Dildo perseeseen kova kalu

dildo perseeseen kova kalu

Pysähdyin lehtihyllyn eteen, ja kiitos ajatusteni tajusin katseeni nauliutuneen ylähyllyn miestenlehtikokoelmaan. Tiesin kauppiaan katselevan minua muutaman metrin päästä tuijottaessani kansia puolianalyyttisesti. Lehtien joukosta yksi kansi osui minuun selvästi ja nosti aiemmin pinnalla olleen tunteen kuohuvana esille.

Nuorehko tyttö katsoi toisen olkapäänsä yli kameraan kasvoillaan hieman pelästynyt ilme. Toinen lehti peitti loput kannesta, mutta tytön toisiinsa kahlitut kädet näkyivät alastoman lantion päällä. Nostin lehden hetkeäkään epäröimättä ostosteni sekaan.

Mekanismi oli tuttu; olin puolittain tietoinen siitä, että edellisinä päivinä olin silmäillyt lehtien kansia muutamaankin otteeseen ja samalla ihmetellyt kaupan laajan oloista valikoimaa.

Vaikka olin jo kauan aikaa sitten lakannut nolostelemasta ihmisten edessä, oli kauppiaan eteen jotenkin vaikea kävellä. Hän oli pitkälti yli kuusikymmentä, harmaantunut ja hieman ylipainoinen. Vuodet olivat painaneet otsan syville uurteille, ja kapeiden silmälasien takaa katsovat silmät olivat hailakat.

Nostin korini kassan eteen ja aloin latoa ostoksia kassakoneen eteen. Kauppias laski ostokseni sitä mukaa, kun nostelin niitä koneen vierelle.

Vaikka lehti oli muiden ostosten päällä, huomasin hänen laskeneen sen käsistään ja sen sijaan syöttävän muita ostoksiani koneeseen. Hän tuijotti minua edelleen vain hetkittäin katsoakseen, mitä kone ilmoitti hinnoiksi. Tuijotin takaisin, kohteliaan jämäkästi. Tunnelma oli hieman outo. Mitä ilmeisimmin lehdessä oli hänelle jotakin liikaa. Niin tai näin, jos asiasta oli tulossa moraalinen keskustelunpoikanen, niin sitten tulisi.

Olin jo valmiiksi hieman äkäinen: Lopulta enää lehti oli jäljellä. Kauppias tarttui siihen ja vilkaisi sen kantta happaman näköisenä. Hän loi minuun pitkän katseen. Tiesi koko ajan, missä hinta oli. Huomasin hänen kasvojensa punoittavan hieman, pidäteltyä raivoa. Ojensin pankkikorttiani itsekin hieman harmissani lehden aiheuttamasta minimaalisesta välikohtauksesta. Kauppias osoitti numeronäppäimistöä, ja näppäillessä korttini pin-koodia mies tokaisi täysin selvästi:.

Siirryin sanaakaan sanomatta pakkaamaan ostoksiani muovikassiin. Tilanne oli absurdi, ja minä halusin ulos kaupasta mahdollisimman pian. Vältin kauppiaan katsetta, nostin muovikassin käteeni ja loin kauppiaaseen vielä yhden katseen, mahdollisuuden pelastaa tilanteen jotenkin.

Vanha kauppias katsoi minua pieni hymynkare kasvoillaan, ja jatkoi tasaisesti. Saatanan lutka, pyysi tällä viikolla kottia palkasta. Mitä tahansa olikin tulossa, niin ukosta tuskin oli minulle mitään suurta fyysistä vastusta. Hän ei vaikuttanut hullulta, ehkä hieman perverssiltä, muttei suoranaiselta kirvesmurhaajalta.

Sikäli kun tiesin, kauppa oli ollut hänen jo vuosikymmeniä enkä ollut koskaan kuullut hänestä pahaa sanaa keneltäkään. Tilanne oli outo, ja jokin minussa halusi nähdä, mistä oli kyse. Ehkä tästä sivujuonteesta nousisi jotakin sisältöä omaan kirjoittamiseeni. Kävelin varuillani kassi toisessa kädessäni hänen perästään. En keksinyt mitään sanottavaa. Oli hiljaista ja kuuma. Keskikesän pysähtynyt lämpö tuntui tilojen menneiden vuosien pölyssä.

Ovi aukesi laatikoita täynnä olevaan varastohuoneeseen. Huoneessa oli toinenkin ovi, raollaan ulos kaupan taakse. Rekisteröin sen, ikään kuin henkivakuutuksena siitä, jos ukko ryntäisi huoneesta ulos jokin talikko kourassaan. Mies avasi oven ja viittilöi minua mukaansa.

Huoneen perällä, vastapäätä sotkuista kirjoituspöytää ja sen takana olevaa tuolia, oli mustahiuksinen tyttö kaupan asusteissa. Tytön silmät oli sidottu ja kädet kahlittu yhteen ja nostettu seinässä hänen päänsä päällä olevaan koukkuun, rinta seinää vasten.

Jalat olivat harallaan ja niin ikään kiinnitetty nilkoista kiinni seinään. Tytön alavartalo oli paljas, ja pakaroilla näkyi punaisia jälkiä, jalassa polvisukat ja pienet työkengät.

