And hieronta hakaniemi

and hieronta hakaniemi

Arkipäivien päivä- ja ilta-aikojen lisäksi tarjoamme tarvittaessa viikonloppuaikoja, myös juhlapäivinä. Katso ajankohtaiset uutiset, tarjoukset ja tapahtumat Facebook-sivuiltamme. Palvelumme on ammattitaitoista, laadukasta, asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioon ottavaa, kuuntelemisen ja rentouttavan ilmapiirin ollessa läsnä. Hierontaotteemme ovat rauhallisia, varmoja ja tarkoituksenmukaisia, ei liian kovia mutta ei liian helliäkään. Tarjoamamme hoitomuodot soveltuvat kaikille, iästä, elämäntilanteesta, koosta, sukupuolesta ynnä muusta sellaisesta riippumatta.

Toteutamme hoidot ammattitaidolla asiakkaan tarpeiden mukaan. Käytämme perinteisen klassisen hieronnan turvallisia hierontatekniikoita ja hierontaotteita, Soveltaen myös muita hyviksi toteamiamme tekniikoita ja hoitomuotoja, kuten triggerpiste- ja faskiakäsittelyä, mobilisoivaa ja poikittaishierontaa, fysikaalisia lämpöhoitoja, aktiivisia ja passiivisia venytyksiä tai kinesioteippausta, tule kokeilemaan!

JavaScript vaaditaan tätä sisältöä varten. Lue asiakasarviot Ota Yhteyttä Huomautus: Tarjoamme sinulle Terveydenhoidon palveluita, kuten…. Teemme koti-, tapahtuma-, ja yrityskäyntejä pääkaupunkiseudulla. Voit tilata meidät myös juhliisi, messuille tai muihin tilaisuuksiin. Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää! Lue lisää yritys- ja työpaikkahieronnasta. Seuraamalla Studio Eudokian Facebook-sivuja tai liittymällä sähköpostilistallemme saat ajankohtaisen tiedon tarjouksista, hoitomuodoista sekä tulevista tapahtumista.

Toiminnastamme Asiakastietolomake Toni Ilolan rekisteriseloste Tietosuojaseloste. Löydät meidät helposti Torkkelinmäeltä Hierontaa ja hyvintoinnin palveluita hyvien kulkuyhteyksien varrella Kalliossa, katutasossa! Harrastan kuntosalilla käymistä ja yleisesti muutakin liikuntaa.

Pidän hieromisesta pitkälti sen vuoksi, että pääsen auttamaan ihmisiä hyödyntämällä omia kädentaitojani. Eli, jos kaipaat naishierojaa, jolta löytyy hyvä ja jämäkkä hierontaote, niin tervetuloa hoidettavaksi! Erikoistuin koulutuksessa kivunhoitoon, jossa asiakkaan tutkiminen on tärkeässä roolissa hieronnan ohella. Kivunhoidossa hierontamenetelminä käytän mm. Kaikkien hoitojeni lähtökohtana näen tehokkaan hoidon ja pyrin aina löytämään syyn ongelmien taustalla. Pyrin kehitäämään osaamistani koko ajan ja tällä hetkellä opiskelen jalkaterapiaa syventääkseni ymmärrystä alaraajavaivoista.

Jokainen hierojamme tarjoaa sinulle juuri sinun tarpeiden mukaisen hieronnan. Varaa ajanvarauskalenterista haluamasi hieronta, hieronnan kesto ja sen jälkeen haluamasi hieroja. Näet tämän jälkeen kaikki vapaat ajat. Hierontaa saapuessasi käytte ensimmäisenä hierojan kanssa läpi oman tilanteesi ja tämän pohjalta hierojasi määrittelee juuri sinulle parhaan hieronnan.

Fysioterapia  on terapiaa, jonka keskeisenä tavoitteena on ylläpitää ja parantaa sinun toimintakykyäsi. Meillä HE FYSIOSSA fysioterapiaan sisältyy perinteisemmän kuntoutuksen lisäksi tarpeen mukaan kinesioteippaushoidot, Cryoterapia-huippukylmähoidot, askel- ja alaraaja-analyysit sekä pidemmät kuntoutusohjelmat.

Osteopatia on tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien hoitomenetelmä, joka kehitettiin luvun puolivälin jälkeen Amerikassa. Ortopedinen osteopatia on osteopatian yksi erikoishaara, jossa hoitokeinoina käytetään mm. Monipuolisten hoitojen lisäksi tarjoamme erilaisia kuntoutusohjelmia, joiden tärkein tavoite on saada sinut tekemään ohjelman sisältävät harjoitteet. Kuntoutusohjelmat on suunniteltu siten, että sinä voit tehdä ne täysin itsenäisesti. Isoimman hyödyn saat niistä kuitenkin, kun liität ohjelman tekemisen hoitosarjan yhteyteen.

Tällä hetkellä meidän kautta on saatavilla Istumisen haasteet - ja Footbic -kuntoutusohjelmat. Varaa aika haluamaasi hoitoon joko verkossa olevan ajanvarausjärjestelmän kautta tai soittamalla suoraan numeroon ark. Hakaniemen toimipisteeseen on todella helppo tulla julkisilla. Kaikilla on kuitenkin yhteinen tavoite ja se on antaa jokaikinen kerta oma siihen asti paras hoitonsa, kun uusi asiakas kävelee toimipisteeseen sisään tai asettuu työpaikalla hierontapöydälle.

Jos olet tulossa hierontaan, niin voit valita hoitajista kenen tahansa. Jos sinulla on jotain tiettyjä ja haastavampia ongelmia kehosi kanssa, niin silloin kannattaa ainakin ensimmäinen aika varata jollekin meidän osteopaateista tai fysioterapeuteista. Life -hierontapalvelun kumppani ja teemme tätä kautta myös kotikäyntejä. Lifen kautta voit älypuhelimen sovelluksen avulla tilata haluamasi hierojan kotiin, töihin, mökille Tarjoamme esimerkiksi hierontapalveluita tällä hetkellä yli 40 yritykselle ja asiakkaiden määrä kasvaa tasaista tahtia.

Hierontapalvelun tarjoaminen työpaikalla on ehkäpä yksi kaikkein tuottavimmista työhyvinvoinnin edistäjistä. Työpaikkahieronnan vaikuttavuutta on myös tutkittu ja yleinen johtopäätös on, että hierontapalveluun sijoitettu euro tuo vähintään tuon kuuluisan 6 euroa takaisin. Kun tilaat hierontapalvelun työpaikallesi meiltä, niin saat sen avaimet käteen periaatteella: Tutustu yrityspalveluihin tarkemmin osoitteessa www.

Jos olet saamaasi palveluun tyytymätön, niin kerro tästä heti hoitajalle tai laita meille viestiä osoitteeseen info hefysio. Olemme sinuun tämän jälkeen välittömästi yhteydessä. Yhdessä saamme asian varmasti selvitettyä ja hoidettua kuntoon.

Kampin ja Hakaniemen lisäksi palvelemme OP: Porthaninkatu 2, Helsinki. Ajanvarausten mukaan aina aamu kahdeksasta ilta kymmeneen. Sähköinen ajanvaraus tai soita ark. Olen tehnyt urheiluhierojan hommia vuodesta ja valmistun ortopediseksi osteopaatiksi alkuvuodesta. Pidän suuressa arvossa korkeaa elämänlaatua ja olen sitä mieltä, että kipu on pahin onnellisuutta syövä tekijä. Hoitajana ja ihmisenä olen erityisen kiinnostunut kivun syistä ja keinoista lievittää ja poistaa sitä.

Olen todella pirteä ja positiivinen persoona. Harrastan kuntosalilla käymistä ja yleisesti muutakin liikuntaa Meillä ei taputella - paitsi tilauksesta -. Hieronnan terveysvaikutukset Hieronnan käytöstä ihmisten terveyden edistämisessä on löydetty viitteitä jopa 5 vuoden takaa. Opi hieromaan -parihierontakoulutus nostaa sinut hierojana aivan uudelle tasolle!

Miten voimme auttaa sinua? Löydät alta yleisimpiä meille esitettyjä kysymyksiä ja niihin vastauksia. Mikä palvelu sopii minulle parhaiten? Haluatko hetken omaa aikaa ja kunnon rentoutuksen? Tutustu palveluihimme tarkemmin täällä.

Vallilan piste on valitettavasti vain Osuuspankin pääkonttorissa työskentelevien käytössä. Tutustu toimipisteisiin tarkemmin täällä.

And hieronta hakaniemi -

Jos olet töissä kyseisessä korttelissa ja haluat saada lisätietoja palveluistamme, niin lähetä viestiä osoitteeseen info hefysio. Hakaniemen toimipisteessä sinua palvelevat: Hierontapalveluiden lisäksi Hakaniemen palveluihin kuuluvat fysioterapia ja ortopedinen osteopatia. Porthaninkatu 2, Helsinki Avoinna:

Teemme hierontakeikkoja myös yrityksiin sekä erilaisiin tapahtumiin. Ajoittain teemme  koti- ja hotellikäyntejä, kun asiakas ei pääse tulemaan hierontastudiollemme. Arkipäivien päivä- ja ilta-aikojen lisäksi tarjoamme tarvittaessa viikonloppuaikoja, myös juhlapäivinä.

Katso ajankohtaiset uutiset, tarjoukset ja tapahtumat Facebook-sivuiltamme. Palvelumme on ammattitaitoista, laadukasta, asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioon ottavaa, kuuntelemisen ja rentouttavan ilmapiirin ollessa läsnä.

Hierontaotteemme ovat rauhallisia, varmoja ja tarkoituksenmukaisia, ei liian kovia mutta ei liian helliäkään. Tarjoamamme hoitomuodot soveltuvat kaikille, iästä, elämäntilanteesta, koosta, sukupuolesta ynnä muusta sellaisesta riippumatta. Toteutamme hoidot ammattitaidolla asiakkaan tarpeiden mukaan. Käytämme perinteisen klassisen hieronnan turvallisia hierontatekniikoita ja hierontaotteita, Soveltaen myös muita hyviksi toteamiamme tekniikoita ja hoitomuotoja, kuten triggerpiste- ja faskiakäsittelyä, mobilisoivaa ja poikittaishierontaa, fysikaalisia lämpöhoitoja, aktiivisia ja passiivisia venytyksiä tai kinesioteippausta, tule kokeilemaan!

JavaScript vaaditaan tätä sisältöä varten. Lue asiakasarviot Ota Yhteyttä Huomautus: Tarjoamme sinulle Terveydenhoidon palveluita, kuten…. Teemme koti-, tapahtuma-, ja yrityskäyntejä pääkaupunkiseudulla. Voit tilata meidät myös juhliisi, messuille tai muihin tilaisuuksiin. Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää! Lue lisää yritys- ja työpaikkahieronnasta. Seuraamalla Studio Eudokian Facebook-sivuja tai liittymällä sähköpostilistallemme saat ajankohtaisen tiedon tarjouksista, hoitomuodoista sekä tulevista tapahtumista.

Toiminnastamme Asiakastietolomake Toni Ilolan rekisteriseloste Tietosuojaseloste. Löydät meidät helposti Torkkelinmäeltä Hierontaa ja hyvintoinnin palveluita hyvien kulkuyhteyksien varrella Kalliossa, katutasossa! Rauhallinen hierontastudio Tiloissamme vallitsee rauhallinen ja rento ilmapiiri, joka takaa rentouttavan hierontakokemuksen. Ammattitaitoinen hieroja Helsingissä Koulutettu hieroja hoitaa kireät, särkevät ja jumissa olevat lihaksesi, tarjoten erilaisia hierontaa tukevia hoitomuotoja.

Hemmottelevia hierontahoitoja Myös hieronta voi olla rentouttavaa, mutta kokeile intialaista päähierontaa tai kuumakivihierontaa renoutumiseen. Intialaista päähierontaa Kalliossa Istualtaan tehtävä niskahartiaseudun ja pään hieronta on kivuton, miellyttävä ja rentouttava hierontakokemus.

Lymfaterapia auttaa turvotukseen Keyvt hoitomuoto nopeuttamaan palautumista. Hemmotteleva kuumakivihieronta Sopii kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen. Outilta saat myös energiahoitoja Kokeile Outin kehoa tasapainottavaa, eheyttävää ja harmonisoivaa Reiki-hoitoa, joka voidaan tehdä myös istualtaan.

Pidän hieromisesta pitkälti sen vuoksi, että pääsen auttamaan ihmisiä hyödyntämällä omia kädentaitojani. Eli, jos kaipaat naishierojaa, jolta löytyy hyvä ja jämäkkä hierontaote, niin tervetuloa hoidettavaksi!

Erikoistuin koulutuksessa kivunhoitoon, jossa asiakkaan tutkiminen on tärkeässä roolissa hieronnan ohella. Kivunhoidossa hierontamenetelminä käytän mm. Kaikkien hoitojeni lähtökohtana näen tehokkaan hoidon ja pyrin aina löytämään syyn ongelmien taustalla. Pyrin kehitäämään osaamistani koko ajan ja tällä hetkellä opiskelen jalkaterapiaa syventääkseni ymmärrystä alaraajavaivoista.

Jokainen hierojamme tarjoaa sinulle juuri sinun tarpeiden mukaisen hieronnan. Varaa ajanvarauskalenterista haluamasi hieronta, hieronnan kesto ja sen jälkeen haluamasi hieroja. Näet tämän jälkeen kaikki vapaat ajat. Hierontaa saapuessasi käytte ensimmäisenä hierojan kanssa läpi oman tilanteesi ja tämän pohjalta hierojasi määrittelee juuri sinulle parhaan hieronnan.

Fysioterapia  on terapiaa, jonka keskeisenä tavoitteena on ylläpitää ja parantaa sinun toimintakykyäsi. Meillä HE FYSIOSSA fysioterapiaan sisältyy perinteisemmän kuntoutuksen lisäksi tarpeen mukaan kinesioteippaushoidot, Cryoterapia-huippukylmähoidot, askel- ja alaraaja-analyysit sekä pidemmät kuntoutusohjelmat.

Osteopatia on tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien hoitomenetelmä, joka kehitettiin luvun puolivälin jälkeen Amerikassa. Ortopedinen osteopatia on osteopatian yksi erikoishaara, jossa hoitokeinoina käytetään mm.

Monipuolisten hoitojen lisäksi tarjoamme erilaisia kuntoutusohjelmia, joiden tärkein tavoite on saada sinut tekemään ohjelman sisältävät harjoitteet.

Kuntoutusohjelmat on suunniteltu siten, että sinä voit tehdä ne täysin itsenäisesti. Isoimman hyödyn saat niistä kuitenkin, kun liität ohjelman tekemisen hoitosarjan yhteyteen. Tällä hetkellä meidän kautta on saatavilla Istumisen haasteet - ja Footbic -kuntoutusohjelmat.

Varaa aika haluamaasi hoitoon joko verkossa olevan ajanvarausjärjestelmän kautta tai soittamalla suoraan numeroon ark. Hakaniemen toimipisteeseen on todella helppo tulla julkisilla. Metron pohjoinen sisäänkäynti on vain noin 10 metriä sisäänkäyntimme alapuolella. Oven edessä on keskustaa kohti tulevien ratikoiden pysäkki.

Samoin pyörille löytyy aivan ulko-ovemme edestä suojaisat paikat. Jos tulet omalla autolla, niin suosittelemme pysäköimään Toisen linjan alkupäässä olevan Kallion virastotalon parkkipaikalle.

Voit peruuttaa varatun ajan maksutta palvelua edeltävän päivän aikana kahdella eri tavalla: Jos sinulla käy niin, että heräät esimerkiksi aamulla ja huomaat olevasi kipeä, niin soita tällöin välittömästä asiakaspalveluumme ja kerro tilanteesi. Peruutamme tällöin varauksen puolestasi. Täysin peruuttamattomista ajanvarauksista veloitamme aina täyden hinnan. Henkilöstö Palvelut Ohjeita sujuvalle käynnille.

Hakaniemen toimipiste löytyy aivan metron pohjoisen sisäänkäynnin lähettyviltä osoitteesta Porthaninkatu 2. Löydät meidän ovelle johtavan käytävän parhaiten, kun seuraat Kallion kirkkoa kohti meneviä raitiovaunukiskoja ja katsot kaupunkiin päin tulevan pysäkin kohdalla vasemmalle.

and hieronta hakaniemi

This Post Has

Leave a Reply

  • 1
  • 2
Close Menu