tulee niin tehtyä vaikka tuntuukin hyvältä miehestä; itelleni suorittamista ja ite taas nautin eniten kun rentoudun täysin ja nautin seksistä.

Rentoutuminen on muutenkin tärkeää, koska oon treenin myötä tiukentunut sen verran paljon, että seksi sattuu märkyydestä huolimatta, jos ei ole ihan rentona ja aloita naimista hitaasti. Oon aina nauttinut yhdynnästä, mut nykyään vielä enemmän.

Parhaimmillaan hyvässä seksissä orkkuja tulee monin tavoin. Tuntuu kummallekin tosi kiihottavalta. Mies on sanonut, että puristus jopa sattuu välillä, puristaa tosi kovaa, mutta tuntuu silti kiihottavalta. Ja kuulemma tahdonalaisesti en osaa ihan niin lujaa edes puristaa kuin voimakkaassa orgasmissa, lieköhän orkussa aktivoituu enemmän lihaksia. Toki orgasmejakin on monenlaisia; on myös mietoja, kevyitä, mitkä ei purista niin lujaa.

Mut parhaimmillaan yhdynnän aikana saan useita orgasmeja, välillä pitkiäkin. Hidas, hellä yhdyntä on parasta: Orkuissa tulee ihan kylliksi miehelle sitä "lypsykonetta", et ei oo kaivannut tahdonalaista puristelua ja kuulemma tuntuu niin hyvältä ja tiukalta rentonakin pilluni, että ei nähdä kumpikaan tarpeelliseksi tahallaan supistella. Se tuntuu kyllä aivan ihanalle, kun mies liikuttelee siitintään lantionpohjanlihaksillaan tahallaan sisälläni.

Aika usein saan orgasmin siitä: Nauttikaa kesästä ja treeni-iloa sekä miehille, että naisille ; Meistä kumpikin on treenannut lantionpohjanlihaksiaan, sekä mies, että nainen, ja siitä on ollut kummallekin iloa. Kun nymfo-mieli jaksaa, jaksaa myös kroppa, kun on hyvässä kunnossa. Jos taas lp-lihakset on heikot, ne väsyy nopeasti eikä jaksa niin paljoa nautintoa: Treenistä on iloa siis ensisijaisesti itselle.

Mut toki bonuksena myös tiukentuu ja tuntuma paranee; miinuspuolena taas "joutuu" naimaan varovammin sen takia. Miksi sinulla on tarve mollata oravap…u keskustelu hupaisaksi.

Se mitä tosimiehet sanovat oravap…ksi ei pelkästää supistele vaan liikku eri tavalla kuin tavis. Jotkut pc-lihakset on hyvin rentoina kun samanaikaisesti toiset lihakset jännittyy. Oravap…u likkuu huomattavasti sisään-ulos. Kiihottumaton o-p on huono, ei tunnu miltään kun liikkkuu vain mukana, ei puristele eikä kiipeä vartta pitkin.

Katso muutama real -video niin ilmeisesti näet jonkun o-p: Orava…p on syvyyssuunnassa hyvin liikkuva ja kiihottuneena imevä, puristelu ei ole ensisijainen tunnusmerkki. Oravamaisuus ei muutu pc-lihaksilla puristusta treenaamalla vain puristuksen voimakkuus muuttuu.

Pituussuuntaisten pc-lihasten rentoutus on ja syvien lihasten hallinta on yhtä tärkeä taito kuin puristaminen jos haluaa oppia kiipeämään kuin orava. Luulemalla ja hupaisasti inttämällä temppu ei onnistu. Laita toki linkki sellaiseen oravapilluun, joka tulee tuuman vastaan ja imee. En usko yhtään sanomaasi.

Oravapillu liittyy kylläkin lähinnä pc-lihaksiin, jolla saadaan lypsävä efekti. Edellinen kertoja vain oli se tyyppi, joka ei edes tiedä mikä orgasmi on. On tullut näitä hänen juttujaan luettua ennenkin.

Hän kun saa orgasmin jopa itkemällä: D Aivan latva laho tyyppi. Ihmisiä on erillaisia, toiset eivät nauti seksistä ollenkaa, onneksi on myös ihmisiä jotka osaavat ja pystyvät nauttimaan noin paljon kuin Kukkanen. Hänen kirjoituksiaan lukee moni kateellinenkin ihminen.

Moni saattaa myös saada lisää intoa ja rohkeutta, oman seksuaalisuuden saralla. Minä en ainakaan lähtisi arvostelemaan häntä, hänen tuntemuksiaan tai kirjoituksia! Kaikkea hyvää SFkukkaselle, jatkathan kirjoitteluasi vielä pitkän aikaa? Ex-poikaystäväkin kommentoi kesken alkuajan seksin yllättyneenä, että lypsin sitä.

Luulin että se oli huono asia, niin en ottanut enempää puheeksi. Tuollainen oravapillu nainen olis kiva saada panokamuks;. Oravap…t on aikki aina varattuja, ei liiku vapailla markkinoilla. Lienee mahdoton saada kamuksi, pitää ottaa omaksi jos sellaisen herkun löytää.

No jos nuoren löytää, niin ilman muuta omaks.. Eihän sellaisesta halua luopua. Ymmärtääkseni kaikki oravap…ut on suht-koht nuoria naisia jotka eivät ole synnyttäneet. Ilmeisesti ihan kaikki otetaan ikiomaksi heti kun opitaan tunnistamaan. Ainuttakaan kokenutta ei liene vapaana. Sanokaa mitä sanotte, mutta kyllä tuo oravapilluisuus tulee juurikin siitä lantionpohjan lihaksien käytöstä ja sitä vasten sanoisin, et se ei ole ikä kysymys niinkään.

Lantionpohjan lihaksilla se lypsävä ja puristeleva efekti saadaan. Oravakin kun se kiipeää puuhun, niin se välillä tarrautuu puuta vasten tiiviisti ja tästä se sanontakin tulee, mutta tuolla yksi hessu väittää esimerkiksi, että pillu tulee tuuman verran vastaan vedettäessä ja pakenee työnnettäessä. Sanoisin, et se on paremminkin kuivapillu ja vaginan laskeuma. Ei mikään hyvä juttu.. Tahtoo nää jutut vaan lähtee lentoon ja saada erikoisia piirteitä vailla järkeä. Tässä on kyseessä aivan erinomainen nainen, joka pitää huolta lantionpohjan lihaksistaan.

Mä ostin just omalleni erinomaisen laitteen tuohon harjoitteluun: Tiedättekö muuten mikä on kyseessä, kun lantionpohjan lihaksia harjoitetaan yhdessä? P Tai millä hakusanalla löytyy pornosivustoilta, en ole törmännyt? Mua lähinnä huvittaa juuri tuo "oravapillu" -nimitys, kun uskoisin kyseessä olevan ihan lihastoiminta.

Rakkaalla lapsella tietysti monta nimeä: Mukavaa, jos jotkut olette tykänneet teksteistäni. Todellakin aion kirjoittaa niin kauan, kuin se vain suinkin itseäni kiinnostaa, riippumatta siitä, kiinnostaako ketään lukea juttujani: D Oon ajatellut, että kiikkustuolissa on sitten mukava muistella ja lueskella. Ja orgasmin voi todellakin saavuttaa monella tavalla.

Muutama vuosi sitten vielä luulin, että en pysty saamaan orgasmia muilla tavoin kuin yhdynnässä, ja siinäkin vain päällä ratsastaessa tai lähetyssaarnaajassa -mutta väärässä olin.

Seksuaalisuus muuttuu ja elää, mutta voi vain avoimesti fiilistellä mukana ja tutustua itseensä aina uudelleen. Itsekkin kykenen saamaan oikeassa mielentilassa fyysisen orgasmin ilman ejakulaatiota pelkällä ajattelulla ja mielikuvilla, mutta se vaatii todella kiimaisen olon, mikä silloin tällöin osuu hetkeen nukkumaan käydessä. Ihan kivat jutut sulla, mutta aina ei voi olla oikeassa. Puristaminen ja lypsäminen ei ole oravap…uisuutta, mutta op voi tehdä niinkin.

Laitan linkin videoon kun seuraavan kerran sattuu näkymään. Tuo perässä tulo lienee asia joka näkyy videollakin. Nooh, nauttikaa te isot pojat oravista ja oravapilluista, mä nautin eniten orkuista: Hauska olisi kyllä se video nähdä. Tänään olin erään synnyttäneen naisen kanssa, jolla pullahti osa vaginasta ulospäin, vaginaalinen laskeuma lienee. Ehkäpä sekin on jonkun mielestä oravapillu -siinä tapauksessa oon onnellinen, ettei mulla ole sellaista: D Aika jännältä näytti, kun osa vaginasta "tursusi", mutta mahtaa olla hankala ja kivulias arjessa samoin kuin mm.

Sääliksi käy, mutta auttaa en voi. Osaatko arvioida mistä tuollainen säälittävä katkeruutesi johtuu? Teinitytön pillu on supertiukka. Pilluahh - 31 paivaa sitten ago: Panomies - paivaa sitten ago: On ihana pillu, teini on halukas munalle.

Olisi kiva olla tämän tytön kanssa. Teinitytön vittu on supertiukka. Hänen teini pillu on supertiukka. Teinitytön tiukka pillu on supermärkä. Teinitytön pillu on tiukka ja märkä. Teinitytön tiukka pillu on märkä. Teinitytön pillu on ajeltu ja tiukka. Venäjän tytön pillu on supertiukka.

Teini ja kuuma beibi on supertiukka. Teinitytön pillu on aina märkä. Teinitytön makea pillu saa kyrpää.

Seksi video upea pillu -

Koulutytötön pillu on tiukka ja märkä. Kun nymfo-mieli jaksaa, jaksaa myös kroppa, kun on hyvässä kunnossa. Olisi kiva olla tämän tytön kanssa.

HK - paivaa sitten ago: Olen Qullyn kanssa samaa mietä että kyllä tytöllä seksikkääs persees upee billu!! Voi kun kyrpäni pääsis sisään!! Qully - paivaa sitten ago: Voiko olla seksikkäämpää billua kuin tällä nuorella teinitytöllä joka sai billuunsa jämäkkää kyrpää. Minusta fantastinen upein näkemäni billu. Teinitytön tiukka pillu on märkä. Teinitytön pillu on tiukka ja märkä. Teinitytön pillu on aina märkä. Teinitytön pillu on supertiukka.

Teinitytön pillu on ajeltu ja tiukka. Nuoren tytön pillu on tiukka ja märkä. Nuoren naisen pillu on märkä ja tiukka. Nuoren naisen pillu on tiukka ja märkä. Teinitytön vaaleanpunainen pillua on märkä. Naisen pillu on tiukka ja märkä. Aasian koulutytön pillu on tiukka ja märkä. Kaunin tytön pillu on tiukka ja märkä. He ovat saaneet sitä, mitä eivät kotona saa - kiimaista, tiukkaa herkkupillua!

Naista, jonka rinnat anelevat miesten kouria ja tiukkaa imemistä. Naista, jonka reisien väliin ja rinnoille saa lauenneena ja rentona jäädä lepäämään. Koen, että kaikkien hyvinvointi lisääntyy hyvässä seksissä. Se luomu-ominaisuus on sitä, että voimakas supistelu on tahdosta riippumatonta eikä sitä voi keskeyttää. Pc-lihasten liikkuvuus ja supistelu on erilaista kuin opittua lypsämistä suorittavalla katso aiempia keskusteluja aiheesta oravap…usta.

Luomu liikkuu vain hyvin kiihotettuna ja aivan eri tavalla kuin treenaamalla opittu joka voi lypsää aina kuin haluaa, mutta toinen ei ole parempi toista. Joillekin naisille pc-lihasten bodaaminen nousee ikävästi päähän. Herkumpi on se jonka itsetunto ja asenne on parempi. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Jotenkin hupaisia nämä oravapillukeskustelut: Treenaamisesta ei haittaa "luomuillekaan"; mitä paremmassa kunnossa lihakset, sitä paremmat edellytykset naiselle nauttia kunnolla.

Vastaavasti jos alapää on ihan retuperällä, ei orkku välttämättä tuu, vaikka mieli olisi miten kiihottunut. Ite osaan puristaa tahdonalaisesti lihaksilla lujaa, mut harvoin tulee niin tehtyä vaikka tuntuukin hyvältä miehestä; itelleni suorittamista ja ite taas nautin eniten kun rentoudun täysin ja nautin seksistä. Rentoutuminen on muutenkin tärkeää, koska oon treenin myötä tiukentunut sen verran paljon, että seksi sattuu märkyydestä huolimatta, jos ei ole ihan rentona ja aloita naimista hitaasti.

Oon aina nauttinut yhdynnästä, mut nykyään vielä enemmän. Parhaimmillaan hyvässä seksissä orkkuja tulee monin tavoin. Tuntuu kummallekin tosi kiihottavalta. Mies on sanonut, että puristus jopa sattuu välillä, puristaa tosi kovaa, mutta tuntuu silti kiihottavalta. Ja kuulemma tahdonalaisesti en osaa ihan niin lujaa edes puristaa kuin voimakkaassa orgasmissa, lieköhän orkussa aktivoituu enemmän lihaksia. Toki orgasmejakin on monenlaisia; on myös mietoja, kevyitä, mitkä ei purista niin lujaa.

Mut parhaimmillaan yhdynnän aikana saan useita orgasmeja, välillä pitkiäkin. Hidas, hellä yhdyntä on parasta: Orkuissa tulee ihan kylliksi miehelle sitä "lypsykonetta", et ei oo kaivannut tahdonalaista puristelua ja kuulemma tuntuu niin hyvältä ja tiukalta rentonakin pilluni, että ei nähdä kumpikaan tarpeelliseksi tahallaan supistella. Se tuntuu kyllä aivan ihanalle, kun mies liikuttelee siitintään lantionpohjanlihaksillaan tahallaan sisälläni.

Aika usein saan orgasmin siitä: Nauttikaa kesästä ja treeni-iloa sekä miehille, että naisille ; Meistä kumpikin on treenannut lantionpohjanlihaksiaan, sekä mies, että nainen, ja siitä on ollut kummallekin iloa.

Kun nymfo-mieli jaksaa, jaksaa myös kroppa, kun on hyvässä kunnossa. Jos taas lp-lihakset on heikot, ne väsyy nopeasti eikä jaksa niin paljoa nautintoa: Treenistä on iloa siis ensisijaisesti itselle. Mut toki bonuksena myös tiukentuu ja tuntuma paranee; miinuspuolena taas "joutuu" naimaan varovammin sen takia. Miksi sinulla on tarve mollata oravap…u keskustelu hupaisaksi.

Se mitä tosimiehet sanovat oravap…ksi ei pelkästää supistele vaan liikku eri tavalla kuin tavis. Jotkut pc-lihakset on hyvin rentoina kun samanaikaisesti toiset lihakset jännittyy. Oravap…u likkuu huomattavasti sisään-ulos. Kiihottumaton o-p on huono, ei tunnu miltään kun liikkkuu vain mukana, ei puristele eikä kiipeä vartta pitkin. Katso muutama real -video niin ilmeisesti näet jonkun o-p: Orava…p on syvyyssuunnassa hyvin liikkuva ja kiihottuneena imevä, puristelu ei ole ensisijainen tunnusmerkki.

Oravamaisuus ei muutu pc-lihaksilla puristusta treenaamalla vain puristuksen voimakkuus muuttuu. Pituussuuntaisten pc-lihasten rentoutus on ja syvien lihasten hallinta on yhtä tärkeä taito kuin puristaminen jos haluaa oppia kiipeämään kuin orava.

Luulemalla ja hupaisasti inttämällä temppu ei onnistu. Laita toki linkki sellaiseen oravapilluun, joka tulee tuuman vastaan ja imee. En usko yhtään sanomaasi. Oravapillu liittyy kylläkin lähinnä pc-lihaksiin, jolla saadaan lypsävä efekti. Edellinen kertoja vain oli se tyyppi, joka ei edes tiedä mikä orgasmi on. On tullut näitä hänen juttujaan luettua ennenkin. Hän kun saa orgasmin jopa itkemällä: D Aivan latva laho tyyppi. Ihmisiä on erillaisia, toiset eivät nauti seksistä ollenkaa, onneksi on myös ihmisiä jotka osaavat ja pystyvät nauttimaan noin paljon kuin Kukkanen.

Hänen kirjoituksiaan lukee moni kateellinenkin ihminen. Moni saattaa myös saada lisää intoa ja rohkeutta, oman seksuaalisuuden saralla. Minä en ainakaan lähtisi arvostelemaan häntä, hänen tuntemuksiaan tai kirjoituksia! Kaikkea hyvää SFkukkaselle, jatkathan kirjoitteluasi vielä pitkän aikaa?

Ex-poikaystäväkin kommentoi kesken alkuajan seksin yllättyneenä, että lypsin sitä. Luulin että se oli huono asia, niin en ottanut enempää puheeksi. Tuollainen oravapillu nainen olis kiva saada panokamuks;. Oravap…t on aikki aina varattuja, ei liiku vapailla markkinoilla. Lienee mahdoton saada kamuksi, pitää ottaa omaksi jos sellaisen herkun löytää. No jos nuoren löytää, niin ilman muuta omaks.. Eihän sellaisesta halua luopua. Ymmärtääkseni kaikki oravap…ut on suht-koht nuoria naisia jotka eivät ole synnyttäneet.

Ilmeisesti ihan kaikki otetaan ikiomaksi heti kun opitaan tunnistamaan. Ainuttakaan kokenutta ei liene vapaana. Sanokaa mitä sanotte, mutta kyllä tuo oravapilluisuus tulee juurikin siitä lantionpohjan lihaksien käytöstä ja sitä vasten sanoisin, et se ei ole ikä kysymys niinkään.

Lantionpohjan lihaksilla se lypsävä ja puristeleva efekti saadaan. Oravakin kun se kiipeää puuhun, niin se välillä tarrautuu puuta vasten tiiviisti ja tästä se sanontakin tulee, mutta tuolla yksi hessu väittää esimerkiksi, että pillu tulee tuuman verran vastaan vedettäessä ja pakenee työnnettäessä. Sanoisin, et se on paremminkin kuivapillu ja vaginan laskeuma.

Ei mikään hyvä juttu.. Tahtoo nää jutut vaan lähtee lentoon ja saada erikoisia piirteitä vailla järkeä. Tässä on kyseessä aivan erinomainen nainen, joka pitää huolta lantionpohjan lihaksistaan.

Mä ostin just omalleni erinomaisen laitteen tuohon harjoitteluun: Tiedättekö muuten mikä on kyseessä, kun lantionpohjan lihaksia harjoitetaan yhdessä? P Tai millä hakusanalla löytyy pornosivustoilta, en ole törmännyt? Mua lähinnä huvittaa juuri tuo "oravapillu" -nimitys, kun uskoisin kyseessä olevan ihan lihastoiminta. Rakkaalla lapsella tietysti monta nimeä: Mukavaa, jos jotkut olette tykänneet teksteistäni. Todellakin aion kirjoittaa niin kauan, kuin se vain suinkin itseäni kiinnostaa, riippumatta siitä, kiinnostaako ketään lukea juttujani: D Oon ajatellut, että kiikkustuolissa on sitten mukava muistella ja lueskella.

Ja orgasmin voi todellakin saavuttaa monella tavalla. Muutama vuosi sitten vielä luulin, että en pysty saamaan orgasmia muilla tavoin kuin yhdynnässä, ja siinäkin vain päällä ratsastaessa tai lähetyssaarnaajassa -mutta väärässä olin. Seksuaalisuus muuttuu ja elää, mutta voi vain avoimesti fiilistellä mukana ja tutustua itseensä aina uudelleen. Itsekkin kykenen saamaan oikeassa mielentilassa fyysisen orgasmin ilman ejakulaatiota pelkällä ajattelulla ja mielikuvilla, mutta se vaatii todella kiimaisen olon, mikä silloin tällöin osuu hetkeen nukkumaan käydessä.

Ihan kivat jutut sulla, mutta aina ei voi olla oikeassa. Puristaminen ja lypsäminen ei ole oravap…uisuutta, mutta op voi tehdä niinkin. Laitan linkin videoon kun seuraavan kerran sattuu näkymään. Tuo perässä tulo lienee asia joka näkyy videollakin. Nooh, nauttikaa te isot pojat oravista ja oravapilluista, mä nautin eniten orkuista: Hauska olisi kyllä se video nähdä. Tänään olin erään synnyttäneen naisen kanssa, jolla pullahti osa vaginasta ulospäin, vaginaalinen laskeuma lienee.

Ehkäpä sekin on jonkun mielestä oravapillu -siinä tapauksessa oon onnellinen, ettei mulla ole sellaista: D Aika jännältä näytti, kun osa vaginasta "tursusi", mutta mahtaa olla hankala ja kivulias arjessa samoin kuin mm. Sääliksi käy, mutta auttaa en voi. Osaatko arvioida mistä tuollainen säälittävä katkeruutesi johtuu?

Onko kysymyksessä narsistinen persoonallisuushäiriö? Tässä sinulle pieni vaginaalinen laskeuma joka tulee ulos ehkä tuuman verran. Just toi oli hyvä clippi. Tää yks oravapillu mies kuvittelee, et tuo on oravapillu. Tuossahan pillun sisältö ei meinaa pysyä siellä missä sen kuuluu olla.

Samalla tavoin peräsuolikin saattaa pullahahtaa ulos vanhemmilla naisilla kun lihaksisto rapautuu. Tätä mä just meinasin et saattaa olla vahinaalista laskeumaa ; Mut saahan sitä kutsua vaik oravapilluks jos haluaa ;D Vaan tarvittas selkeä määritelmä; mikä nyt sit kenenkin mielestä on oravapillu?

Supisteleva ja tiukka, vai löysä ja liikkuva? Ja tahallaan supisteleva vai orgasmoiva? Kyllä ne lantionpohjanlihasten treenaamiset kannattaa joka tapauksessa ja siitä on ainakin varmuudella iloa kummallekin ;. Ei taida olla kroonista kun esiintyy pätkittäin? Orava näyttää aiheuttavan komplekseja sekä miehenä, että naisena täällä esiintyville: Ylimmäisinä asiantuntijoina esiintyvä miekkonen35v ja SFKukkanen. Joista kumpikaan ei ole moista nähnyt edes unissaan. Lieneekö peräti katoava luonnonvara?

Vaikea sanoa, oliko tuossa videolla laskeumaa, saattaa olla isot häpyhuuletkin vain tmv. Mutta livenä en oo ikinä nähnyt vastaavaa pillua kuin tuolla edellisellä kimppapartnerillamme. Aika hurjan näköinen pillu, mut oli sekin omalla tavallaan kiihottava, rietas. Mut silti, saa olla kiitollinen et itse ei oo joutunut synnyttämään eikä joudu kun en lapsia halua: D Toki synnytys voi mennä hyvinkin ja olla jättämättä jälkiä, mut pahimmillaan taas sitten..

En kyl kehdannut livenä kysellä, mahtaako olla kivulias tuo laskeuma tai muutakaan. Mut oon lukenut, että paljon haittaa siitä on. Parempi pitää lantionpohjanlihakset kunnossa, niin eipähän tarvii vaippoja sitten vanhainkodissakaan: Eiköhän se oo ihan normaali inhimillinen reaktio enkä pidä itseäni mitenkään erikoisena siinä asiassa: Siihenkö että voisit väittää vastaan ja epäillä sairaudeksi? Pitää oppia hallitsemaan supistamaan ja rentouttamaan eri lihasryhmiä eri tahtiin.

No onhan se aika hassua, että on jokin termi, jonka laadusta jokaisella on vähän oma käsityksensä ; Siksi. Rentona on sopivasti tuntumaa ja voi nauttia tuntemuksista. Mutta vain muutaman kerran oon saanut toispuoleisen orgasmin, siis sellaisen että toinen puoli vaginasta sykki pelkästään ja toinen lähes rentona.

Yleensä koko vagina sykkii, mutta riippuen vähän orgasmista. Kiitos kuvasta ja vinkeistä, mutta eipä tuossa mitään uutta ollut ; Olen harjoitellut vaginal weight liftingiä reilu pari vuotta, treenaan säännöllisesti ja tavoitteellisesti ja tuloksiakin tullut todella hyvin.

Vaikutuksia on ollut paljon. Orgasmit huomattavasti voimakkaampia, vagina herkempi, saan helpommin orgasmeja ja sarjaorgasmit tulleet kuvioihin ahkeran treenin jälkeen. Lihakset jaksaa hyvin ja himokas mielihän jaksaa myös: D Eipä tuo laskeuman omaava nainen ollut lähipiiriä, vaan ihan random pano, kimppaseuraa mulle ja miehelle, mut herätti uteliaisuutta. Mahtaako laskeuma olla kivulias yms. Motivoi entisestään pitämään oma kroppa kunnossa: Mutta pointtina, että todellakin lantionpohjanlihasten treenaaminen kannattaa.

Myös miehille etuja treenailla, pystyy hallitsemaan siemensyöksyä paremmin ja siten nauttimaan pidempään: Sulla on hassu mielikuvitus ja kivan kompleksiset jutut, lienetkö setä joka luulee olevansa täti?

Toivotan onnea valitsemallasi tiellä: No, ite en kyl laske random panojen kuuluvan lähipiiriini ; Mut kukin tavallaan: D Eiköhän meistä jokaisessa ole sekä maskuliinisia, että feminiinisiä piirteitä ; Mutta fyysisesti olen nainen.

Psyykkisesti mussa on myös maskuliinisuutta, dominoivaa ja alistuvaa myös. Vaginaa pystyy supistamaan myös toispuoleisesti. Harjoitusta on vaatinut tosin. Osaan jännittää erikseen takaseinämää, etuseinämää, vasenta ja oikeaa, sekä näiden yhdistelmiä.

Siis etuoikea, etuvasen, takaoikea, takavasen, etu- ja taka, sekä oikea ja vasen jännittyy. Vaatii keskittymistä paljon, mut tuossa kehittyy: Tosin, enpä ole keksinyt, mitä iloa tuosta seksissä olis, mutta hauskaa keskittymisharjoitusta. Tuntee sen myös seisoessa esim. Mut oli kullakin oravapillu tai ei, suosittelen omakohtaisten kokemusten perusteella todella lantionpohjanlihastreeniä: Sen myötä aloin saada pitkiä, voimakkaita, useita orgasmeja ja seksielämä parani huomattavasti: Enpä osaa sanoa, onko mulla oravapillu, mutta orgasmoiva, himokas, ihana pillu mulla ainakin on ja mies tykkää kuten myös minä ; Hyvää kesän jatkoa vaan kaikille ja älkää olko katkeria, vaikkei pillua irtoais ; Kyllä viel joskus irtoaa.

Jotkut osaavat luonnollisesti, jotkut pitää oppia, jotkut eivät tiedä että näin voisi tehdä, tai sitten he nauttivat kalusta sen verran että keskittyy oman nauttimiseen. Mutta suosittelen naisia käyttämään sellaiset "puristuskuulat". Olihan siinä liikettäkin, mutta itse en saanut liikkua! Oravap…u on aina luomu eikä siinä ole osaamisesta kysymys vaan tahdosta riippumaton lihasten toiminta. Puristelu ei ole oravap: Oppinut suorittaja ei ole orava mutta voi olla paljon herkumpi kuin luomu varsinkin heti alusta alkaen.

Parhaimmillaan oppinutkin voi unohtaa suorittamisen, mutta ei muuttua luomuoravaksi. Toisesta lienee turha haaveilla. Veikkaan, että liikkumiskielto ei liity oravaan vaan po naisen hienoon asenteeseen. Liian usein ensimmäisenä asiaan kiinnittä huomiota vieraissa käyvä ukkomies joka kertoo sinkkukaverilleen.

This Post Has

  1. -

  2. -

  3. -

Leave a Reply

  • 1
  • 2
Close Menu