Hän hengitti raskaasti ja koetti kääntää päätään meitä kohti ikään kuin nähdäkseen vilauksen siitä, keitä huoneeseen tuli. Työpaidan etumus näytti olevan revitty auki rintaliivejä myöten. Pakarat olivat kiinteät, ja niiden välistä työntyi liukasteista kiiltelevä pitkä dildo. Tyttö ei varmastikaan ollut paljon yli kaksikymmentä, melko lyhyt ja siro. Pulssini löi tuhatta ja sataa. Ensireaktioni oli pakokauhuinen kolmen sekunnin skenaario, jossa hakkaisin ukon tajuttomaksi ja vapauttaisin tytön alistetusta tilastaan.

Ainakin hakkaisin ukon tajuttomaksi. Seisoin halvaantuneena kynnyksen edessä. Leukani oli varmasti puolittain auki tuijottaessani tyttöä. Tajusin, että hän liikutti lantiotaan pienellä liikkeellä. Sattui tulemaan juuri oikeanlainen asiakas sinua varten.

Mies laski toisen kätensä dildolle ja painoi sitä hieman matkaa tytön sisään. Huulet erkanivat, lantio jännittyi. Kauppias veti dildoa pienen matkaa ulos ja painoi sen sitten takaisin sisään. Kauppias tarttui toisella kädellä tyttöä puolipitkien hiusten juurista ja kiskaisi tämän pään takakenoon. Seisoin jähmettyneenä oviaukossa ja tuijotin kauppiasta ja tyttöä.

Omien sydämenlyöntieni lisäksi en kuullut muuta kuin dildon liikkumisesta syntyvän pienen kostean litinän sekä tämän raskaan hengityksen ja pienet äännähdykset. Kauppias kiersi tytön ympäri vaihtaen dildon toiseen käteensä ja työntäen toisen kätensä sormet päättäväisesti tytön suuhun.

Hän vei huulensa lähelle tytön korvaa ja jatkoi kähinäänsä. Mies katsoi minuun silmissään himon lisäksi selkeä kiilto. Siirsin katseeni tytön kasvoihin. Silmiä peittävä liina jätti nenän ja huulet näkyviin. Tajusin, että tyttö imi miehen sormia. Näky oli suoraan parhaimmista fantasioistani. Toisin kuin päiväunissani ja hallitussa seksielämässäni, tosielämään siirrettynä se jähmetti minut täysin paikoilleni. En vieläkään tiennyt, kummasta oli kyse: Näky oli kiihottava, ja tajuttuani tytön todella imevän hänen suuhunsa väkisin työnnettyjä sormia, en ollut enää varma siitä, mitä minun tulisi tehdä.

Tajusin silmieni seuraavan vangitun kehon kaaria pitkin tämän pakaroille. Tunsin kaluni jäykistyvän housuissani, kun näin liukasteista kiiltelevän dildon vetäytyvän tytöstä. Kauppias tuijotti minua edelleen tutkiva ja ilkikurinen katse silmissään. Tällaista siinä lehdessäkin on, samaa asiaa.

Jos et ole aiemmin tällaista oikeasti saanut, niin nyt on tilaisuutes. Tätä huoraa pitää panna kunnolla. Se tarvitsee jotain todellista tämän kuminpalan sijaan, ja ajattelin sun olevan tällaisesta kiinnostunut… Katso nyt tätä persettä. Mies veti sormensa tytön suusta, joka veti välittömästi henkeä suu auki ja voihkaisi, kun mies veti kiinteät pakarat erilleen toisistaan paljastaen dildon ympärille tiukaksi venyneen anuksen. Tyttö jännittyi ja työnsi lantiotaan selvästi taaksepäin.

Mies veti toisella kädellään pitkän, kaksipäisen dildon hitaasti pois tytöstä. Kaluni oli varmasti kovempi kuin koskaan aiemmin. Rakastajattareni kanssa rajummat leikit olivat arkipäivää, mutta eivät näin yliammutun pornograafisina.

Olimme puhuneet kolmannesta pyörästä useinkin, kiimasta ja toistemme hiestä märkinä, mutta se oli aina ollut puhetta. Minä olin se kolmas pyörä nyt. Minä en tiennyt, mistä oli kyse, ja veren jyskyttäessä korvissani en halunnutkaan tietää. Halusin panna tuota naista niin kauan, että taivas repeäisi ja joku sieltä kurottuisi työntämään minut suoraan helvettiin tekoni vuoksi.

Puristin kaluani housujeni lävitse, ja laskin muovikassin toisesta kädestäni maahan. Kauppiaan ilkikurinen hymy paljasti hieman kellastuneen hammasrivistön.

Kaikesta huolimatta miehessä oli selittämätöntä karismaa, käskevää läsnäoloa. Äänestä päätellen tyttö ei todellakaan ollut kovin vanha. Tekeekö pikkuhuoran mieli kyrpää? Tuon myötä olin lopullisesti valmis aivan mihin tahansa.

Otin vielä pari askelta eteenpäin ja ojensin kättäni kohti tytön pakaroita. Kauppias teki kädelleni tilaa, ja tartuin pakaraan kiinni. Se oli hieman nihkeä hiestä ja kiinteä. Vilkaisin häneen, mutten juuri epäröinyt. Olin aina tottunut olemaan käskijä, se joka vei ja toinen vikisi.

Tässä huoneessa, tässä tilanteessa minunkin roolini oli jotenkin selvästi toinen. Polvistuin lattialle tytön haarojen väliin, ja annoin kauppiaan levittää pakaroita entisestään. Kumarruin lähemmäksi, työnsin kasvoni miltei kiinni pakaroihin. Tyttö oli ajeltu kokonaan, jotenkin se sopi kuvaan. Häpyhuulet olivat tasaiset ja punertavat, hieman turvonneet.

Työnsin kieleni ulos ja lipaisin häntä. Tyttö oli märkä ja maistui hyvältä. Tyttö värähti kieleni kosketuksesta, lantio liikahti hieman kasvojani vasten.

Aloin nuolla kunnolla, polvillani lattialla. Painoin kieltäni vuoroin klitorikselle ja tytön sisään, nain häntä kielelläni. Tunsin lantion pyörityksen voimistuvan. Huohotin itsekin nenäni kiinni tytön perseessä. Pikkuhiljaa tytön huohotus voimistui ja orgasmi alkoi ilmoitella tulostaan. Kauppiaan kädet pitivät edelleen kiinni tytön pakaroista. Jatkoin nuolemistani ja välittämättä mistään aloin kaivaa kaluani housuistani.

Se on kovana sua varten. Se haluaa panna sua… Ihan kohta saat kyrpää. Kauppiaan sanatkin alkoivat olla katkonaisia sieltä täältä. Tunsin, kuinka hän työnsi lantiotaan tyttöä vasten. Pillu oli kuitenkin hieman tumma kuten myös anuskin. Työnsi kyrvän huulille ja sisään. Aloin panna Eijaa nyt kovemmin ja hieroin samalla pientä peppureikää!! Jouko veti kullin ulos ja tarjosi sitä Eijan nuoltavaksi. Eija tarttui kyrpään ja imi sitä kovaa ja sitten katsoi Jokkeria ja sanoi! Työnnä toi meisseli peppuun!

Sain viimeksi sinne Ipeltä. Tuntui ihanalle” Arjalla oli lonkerokassissa voidepurkki ja hän pyysi minua ja Jokkeria luokseen. Seisoimme naisten edessä ja Arja sihisi riettauksia ja kaatoi liukastetta molempiin kyrpiin. Hän runkkasi liukkaita varsia ja sanoi” Nyt saadaan Eija munaa peppuun. Mä haluun et toi Joukon ihana kalu laukeaa mun perseeseen!!! Hänen pituutensa aikaansai että perse oli suoraan kasvojeni edessä,. Pillu noli paisunut ja työnsin sormen anukseen ja nuolin samalla pillua.

Sitten työnsin kielen anukseen ja Eija työnsi persettään kasvojani vasten rukoillen! Kulli upposi jo pehmitettyyn pilluun ja Eija tarttui siihen ja ohjasi sen itse pepun aukolle. Iso kyrpä upposi sentti sentiltä sisään ja Eija alkoi varovasti ratsastaa. Jouko pani Arjaa takaapäin vittuun ja veti sitten kiiltävän kullin ulos ja asetti sen persaukolle työntyen sisään.

Arja vaikeroin ja puri kättään kun Jokkeri alkoi säälittä panna häntä perseeseen. Palju täyttyi kiimasta ja voihkinasta ja pian Jouko tuli. Hän veti kyrvän ulos ja Arja kääntyi ottaen sen suuhunsa.

Kun sperma valui suupielistä Arjan oli pakko ottaa se ulos ja runkata Joukoa jolta tuli paljon. Mies nytkähteli ja sai välillä spermaa lentämään Arjan kasvoille ja hiuksille.

Eija laukesi huutaen ja jatkoin panemista koska aloin tulla. Vedin kyrvän ulos ja nousin seisomaan. Paksu kyrpä nytkähteli ja Eija otti sen rintojensa väliin. Hän painoi rinnat yhteen ja laukesin hänen päälleen. Voipuneina istuimme altaassa tovin ja molemmat naiset suutelivat sekä minua että Jokkeria ja sen jälkeen toisiaan. Mennäänkö sisälle ja jatketaan iltaa!? Näin toimimme ja siirryimme sisätiloihin. Arja takoi skumppapullon ja siemailimme sitä kaikessa rauhassa. Naiset istuivat vierekkäin kylpytakeissaan ja viritin takkaan tulen koska minulla ja Jokkerilla oli vain pyyhkeet yllä.

Arja uteli Eijalta oliko hän ennen rakastellut minun kanssani ja ellei niin mitä oli pitänyt. Naurahdin kun Eija kertoi ettei ollut, mutta totesi että oli useastikin masturboinut ajatellen että olisi naimassa kanssani. Aloimme keskustella seksistä ja mistä kukakin pitää tai haluaisi kokeilla.

Keskustelu meni siihen että tytöt totesivat että ryhmäseksi olisi kokeilemisen arvoista ja ehkä kaksi miestä sisällä yhtä aikaa.!! Samalla voisi olla mukana myös ”leluja” sanoi Eija. Keskustelusta innostuneena kerroin että minullakin on jotain mökillä ja naiset yllyttivät hakemaan. Lähdin käymään mökillä ja Jouko pyysi ottamaan rasian mukaan hänen laukustaan. Otin kaksi pilleriä ja vein purkin Joukolle. Minulla oli purkki hyväilyvoidetta joka lämmitti ihoa ja maistui mangolle.

Ei kuitenkaan kovin vahvasti. Sitten olin joskus ostanut anustapin jonka myös nappasin mukaan. Saavuin naapuriin ja siellä Eija ja Arja naureskelivat Arjan tuomia tavaroita.

Seksialusasuja oli joitakin ja sitten yksi aidon kullin näköinen dildo sekä sellainen kiiltävä. Kolmantena oli kaksipäinen dildo jota voi käyttää joka yksin kahteen aukkoon tai sitten kaksin. Aloimme Joukon kanssa yllyttää naisia kokeilemaan kaksin sitä kaksipäistä.

He muka vastustelivat asiaa ensin, mutta huomasin että silmissä oli kiimainen katse ja he nauttivat ajatuksesta että katselemme heidän touhuaan. Eija otti ohjat käsiinsä ja suuteli Arjaa pitkään ja alkoi hyväillä tätä.

Istuimme sohvalla ja katselimme kun Arja meni matolle selälleen ja Eija nuoli hänen vartaloaan hitaasti joka paikasta päätyen lopulta jalkoväliin j alkoi imeä klitorista. Eijan perse oli pystyssä ja hänen pillunsa paistoi jalkovälistä. Jouko asettui hänen taakseen ja alkoi nuolla peppua ja pillua ahnaasti.

Halusin mukaan ja menin Arjan viereen ja suutelin häntä samalla kun molempien naisten pillut litisivät nuolemisesta. Minulla seisoi kun kivi ja kyrpää särki. Totesin että yksi pilleri olisi riittänyt mainiosti, mutta kipu ei kuitenkaan haitannut eikä kullini ollut koskaan seissyt niin kovana.

Eija tarttui siihen ja nuoli Arjaa samalla runkaten minua. Jokkeri alkoi panna Eijaa ja minä menin Arjan rinnan päälle hajareisin ja nussin tätä rintojen väliin. Tunsin Eijan sormien hyväilevän persettäni ja hän yritti työntää sormensa peppuuni mutta lantion liikkeeni ei antanut siihen oikein mahdollisuutta. Asetuin selälleni ja Arja tuli päälle ja alkoi ratsastaa.

Rinnat heiluivat edestakaisin ja hän hieroi hurmiossa klitoristaan samalla kun kyrpä upposi sisään syvälle kuumaan vittuun. Arja laukesi mutta jatkoi ratsastusta vielä kunnes sanoi Eijalle. Mä haluun kattoo kun saat kahteen reikään!! Hän kumartui eteenpäin ja aloin imeä isoja nännejä vuorotellen samalla kun Jouko asetti kyrpää peppureiälle.

Tärkeä pointti, joka jäi aiemmin sanomatta: Hyvä bottom-kokemus on todellakin todella paljon kiinni mielentilasta. Itselläni asia toimii niin, että pitää haluta antautua Miehelle ja kokea itsensä kuin tytöksi. Tällöin se toimii parhaiten. Pitää ajatella, että oma seksuaalinen elin on peppu, ei mikään etupuolella oleva.

Pitää antaa itsensä ihastua Mieheen kunnolla. Jos etsii vain penispuolen kiihdytystä, ei kannata edes yrittää bottomina olemista, tällöin on selkeästi top. Nimenomaan näin, ja luulen, että aika moni btm-poju jos nyt ei sentään Mies kuitenkaan: Sidottuna saan orgasmin joka kerta ja jos leikin dildoilla, niin poppe auttaa BTM tarjoaa peppuaan koska tykkää ottaa kalua sisään ei siksi että toppi runttaa sen sen sisään välinpitämättömästi satuttaen btm: Kokeile itse vaikka dildolla niin ymmärrät miksi sun on oltava hellä ja varovainen.

Ei tarvita poppea vaan rauhallisuutta ja runsaasti liukuvoidetta. Poppea käytän yleensä isojen lelujen kanssa halkaisijaltaan yli 6 cm Se, että toinen on sidottuna, ei tarkoita sitä, että silloin runtattaisiin väkisin Siis, jos tuo viesti oli minulle tarkoitettu Siis mä ihmettelen että onko oikeesti homoja, jotka ei oo koskaan käyttäny esim.

Jos mä panisin jotakuta, niin haluisin kyllä ensin kokeilla itse miltä se tuntuu se kulli siellä perseessä ennen kun alan muita nussimaan! Siis heti kun mä oikeastaan "hyväksyin" homouteni niin alko kiinnostus tohon peppuseksiin kasvaa siinä määrin ettei menny kauaa kun kokeilin jo dildolla mikä oikeesti tuntuu hyvältä jos sitä nyt vieläkään ei joku usko.

Ja sitä en kyllä käsitä, että miten jollakulla ei voi seisoa kun on kalu pepussa, kun itselläni keulii ihan älyttömästi: D Ja itseäni kiehtoo molemmat "paikat", eli olen kai sitten "versatile".

Itse en oo orkkua pelkän pepun stimuloimisen avulla saanut, mutta luulen että jos olis malttia niin onnistuis. Kyllä mä ainakin tiedän homoja jotka ei halua mitään peppuunsa, ainakaan dildoa tms. Ja siittä seisokista tiedän että toisilla keho saa sen mielihyvän tunteen joko kullista tai eturauhasesta, ei molemmista yhtä aikaa. Juu en mä sitä ihmettelekään että kaikki ei halua mitään peppuunsa, mutta täytyyhän henkilön olla kokeillut että tietää millaista se on?

Taikka saattaahan jollain kai siihen olla joku vastenmielisyyden tunne jo etukäteen mut en tiiä Ja selvä, olen nyt yhden asian viisaampi: No eihän heteromiehetkään itseään pane? Vaimolleni en ole kehdannut tätä "viettiä" mainita, mutta olisi kiva saada kunnolla kyrpää perseeseen. En ole homo eikä mitkään homoilut kiinnosta muuten pätkääkään. Rohkaise mielesi ja kerro vaimollesi että tykkäät peppusi hyväilystä ja haluaisit olla sängyssä joskus alistuva "tyttö.

Ostakaa sitten joku pehmeä sopivan kokoinen dildo ja straponvyö vaimollesi. Luuletko sinä muuten että pornokaupoissa olisi muuten myynnissä noi isoa valikoimaa straponeita jos niitä ostaisivat vain lesbot. Minulla on sellainen näppi tuntuma että ei miehen pepun hyväily ole naisille sellainen tabu kuin miehille itselleen. Muistelen tässä ensimmäistä kokemusta miesten välisestä seksistä.

Opiskelin tuolloin sisäoppilaitoksessa ja olin silloisen kämppiksen kanssa jutellut kaikkea maan ja taivaan välistä. Erään lauantai-iltana kaveri kanssa juteltiin seksikokemuksista. Itse oli silloin vielä aika kokematon näissä asioissa. Juttelimme ja kaveri ehdotteli että kokillaanko? Kaverin oli ehkä näissä asioissa kokeneempi. Sitten yöpuvun pöksyt alas ja kaveri tuli taakse ja työnsi p…. Aluksi tuntui vähän kipua, vaikka käytettiin voidetta. Minä en lauennut, mutta p… seisoi aivan valtavasti, muute taisi seistä koko yön!

Olen gay ja btm. Olen saanut monenlaisia orgasmeja, mutta minun anaaliorgasmini on paras kaikista. Siinä minulla ei välttämättä edes seiso eikä sperma lennä. Anaaliorgasmini on täysin toisenlainen. Miten sitä oikein kuvailisi? Se vain tuntuu ihan hemmetin hyvälle, tulee aaltoina yhdynnän aikana monta kertaa peräkkäin ja joskus vielä parikymmentä minuuttia sen jälkeekin. Yhdynnän aikana koko kroppa värisee anaaliorgasmista ja jälkiväristyksetkin jatkuvat pitkään.

Ero dildon ja miehen välillä on kohdallani siinä, että dildon kanssa en saavuta anaaliorgasmia, ainoastaan perinteisen spermaorgasmin. Miehen pannessa minua taas saan pitkään jatkuvan värisyttävän kuivan anaaliorgasmi. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Käy nyt ottamassa jostain sitä munaa sisääsi, jospa se helpottaa. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Minulla kesti aika kauan että aloin oikeasti tykkäämään peppuun ottamisesta.

Ekasta kokeilusta pari vuotta jopa, ja useita top miehiä piti käydä luukulla hommissa, kunnes aloin nauttia niin ettei puuhastelut menneet jännityksessä hukkaan tai "ohi".

Nyt olen täysin koukussa munan saamiseen, vähintään kerran viikossa pitää saada että taas voi keskittyä muihin asioihin ; Se on aivan mielettömän upea tunne ku saa osaavalta kaverilta oikean kokoista, ei liian suurta eikä liian pientä. En ole silti saanut anaaliseksissä koskaan spermaorgasmia ilman runkkausta, mutta se tulee todella helposti jos on muuten kivaa. Olen nähnyt videoita missä jotkut transut saavat koskematta ollenkaan kaluunsa Doggystylellä tai lähetyssaarnajalla orgasmi on vaikeampi saada mitä ratsastamalla, jolloin pääsee kunnolla itse kontrolliin.

Ennen sperma-orgasmia anaalin supistelut ja NE väliajoin tulevat tunteet panemisesta anaaliorgasmit? Hetero olen mutta olen kiinnostunut kokea miehen kanssa. Haluan tietää miltä tuntuu ottaa suihin ja saada niellä spermat,olen maistellu omaa spermaa ja tottunut sen makuun.

Myös haluaisin kokea anaaliseksiä ja tuntea kun Se laukeaa ja sykkii sisään spermaa. On vain vaikea hakea kontakteja ja löytää sellainen kenen kanssa olisi. Täällä kiinnostunut janornamo yahoo. Jaa että Hetero oot 4. Taidat kuitenkin olla jotain muuta kuin Hetero? Vaatii että vetää suht kovalla tempulla tasaiseen tahtiin ja dildon pää työntyy eturauhasta kohti. Joko takaapäin tai joskus jopa ratsastaen. Kun kulli osuut tasaiseen nopeaan tahtiin eturauhaseen oletan niin saan hyvin nopeasti orgasmin.

Poppers ottanut sen aikana. Pari kertaa saanut jopa monta orgasmia saman yhdynnän aikana. Eturauhasen orgasmi on upea, koko kropassa tuntuva syvä orgasmi. Olen saanu orkun samalla kun on ollu kalu pepussa. Leluista ku puhutaa ni mulla Bigg boss niminen värisevä sauva joka aivan ihana: Hei Gayboy18v ootko sama jolle laitoin kyssäriisi vastauksen Transpalstalla? Rehellisen eturauhasorgasmin olen vain saanut miehen kanssa, mutta nyt metsästän sitä eturauhasenhierojan kanssa.

Sain pari päivää sitten Aneros Helix systeemin ja olen sitä opetellut käyttämään. Se tuntuu ihan hyvältä, mutta itse eturauhasorgasmista olen vielä kaukana. Joka kerta kuitenkin se on tuntunut paremmalta ja uskon, että rauhassa ja harjoituksen kautta olen päivä päivältä lähempänä sitä. Onko muilla kokemuksia kuinka pitkä treeniaika on edessä?

Kyllä sen kaikki tietää. Seassamme on vain muita tyhmempiä yksilöitä jotka kuvittelevat että perä aukosta irtoaa maaginen orgasmi, mikä pahinta saattaapi olla että uskovat vielä omat kuvitelmat todeksi Seassamme on vain muita tyhmempiä yksilöitä jotka eivät tiedä anaalin anatomiasta mitään! P Jonain päivänä vielä makaat sidottuna Raavaan Miehen käsittelyssä, tulet kokemaan sellaisia tuntemuksia, joita et osaa kuvitellakaan.

Siis sinäkin tiedät, mutta kauanko se otti rassata ennen kuin se paljastui ja oletko varma, että rassasit tarpeeksi kauan tietääksesi?

Nyt jo "vanhana" pariskuntana, haluan aina välillä peppuhommia ja aina niin että oma rakas panee minua. Kun on oikea hetki ja oikea fiilis, saan aina kunnon orgut ja päälle kunnon laukeamisen - jopa joskus ennen kuin rakas, Aivan mahtavaa, toki hän vie homman loppuun omalta osaltaan. Mutta oikea fiilis, tunnelma ja pitkä esileikki, johtaa tähän.

Lisäksi häntä kiihottaa, minun kovaääninen ääntelyni - merkkinä siitä että eturauhanenkin on mukana leikissä. Pepun nainti ei kuitenkaan ole se jokakertainen, edes viikkoinen harrasteemme, Vaan pitkärakastelu, kaikkine kehonosineen on meidän juttu. Jeesukseen nimeen eheytykää tosihomoiksi ja rakastakaa toisianne. Ei kalua kuulu työntää paskaiseen perseeseen!

Kalu kuuluu työntää emättimeen! Olen saanut muutaman kerran hyvin omituisen tuntuisen orgasmin; se tulee tavallaan aaltomaisesti ja muna ei seiso. Olen saanut pienellä dildolla aivan räjähtvän orgasmin, kyrpä ei edes kunnolla seissyt.

Tuntu et se orkku ei lopu ollenkaan, ja spermaa tuli varmaan kupillinen. Hänestä tuleekin sitten ainoa joka tulee mun "pimppiin" sisään. Olen saanut useita kertoja anaaliorgasmin.

Ei sieltä perseestä irtoa muuta kuin vittu sitä saatanan paskaa. Mitä te hinttarit oikein kuvittelette. Maksakaa itse omat perse-syöpänne. Ei me heterot teidän jatkuvaa homoilua jakseta sietää.

Toivon myös, että te hinttarit lukisitte raamattua ja menisitte eheytymään. Sinä saatanan valehteleva jeho jeho. Työnnä se valheita täynnä oleva raamattu perseeseesi.

Nythän jo saat orkut paskaraamattua lukiessasi. Äitisi,joka oli huora,olisi tehnyt parhaan palveluksen,jos olisi tehnyt abortin. Nii ja sinä "hetero" käyt täällä homo keskusteluissa Lelulla iso dildo olen peppu orkut saanu. Välillä on kiva olla se ottava ja täyttyvä osapuoli. Itselläni ei ole kovin suuri mutta sellainen g-piste kikkeli.

Suolesta itsestäänkin saa orkun. Siihen ei tarvita välttämättä eturauhasen stimulointia. Minulla on rapiat päälle 40 senttinen ohut lötkö hieromasauva, jonka päässä on vibraluoti. Kun työnnän sen ihan pohjaan, niin se ylettyy tuonne lähelle rintalastaa. Kun se värisee siellä, niin saan orkkuja, jotka tuntuu melkein koko kropassa, eikä se ole lähelläkään kalua eikä eturauhasta.

Samoin virtsarakkoa vibraamalla saa orkun.

: Dildo perseeseen kova kalu

Dildo perseeseen kova kalu 829
Monster cock videos anne escort Seuraa haetaan prague escort reviews
Dildo perseeseen kova kalu Jatkoin höpinääni, kun olin kerran saanut sen itsestäni alkuun. Ne olivat yhtä herkulliset mitä muistin ja kun hän kääntyi huomasin että hän oli uskollinen myös posliinityylilleen. Huohotin itsekin nenäni kiinni tytön perseessä. Kauppias teki kädelleni tilaa, ja tartuin pakaraan kiinni. Mies kääntyi minuun päin ja hymyili irstasta hymyään. Miehen pantavana en ole saanut mutta en pidä sitä mahdottomana.
EROTIC MASSAGE PRAG ESCORT PORI Tähän tilanteeseen verrattuna alistusfantasiani olivat kevyitä ja ennen kaikkea tasa-arvoisia: Eli sinun kohdallasi kyse lienee masokismista. Vedin hänet lähelleni ja suutelin häntä suulle. Aloin panna Eijaa nyt kovemmin ja hieroin samalla pientä peppureikää!! Ääneni paljasti tahtomattanikin sen, että olin huomattavasti nuorempi.
Dildo perseeseen kova kalu Salkkarit ilmaiseksi ravintola
Kaikista voimakkaimman ja parhaan orgasmini olen saanut siten, että olen ollut sidottuna käsistä ja jaloista x-asentoon peppu ylöspäin, nahkainen suukapulamaski suussa, pippeli chastityssa, ja Iso, Raavas ja Miehekäs Mies päälläni syvällä sisällä, kuiskien samalla korvaani, kuinka olen hänen tyttönsä ja kuinka olen hänen mielestään ihana ja kaunis, yms. Ajatusteni harhaillessa poimin hajamielisenä ostoksiani hyllyiltä koriin. Kaikesta huolimatta miehessä oli selittämätöntä karismaa, käskevää läsnäoloa. Mies älähti ja näin, kuinka tyttö yritti niellä toisen lastin spermaa. Tytöt olivat jo tulleet ja Arja avasi pelin. Erotiikka treffit hieronta levi kiva kokeilla veilä mutta jos heti tulee niin ei ole hyvä. En vieläkään tiennyt, kummasta oli kyse:

Minusta tuota "valta asetelmaa" kuvaa hyvin sanonta "nainen antaa miehelle". Jotkut naiset ohjaavat kalunkin sisäänsä itse varmaan peläten että mies yrittää kakkoseen: D Homopiireissä kyllä tosiaan käytetään ymmärtääkseni hetero pareilta lainattuja termejä sovellettuna kuten "homo rouva". Bottomit ovat kyllä käsittääkseni alistuvia miehiä niin homot kuin heterotkin "bottomitkin". Vaikuttaahan se nyt paljonkin, että mies on niin paljon vahvempi.

Silloin kun suhteessa on fyysinen ulottuvuutensa. Sitä ei vain tietoisesti käsitellä, se on niin itsestään selvää. Ehkä alistuvat miehet kokevat tämän eri tavalla. Pohjimmiltaan taidat kaivata alitajuisesti miehen tuomaa turvallisuuden tunnetta: D Naiset haluavat aina päästä miehen kainaloon mutta taas ainakin itselleni tuo läheisyyden tunteen ja myös turvallisuuden tunteen kun nainen on kainalossa. Välillä nukkuessa kun olen kääntynyt väärin päin nainen on ottanut minut kainaloon mutta se ei tunnu niin hyvältä kun en voi käpertyä naisen viereen ja pääse tavallaan niin lähelle.

Mutta mitä sträpin ottamiseen naiselta tulee niin minulle se ei tuota masokistista nautintoa vaan tuntuu fyysisesti yksinkertaisesti hyvältä.

Alistumen tunne tulee siitä kun antautuu "otettavaksi" tai "nussittavaksi". Olen itsekin miettynyt mitlä tuntuisi kun siinä saisi eturauhas orgasmin. Piristivää löytää Queen Vaginan kaltainen henkilö, joka on päätynyt ajattelussaan samoihin päätelmiin kuin itse ja myös nautinnon lähteet taitavat korreloida voimakkaasti. En oikeastaan edes tiedä mitä tässä jotkut vielä kyselevät, olin jotenkin kuvitellut asian olevan päivänselvä kaikille, mutta ilmeisesti näin ei ole.

Fyysisesti pienempikokoisemman on toki helpompi kuvitella antautuvansa vahvemmallaan, mutta toisaalta ei se kokoero ole kovin oleellista, jos toinen levittää jalkansa kontillaan ollessaan ja toinen tulee tulee takaapäin. Tähän on sitten helppo ottaa mukaan lisäkeinoja, kuten hiusten nykiminen, käsien lukitseminen, jne, sitä pidemmälle voidaan mennä, miten enemmän luottamusta pelissä ja mitä paremmin kumpikin toisensa tuntee.

Pitää kuitenkin sanoa, että joidenkin naisten kanssa olen huomannut, että kaikki vähänkin määrätietoisempia alkaa pelottaa, seksin pitäisi olla pelkkää halimista ja pusimista lähetyssaarnaaja-asennossa, kokeiluista ei puhettakaan.

Ei, vaikka luottamusta muualla olisi vaikka kuinka. Tutuilta naisilta olen lisäksi suureksi hämmästyksekseni, jopa järkytyksekseni, kuullut, että liikkeellä on myös miehiä, joten otteet eivät ole lainkaan ns. Itselläni kyllä tasavertaisuus on kunniassa silloin, kun ollaan housut jalassa, em. Tämä Queenin pointti alistamisesta on tabu nykyisen tasa-arvoaatteen vallitessa.

Olen aivan samaa mieltä tästä. Nyt vaan kuultiin se sama naisen suusta. Olen bottom ja nautin antaa, en ottaa. Kun saan kunnolla kankea peppuun, minulla ei seiso, mutta se ei tarkoita, ettenkö nauttisi valtavasti Nautin olla otettavana, tuntea, kuinka mies käsittelee minua, kiimaista narttua. Tunnetila itsellä melko femiini, naisellinen, alistuva, Sissy Ensinnäkin top-miehenä sinun ei kuulukaan tietää tarkalleen, mitä tapahtuu, hyvä, että olet top. Siis tilanne on aivan erilainen kuin penisorgasmi, tämä orgasmi muistuttaa naisen orgasmia, kokonaisvaltaista, tunnetta jossa koko keho reagoi, värisee ja vavahtelee, ja laukaisee sisäisen orgasmin joka leviää syvältä sisältä, g-pisteestä.

P Todella voimakas ja vahva tunne, jota aivan kaikki ei siedäkään, eikä se kaikille ole tarkoitettukaan. Hyvin erilainen kuin perinteinen Miehen orgasmi, ja tästä syystä onkin selkeästi Miehiä ja pussypojuja, yin ja yang, kummallekin oma erityinen tunteensa.

Miehen ei tarvitsekaan sitä ymmärtää, paitsi ehkä siinä mielessä, että haluaa ymmärtää, miten antaa bottomilleen kaikista eniten nautintoa ja tietää, mitä tekee. Kaikista parhaimmalta se minusta tuntuu, kun oma pikku pippelini on täysin levossa ja vailla huomiota, eli niin, että keskityn täysin peppuuni, anukseeni ja Miehen Kulliin siellä sisällä.

Tätä on vielä tehostanut se, kun olen alkanut harjoitella chastityssa olemista samaan aikaan kun peppuani pannaan, se todella sulkee tehokkaasti oman penikseni pois kuviosta, ja saa keskittymään ainoastaan siihen oikeaan Miehen Kulliin.

Kaikista voimakkaimman ja parhaan orgasmini olen saanut siten, että olen ollut sidottuna käsistä ja jaloista x-asentoon peppu ylöspäin, nahkainen suukapulamaski suussa, pippeli chastityssa, ja Iso, Raavas ja Miehekäs Mies päälläni syvällä sisällä, kuiskien samalla korvaani, kuinka olen hänen tyttönsä ja kuinka olen hänen mielestään ihana ja kaunis, yms. Sain sellaisen orgasmin, että vavahtelin varmaankin minuutin nahkaisia kahleitani vasten. Mies tuli myös sisälleni. Tunsin olevani niin omistettu ja Miehisen vallan alla.

Yhtäaikaisesti haluttu ja ihailtu ja omistettu ja Miestä miellyttävä. Kokemus oli todella merkittävä, olin jopa vähän järkyttynyt, mutta samalla niin rauhallinen ja rento siinä maatessani.

Mies piteli minua myöhemmin hellästi ja kertoi kuinka ihana olen. No silloin oletkin selvästi top. Bottomseksuaalisuus on aivan erilaista. Peniskiihotusta ei tarvitse olla ollenkaan, ja vaikka olisikin, se on sivuseikka. Tästähän myös näkee esim.

Tärkeä pointti, joka jäi aiemmin sanomatta: Hyvä bottom-kokemus on todellakin todella paljon kiinni mielentilasta. Itselläni asia toimii niin, että pitää haluta antautua Miehelle ja kokea itsensä kuin tytöksi. Tällöin se toimii parhaiten. Pitää ajatella, että oma seksuaalinen elin on peppu, ei mikään etupuolella oleva.

Pitää antaa itsensä ihastua Mieheen kunnolla. Jos etsii vain penispuolen kiihdytystä, ei kannata edes yrittää bottomina olemista, tällöin on selkeästi top. Nimenomaan näin, ja luulen, että aika moni btm-poju jos nyt ei sentään Mies kuitenkaan: Sidottuna saan orgasmin joka kerta ja jos leikin dildoilla, niin poppe auttaa BTM tarjoaa peppuaan koska tykkää ottaa kalua sisään ei siksi että toppi runttaa sen sen sisään välinpitämättömästi satuttaen btm: Kokeile itse vaikka dildolla niin ymmärrät miksi sun on oltava hellä ja varovainen.

Ei tarvita poppea vaan rauhallisuutta ja runsaasti liukuvoidetta. Poppea käytän yleensä isojen lelujen kanssa halkaisijaltaan yli 6 cm Se, että toinen on sidottuna, ei tarkoita sitä, että silloin runtattaisiin väkisin Siis, jos tuo viesti oli minulle tarkoitettu Siis mä ihmettelen että onko oikeesti homoja, jotka ei oo koskaan käyttäny esim.

Jos mä panisin jotakuta, niin haluisin kyllä ensin kokeilla itse miltä se tuntuu se kulli siellä perseessä ennen kun alan muita nussimaan! Siis heti kun mä oikeastaan "hyväksyin" homouteni niin alko kiinnostus tohon peppuseksiin kasvaa siinä määrin ettei menny kauaa kun kokeilin jo dildolla mikä oikeesti tuntuu hyvältä jos sitä nyt vieläkään ei joku usko. Ja sitä en kyllä käsitä, että miten jollakulla ei voi seisoa kun on kalu pepussa, kun itselläni keulii ihan älyttömästi: D Ja itseäni kiehtoo molemmat "paikat", eli olen kai sitten "versatile".

Itse en oo orkkua pelkän pepun stimuloimisen avulla saanut, mutta luulen että jos olis malttia niin onnistuis. Kyllä mä ainakin tiedän homoja jotka ei halua mitään peppuunsa, ainakaan dildoa tms. Ja siittä seisokista tiedän että toisilla keho saa sen mielihyvän tunteen joko kullista tai eturauhasesta, ei molemmista yhtä aikaa.

Juu en mä sitä ihmettelekään että kaikki ei halua mitään peppuunsa, mutta täytyyhän henkilön olla kokeillut että tietää millaista se on? Taikka saattaahan jollain kai siihen olla joku vastenmielisyyden tunne jo etukäteen mut en tiiä Ja selvä, olen nyt yhden asian viisaampi: No eihän heteromiehetkään itseään pane? Vaimolleni en ole kehdannut tätä "viettiä" mainita, mutta olisi kiva saada kunnolla kyrpää perseeseen.

En ole homo eikä mitkään homoilut kiinnosta muuten pätkääkään. Rohkaise mielesi ja kerro vaimollesi että tykkäät peppusi hyväilystä ja haluaisit olla sängyssä joskus alistuva "tyttö. Ostakaa sitten joku pehmeä sopivan kokoinen dildo ja straponvyö vaimollesi.

Luuletko sinä muuten että pornokaupoissa olisi muuten myynnissä noi isoa valikoimaa straponeita jos niitä ostaisivat vain lesbot. Minulla on sellainen näppi tuntuma että ei miehen pepun hyväily ole naisille sellainen tabu kuin miehille itselleen. Muistelen tässä ensimmäistä kokemusta miesten välisestä seksistä.

Opiskelin tuolloin sisäoppilaitoksessa ja olin silloisen kämppiksen kanssa jutellut kaikkea maan ja taivaan välistä. Erään lauantai-iltana kaveri kanssa juteltiin seksikokemuksista. