Pikapano vanhempi nainen etsii nuorempaa miestä

pikapano vanhempi nainen etsii nuorempaa miestä

Siinähän tulee vähän sellainen tuntu, että nainen voi käyttää nuorempia miehiä leikkikaluina. Minulla ei ole mitään sitä vastaan, jos nainen tykkää käyttää minua leikkikalunaan. Annan mielellään nuoruuden intoni heidän käyttöönsä. Jarno on metsästänyt puumia viisi vuotta ja hänen kysyntänsä on lisääntynyt koko ajan. Nyt vuotiaana, kun on edelleen nuorekas puumien silmissä, mutta on jo vähän iän tuomaa varmuutta eivätkä omat jutut ole enää niin lapsellisia, tilaisuuksia on tarjoutunut enemmän.

En yleensä julkituo sitä. Kaverini yleensä katselevat vähän nuorempia naisia. Ei tule ainakaan kilpailua baarissa. Tietyissä paikoissa monet vanhemmat naiset tykkäävät saada nuoria miehiä seurakseen, ja kun monet nuoremmat miehet taas eivät tykkää siitä, se jättää minulle pelikenttää auki. Sen paremmin Jarno kuin Jessekään eivät voi kuvitella seurustelevansa puuman kanssa.

Puumia metsästetään seksin takia, oman ikäisten naisten kanssa seurustellaan. Minähän en hae pitkäaikaisempaa suhdetta. Nämä suhteet on pidetty etäisempinä. Ei ole tullut sellaista, että naiset olisivat liikaa jahdanneet. Olen kyllä tavannut samaa naista useampiakin kertoja. Jarno vastaa naisen netti-ilmoitukseen ja saa häneltä viestin. Vastasin hänelle, kun sattumalta itsellänikin oli vapaailta. Useinhan näihin viesteihin ei tule vastausta, mutta tämä nainen vastasi aika nopeasti ja ehdotti, että vaihdetaan puhelinnumeroita.

Nainen antaa osoitteensa ja pyytää tulemaan alaoven taakse. Olin kiinnostunut, että mikä juttu tämä on. Lähdin sinne, kun ei matkakaan ollut kovin pitkä. Siellä tuli alaovelle vastaan mukava, kaunis nainen, kolmen- neljän kympin välissä.

Nainen oli pukeutunut pikkumustaan. Aika näyttävä näky heti siinä alaovella. Toiminta "Ehkä vähän vaihdettiin kuulumisia, mutta kun päästiin sisään, siinä ei paljon aikaa kulunut ennen kuin oli kyse jo vähän muustakin. Nainen kaipasi itselleen mukavaa leikkikalua. Belgialainen psykoanalyytikko Paul Verhaeghe kirjoittaa Kirjassaan Rakkaus yksinäisyyden aikana, että jokainen ihminen joutuu kokemaan elämänsä ensimmäisen suuren pettymyksen ihan pienenä, kun äiti alkaa erottautua hänestä ja lapsen ja äidin ykseys murtuu.

Sen jälkeen ihminen etsii koko elämänsä ajan uutta rakkausobjektia äidin tilalle. Heterotytöt joutuvat muuttamaan rakkausobjektinsa sukupuolenkin, äidistä mieheen, mutta pojille uuden kohteen löytäminen on periaatteessa helpompaa. Täytyy vain pokata uusi nainen äidin tilalle. Tässä ei ole varsinaisesti kysymys siitä, että miehet etsisivät itselleen uutta äitiä. He etsivät rakkaus- ja seksikumppania, jonka kanssa he voisivat kokea uuden täydellisen ykseyden.

Puumanmetsästäjistä puhuttaessa Verhaeghen näkemykset nousevat kuitenkin mieleen aivan kirjaimellisesti. Ai, Jesse etsi vanhempaa naista jo 5-vuotiaana! Ja nyt vuotiaana, kun hän on muuttanut pois oman äidin luota, Jesse toivoo, että puumat alkaisivat elättääkin häntä! Onhan se hieno juttu nuorille puumanmetsästäjäpojille.

Äiti, jota pääsee jopa panemaan. Eikös ole sanottu, että nainen saavuttaa seksuaalisen kypsyytensä kolmenkympin korvilla, kun taas mies parikymppisenä? Jos tämä väite pitää paikkaansa, ei ole siis ihmekään että yllättävän monet 3-kymppiset naiset himoitsevat parikymppisiä miehiä.

Itse lukeudun myös tähän kastiin. Grrrrrr sitä nuoren miehen sileää ja timmiä kroppaa ja kykyä harrastaa seksiä loputtomia kertoja peräkkäin Nuoret pojat puolestaan kertovat, kuten jo ylläkin tulee ilmi, rakastavansa itsevarmuuttani ja kokemustani makuuhuoneen puolella. Kyllähän ihmiset katsovat pitkään jos liikkuu nuoremman kanssa, mutta uskoisin että yleensä vain kadehtien ;. Vajaa kymmenen vuotta sitten olin vielä vapailla markkinoilla ja koko silloinen seksielämäni perustui lähes sataprosenttisesti kypsille naisille.

Oli siinä sivussa pari nuorempaakin naista, mutta ei niistä ollut mihinkään. Kokeneet ja kypsään ikään ehtineet naiset ovat jo niin sinut oman seksuaalisuutensa kanssa ja tietävät mistä pitävät, toisin kuin monet parikymppiset teini-ikään jämähtäneet pissikset.

Se tunne kun onnistuu viettelemään puuman tai tulee itse puuman viettelemäksi. Ja kyllä minuakin katseltiin omituisesti kaveripiirissä, mutta en välittänyt paskaakaan. Itseasiassa monet näistä naureskelevista frendeistä tulivat yleensä kahdenkeskisissä jutteluissa kyselemään että millaista on ja miten itsekin saisi. Minä panin paljon, ja parhaimmista naisista tuli vakipanosuhteita. Yhtään en vaihtaisi pois.

Menneisyyteenkään ei ole paluuta, olenhan jo kolmikymppisenä liian vanha näille upeille naaraille Oma ikäraja on 23 v, hätätilassa vuotiaskin menee mutta ei enää vuotias. Se kun jo pyöristyy kolmeenkymppiin: Sori, kommentti oli tarkoitettu nimimerkille 'Kohtaaminen'. Joko minä töhöilen tai kone. Kiitos Walter hyvästä artikkelista, se on juuri tätä päivää!

Itse seurustelin yli 5 v. Tähän puumakeskusteluun haluaisin lisätä, etteivät kaikki puumanaiset hae seksiseuraa, vaan upeaa suhdetta nuoremman miehen kanssa, sillä samanikäiset miehet ovat --no jätetään nyt sanomatta.

Hmm, olen nuorten miesten metsästyksen kohde, hyvinsäilynyt puuma, mutta en ole vielä kokeillut: Elättämään en ala ketään, pelkkä ajatuskin on absurdi. Ne ovat kuin koiranpentuja - aina iloisia nähdessään sinut ja innokkaita miellyttämään ;.

Kuitenkin haaveena puumahkoa seuraa ja mielellään niin että nainen olisi timmi ja upea. Meneeköhän ihan aiheen ohi jo? Onko kokemuksia kellään miten toimii ;. En olisi uskonut, että lähden nuoren 21v kanssa sänkyyn, ei pitänyt niissä bileissä muutakuin nukkua samassa sängyssä. Nuori mies rupesi hyväilemään ja kohta tajusin, että nyt palaa.

Ihana tyyppi, ollaan tavattu uudelleen silloin tällöin. Taisin jäädä hetkeksi kiiikkiin näihin nuoriin miehiin, niitä vaan tuli ties missä viereeni illanvietossa ja helliiä intohimoisia hetkiä riitti ja seksiä monta kertaa yössä.

Kyllä pidän nuorista miehistä. Parasta se, ettei tosiaan tarvitse miettiä, että pitäisi uudelleen tavata, se helpottaa ei ahdista. Mielestäni puumanainen on vasta n 45 vuotias ei nuorempi.

Puumanainen ei enää välttämättä tarvitse miestä ja perheenperustamista. Hän vain nauttii elämästä. Eräs 24 v pokasi minut kaupassa ja olemme tavanneet jo useamman kuukauden. Tunnen tosi paljon hellyyttä ja syvää rakkautta häntä kohtaan. Seksimme on monipuolista, intohimoista ja uskomatonta. En tietenkään ole kertonut hänelle, että tunnen rakkautta, mutta näinkin voi käydä. Rakastaminen kuin ei kysele kun se tunne sydämessä jysähtää.

Olen samaa mieltä, että nastaa seksiä molemmat etsivät toisiltaa ja varmasti sitä saavat. Ihanaa olla nainen ja tavata eroottisia nuoria miehiä. Olen itse vuotias, mutta en kyllä osaa samaistua tuohon puuma-käsitteeseen. Tulee mieleen jotkut vuotiaat tädit, jotka pitkillä punaisilla kynsillään nipistelevät nuoria miehiä.

Jos ajattelen itseäni, niin jopa teinipissis tuntuu osuvammalta sanalta. Vaikka en ollutkaan teininä mikään pissis eikä sellaista sanaa edes ollut olemassa. Hyva etta aletaan puhua ja vahitellen hyvaksya enemmankin: Olen nahnyt useampia suhteita naimisissakin joissa nainen on miesta vanhempi ja yhdessa ovat ja onnelliselta nayttavat vuosikymmenien jalkeenkin.

Ei oikeaa ikaeroa ole, yksiloista se on AINA kiinni. Itsella on melkein aina ollut mies se vanhempi osapuoli ja niin on nytkin ja on Se Oikea Mummot nuoren munan perässä. Parikymppinen nainen parhaassa timissä kunnossa ja seksikkäin. Panoksi kyllä kelpaa vanha muijakin paremman puutteessa. Niin naiset on jo 18 v loppuunpantuja, kun mies saa riutua vielä 23v poikuutensa kanssa kuten minä. Ei sitä tosin kehtaa kellekkään myöntää..

Puumakin käy tai sitten maksullinen Parhaassa hedelmällisessä iässä olevat naiset ovat listalla ykkösinä, periaatteessa panoon nyt kelpaa aika kypsäkin ainakin kännissä Kyllä täällä kaikenlaisia seliytyksiä keksitään.. Sori vaan, kyllä se on vaan niin, että kyllä nainen on pedari, jos se erityiseti haluaa alle vuotiaan miehen.. Paul Verhaeghe on väsännyt ihan kelvollisen romaanin, mutta puuma-jutuista jätkä ei tajua mitään: Nuoruus tai vanhuus ja ns.

Raha ja asema voi joillekin olla Se Juttu, mutta itselläni ei pokka veny hoitojeni elätettäväksi ryhtymiseen. Yksi kiinnostava piirre puumissa on, että he osaavat pistää suhteen poikki korrektimmin ja ystävällisemmin kuin nuoremmat, jotka vaan lakkaa pitämästä yhteyttä, kun homma ei enää kiinnosta tai pupu menee muuten pöksyyn miehethän harrastaa tätä tietysti myös, joten lienee ennemmin ikä- kuin sukupuolisidonnainen juttu.

Minua kiinnostaa naisessa A itsevarmuus B oman itsenäisyyden tiedostaminen ja näistä seuraava C luonteva oman seksuaalisuuden vapautunut toteuttaminen. Tämmönen itsevarma, emansipoitunut, omilla aivoillaan ajatteleva nainen, jollaisia useimmat puumat ovat, on aivan käsittämättömän seksikäs. Periaattessa nuorempi nainen voi kompensoida em. Nuori nainen, jolla on em. Ihmisen ikä ei automaattisesti ole kääntäen verrannollinen seksuaalivetovoiman kanssa.

Mummottelu ja kehdonryöstöttely on kaappipuritaanien pelkoa siitä, että jollain toisella saattais olla jonkun muun kanssa joskus jossain jotain kivaa. Ei ole meikäläistä ennen nuoremmat kiinnostanut, mutta nyt alkaa nyppämään kerta päivässä ja iik,et kai sä nyt lisää halua asenne ja kaavoihinsa kangistuneet yli nelikymppiset, ääh, kun kaikki aina sitä samaa ja yleensä huono seisokki, vatsa, ylipaino, alkoholi ongelma, lapset joka toinen viikonloppu, exä lykkäämässä pentuja hoitoon tms.

D En minä ainakaan. Joten jos löytyy nuori lapseton poju, joka elättää itsensä, miksi en voisi myös olla suhteessa: Erinomainen, ja lupaava ulosanti Sinulla 2cents. Nyt saat taman puuman pisteet kotiin. Saat myos yhteystietoni, jos haluat. Eihan puuma-nuorempi mies-kuviossa tarvitse olla kummallista hyotyasettelua ja -aspektia. Parhaimmillaan kuvio on tasapainoinen ja -arvoinen seksuaalinen ihmissuhde. Itse olen seksikas kolmeseiska, ja minua masentavat jatkot, jotka eivat jatku koko yota.

Omanikaiseni miehet ovat uupuneita ja liian mukavuudenhaluisia vassykoita, vaikka toki poikkeuksiakin loytyy. Itselleni ideaali on seitseman "kohtaamista" yossa.

Jos "kohtaamiset" jaavat yhteen, ja nukkuminen kiinnostaa enemman, ei kanssani tarvitse ehdottaa seuraavia deitteja. But they always keep coming back. Taidanpa minäkin kokeilla nuorempaa miestä.

En ole etsinyt nuorempaa miestä vaan nuoremmat miehet ovat yrittäneet iskeä minua. Vielä en ole kokeillut, mutta harkinnassa on ollut Kuten pumainfrench totesi jos "kohtaamiset" jäävät yhteen kertaan ja nukkuminen kiinnostaa enemmän, niin ei kiitos. Tässä keskustelussa hieman häiritsee se, että se pyörii seksuaalisuuden ympärillä - ikään kuin puumanaisen ja nuoremman miehen välisessä suhteessa olisi pelkästään kyse seksistä. Ei, kyllä kyse voi olla - ja usein onkin - myös ns.

Jotkut epäkypsät pojut eivät ehkä vaan kehtaa myöntää, että viihtyvät joka mielessä paremmin vanhemman naisen kanssa. Ja jos ikäeroa on vähän nainen ehkä 38 v ja mies 31 v niin eihän koko eroa välttämättä edes huomaa, sillä puumanaiset ovat juuri niitä upeita naisia. Kuka tahansa älykäs mies tahtoo mieluummin sellaisen kuin jonkun tirskuvan pissiksen!

Toivottavasti täällä Suomessa mennään samaan suuntaan! Haluaisin viela lisata, etteivat puumatkaan taysin kriteereitta kay nuorten miestensa kimppuun.

Usein kuulee, etta ns. Kuten niin usein elamassa, kukin saalistaa omassa sarjassaan, ja varmaan aidinpoikia ja paamaarattomia vassykoitakin paatyy ns. Itse kelpuutan kuitenkin seuraani vain sellaisia nuoria miehia, joita voisin itse deitata oikeassa elamassa, jos olisin nuorempi. Usein olenkin ilokseni voinut todeta, etta nama puumista kiinnostuneet nuoret miehet ovat alykkaan uteliaita ja elamasta aidosti innostuneita yksiloita, usein alykkoja, joita yksinkertaisesti kiinnostaa kehittyminen taidokkaaksi rakastajaksi.

Ja joista viela eraana paivana tulee erinomaisia aviomiehia omanikaisilleen naisille. Toivottavasti nama naiset silloin ansaitsevat kyseiset elamannautiskelijat. Olen myös puumanainen ja valitsen aina itse seurani - eikö se juuri olekin puumamaisen itsevarmaa?

Mutta saanko kysyä miksi et itse halua nuorta älykästä miestä vaikka jopa aviomieheksi, miksi "kasvatat" heitä omanikäisilleen naisille? Vai onko kyse siitä tavallisesta, et ole ollut tarpeeksi kiinnostunu kenestäkään - sori utelu, mutta kommenttisi pitää yllä sitä myyttiä, että näistä ei ole "tosisuhteisiin" asti.

Kuitenkin ystäväpiirissäni on monta onnellista may-december-avioliittoa! Kysymyksesi on kiinnostava, ja olenkin sita joskus mietiskellyt.

En tosin kovin vakavissani. Totuus on kuitenkin hyvin yksinkertainen. Naista sinansa niin hurmaavista nuorista miehista puuttuu se X-factor, se jokin, jota saa vain ian ja kokemuksen karttuessa.

Vanhemmissa miehissa on kuitenkin useammin sellaista sosiaalisissa tilanteissa ilmitulevaa finessea, jota en ole nuorissa poikasissa tavannut. Normaalista varakkuudesta ja vakiintuneista urakuvioista puhumattakaan. Koiranpentumainen innokkuus on valloittavaa, kun sita saa annostella kulloinkin haluamansa maaran.

Taidan olla haluton seuraamaan lahelta nuoren miehen hyvin toivottavaa sinkoilua niin ura- kuin ihmissuhdemaailmassakin. Vaikken koe olevanikaan vanha, vaan seksikas ja haluttava nainen parhaassa iassa, arvostan vakaita pysyvia rakenteita, vaivatonta jos sellaista on parisuhdetta, jossa kokee voivansa ennakoida tulevaa. Nuoren kundin sparraajaksi minulla ei ole kiinnostusta. Upeaa kuitenkin kuulla, etta kuvio voi toimia. Itseasiassa tunnen tallaisia pareja minakin. Naissa parisuhteissa on tullut esille myos sellainen seikka, etta vaimo on usein se vahvempi osapuoli, ja kun itse olen mieluummin se heikompi astia ; , vaikka vain roolin tasolla.

Kauempaa on mukavaa seurailla tahdenkin lentoa. Kiitos vastauksesta, joka oli hyvin mielenkiintoinen! Koska useat elleivät kaikki vanhemmalta mieheltä toivomasi piirteet ja asiat ovat tismalleen samoja, joita nuoret miehet arvostavat puumissa Monien mielestähän nuorista naisista puuttuu juuri se tekijä-X ja he ovat rasittavan ennakoimattomia liikkeissään. Mutta onneksi löytyy näitä pareja, jotka haluavat ikäerosta huolimatta samoja asioita ja sopivat toisilleen niin hyvin, ettei siinä tarvitse ikää kysellä.

Hassua, mutta juuri tätä kirjoittaessani kuulin televisiosta mainoksen elokuussa alkavasta Puumanainen-sarjasta! Eikun sitä kaikki seuraamaan ja Cityyn loppukesästä kommentoimaan Nyt vuotiaana miehenä ja jokin aikaa sitten suhteesta eronneena olen alkanut enemmänkin fantasioimaan tällaisesta asetelmasta.

Minua on aina erityisesti kiinnostanut aidosti naiselliset itsestään huolta pitävät naiset, joista huokuu terve itsevarmuus ja joilla on "kyky kantaa itsensä". Haluan naisen nuoren tai vanhemman tietävän mitä haluaa ja olevan valmis ottamaan sen. Harmikseni parikymppisistä suurin osa on vielä auttamatta pihalla siitä, keitä ovat ja mitä haluavat. Olisi mahtavaa löytää joku avoin nainen ja tutustua häneen. Voitaisiin toteuttaa yhteisiä fantasioita nuoruuden innolla ja mieli virkeänä, vaikkapa luontopuuhastelut taikka esim.

Uskoisin, etteivät "puumat" takerru rakkaussuhteeseen, vaikka suhde olisi silti kunnioittava, rehellinen ja lämminhenkisen välittävä. Jos kiinnostaa vaihtaa kuulumisia koulutetun, urheilullisen, kunnollisen ja helposti koko yön kesto-ominaisuudet omaavan nuoren miehen kanssa niin ota yhteyttä! Olen 18v poika, mies, miten kukin sen tulkitsee. Olen käynyt vuoden verran jo töissä, joten elämäntapani ja kokemukseni ovat "huomattavasti pidemmällä" kuin vielä koulua käyvien ikätoverieni.

Tätä touhua olen harrastanut jo 17v: Nimenomaan se itsevarmuus ja älykkyys, kokemus, niitä minä naisessa rakastan. Samanlaista läheisyyttä ei oman ikäisiltäni naisilta voi saada, ei ainakaan omalla kohdallani. Ota kantaa Oletko tapaillut nuorempaa miestä?

Suomessa on jopa puoli miljoonaa. Suomessa on valtava määrä merkitsemättömiä kissoja, joiden omistajia ei tunneta. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Tiina kuuli yöllä seinän takaa kolme karmivaa koputusta Neljä kaistaa takseille, kolme eri yhtiötä, digitaaliset ilmoitustaulut — kartta kertoo, miltä taksiliikenteen vapautuminen Helsinki-Vantaalla näyttää.

Neymarin itku keskiympyrässä varasti huomion MM-trillerin jälkeen — Coutinho kertoi syyn kyynelten taustalla. MM-kisoissa nähty häkellyttävän monta rangaistuspotkua — mitä maalivahti käy läpi ennen potkua? Mistä löytyy Suomen näyttävin juhannuskokko? Katso suora lähetys klo Formula ykkösissä hurja tilanne — kuskin autosta lähti pyörä irti kesken ajon. Onko tässä Saku Koivun manttelinperijä?

Nuoret kollit osaavat arvostaa vanhemman naisen kokemusta, itsevarmuutta ja vartaloa enemmän kuin vanhempi mies. Nuori mies myös kunnioittaa naista usein vanhempia miehiä enemmän. Nuoret miehet kestävät yleensä vanhempia miehiä kauemmin sängyssä. He ovat usein myös vanhempia herroja valmiimpia kokeilemaan uusia asioita.

Mainos Teksti jatkuu alla. Ota kantaa Oletko tapaillut nuorempaa miestä? Suomessa on jopa puoli miljoonaa. Suomessa on valtava määrä merkitsemättömiä kissoja, joiden omistajia ei tunneta. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Tiina kuuli yöllä seinän takaa kolme karmivaa koputusta Neljä kaistaa takseille, kolme eri yhtiötä, digitaaliset ilmoitustaulut — kartta kertoo, miltä taksiliikenteen vapautuminen Helsinki-Vantaalla näyttää.

Neymarin itku keskiympyrässä varasti huomion MM-trillerin jälkeen — Coutinho kertoi syyn kyynelten taustalla. Tärkeää on kunnioittaa naista, osata huomioida hänet. Tämä kyky huomioida naista tarpeeksi on joillekin nuorille kompastus. Kyllä minun mies makuni on ikäiseni. Miksi ottaisin koulutettavan, kun saan omassa suhteessani nauttia ja antaa toisen nauttia myös. Ei kai niillä pennuilla kokemusta ole Hän jumaloi minua, tyydyttää kaikki tarpeeni, eikä saa kyllikseen minusta.

Enkö ottaisi vastaan elämän antaman lahjan? Jos hän minuun kyllästyy ja saattaa niinkin käydä onhan hän ainakin oppinut miten kypsä nainen hoidetaan.

Rakastamme toisiamme myös ihmisinä, avioon en ole tohtinut mennä, juuri tuon ikäeron vuoksi, mutta hän kosii kyllä jatkuvasti. Minulla 39v oli 17 vuotta nuorempi nainen pari kesää sitten. Voin vaan sanoa että en ole koskaan ollu niin onnellinen kenekään toisen naisen kanssa. Ei kokemuksien tuomia ongelmia itkettävänä. Seksi oli niin paljon monipuolisempaa ja rohkeampaa. Täytyy sanoa että ite parikymppisenä en ollut lähellekään noin rohkea ja avarakatseinen kun tuo nainen.

Harmi kun tulevaisuuden haaveet ja tarpeet oli niin erilaiset että jouduttiin muuttamaan rakkaus ystävyydeksi. Me oltiin niin hyvät kaverit toisillemme että oikein harmittaa kun kaikki päättyi. Onneksi on muistot ja ystävyys jäljellä ;. Valitse siis sopiva sana otsikoon! Tuskin naiset etsii alaikäistä nuorta itselleen. Korkeintaan saatte jonkun elämäntapa luuserin, elätettäväksenne. Olkaa onnellisia jos satutte saamaan, edes saman ikäisen. Miehillä se on paljon helpompaa, luultavasti siksi, koska miehillä on päässäkin jotakin.

Naisilla kun ei ole muuta kuin, hyvin pienet, aivot. Voi voi, minä itsevarma, kaunis ja menestyvä nainen 56v olen seurustellut 23 vuotiaan älykkään opiskelijapojun kanssa jo neljä vuotta.

Medän piti olla vain ystäviä, mutta alusta asti ihastuimme toisiimme. Nyt meillä on yhteinen koti, yritys ja vauva joka tässä iässä saatuja on jo lottovoitto. Sairastin jo meidän tavattua parantumatonta sairautta, jonka vuoksi palkkasin itselleni kävelyttäjän hymy. Rahattomuuskaan ei ole vienyt meiltä onnea. Tämä on onnea ja rakkautta jonka soisi kaikkien kokevan.

Jätin rakastuessani huippujuristin, upeat veneet, kesämökit, kaivarin luxus asunnot ja nyt olen löytänyt aidon elämän ja rakkauden joten muutos kannatti. Exäni sanoi että sain pojun kauneudellani on niin tai näin yöllä väliä. Minusta viisi vuotta nuorempi ei ole näin nelikymppisenä enää mikään varsinaisesti nuorempi mies.

Kymmenen vuotta vähintään, ja silloin voi ruveta tosissaan nuoremmasta puhumaan. Itselle kyllä ikä ei hirveän tärkeä ole, monenkin ikäisissä on huippuyksilöitä. Enkä tarkoita ulkonäköä, se on aikalailla sivuseikka minulle. Itse en etsi baareista, koska en en niissä käy, ja ajatus muutenkin on vähän vastenmielinen.

Netissä tutustuu paremmin ja rennommin itse tyyppiin. Rentous, huumorintaju, älykkyys ei tarvitse huippuälykäs olla, mutta jotain tasoa , kohteliaisuus Kiinnostaako kehonrakentaja nuori jätkä?

pikapano vanhempi nainen etsii nuorempaa miestä

: Pikapano vanhempi nainen etsii nuorempaa miestä

Www pornokarhu com glory hole porno 399
PANOVIDEO ILMAINEN SEX MASSAGE HELSINKI Varattuus vaivaa pahasti, mutta tulevaisuudestahan ei koskaan tiedä. Kuten pumainfrench totesi jos "kohtaamiset" jäävät yhteen kertaan ja nukkuminen kiinnostaa enemmän, niin ei kiitos. Että penis samanlainen joka miehellä. Vähän eri asia kun joku polkupyöräilyn opettelu tms. Etsi mies sitten oman ikäisiään tai vanhempia, täytyy tällaisella miehellä olla kaikki ominaisuudet viimeisen päälle kunnossa. Mietin myös sitä, että näkyykö naisessa se ikä kuitenkin, esim. Ei ole tullut sellaista, että naiset olisivat liikaa jahdanneet.
EROTIC ASIAN MASSAGE VIDEOS EROTIIKKA FILMIT Onko kukaan puuma jäänyt sinuun koukkuun, Jarno? Parhaassa hedelmällisessä iässä olevat naiset ovat listalla ykkösinä, periaatteessa panoon nyt kelpaa aika kypsäkin ainakin kännissä Sellaisen miehen minäkin otaisin heti! Vastaa alkuperäiseen viestiin Kun vanhempi nainen etsii nuorta? Puumanmetsästäjistä puhuttaessa Verhaeghen näkemykset nousevat kuitenkin mieleen aivan kirjaimellisesti. Osa miehistä tykkää itseään vanhemmista naisista, mitä sitä ihmettelemään.
Hän halusi naisen, joka osaa elämänkokemuksensa takia olla ihmisiksi, ts. Vajaa kymmenen vuotta sitten olin omakuva org hot amateur fuck vapailla markkinoilla ja koko silloinen seksielämäni perustui lähes sataprosenttisesti kypsille naisille. Miksi ottaisin koulutettavan, kun saan omassa suhteessani nauttia ja antaa toisen nauttia myös. Medän piti olla vain ystäviä, mutta alusta asti ihastuimme toisiimme. Parempihan se olisi, mutta eipä tule tavattua oman ikäisiä naisia, ne ovat vielä lukioissaan, minä töissä joka ikinen arkipäivä. Etsi mies sitten oman ikäisiään tai vanhempia, täytyy tällaisella miehellä olla kaikki ominaisuudet viimeisen päälle kunnossa.

This Post Has

  1. -

Leave a Reply

  • 1
  • 2
Close Menu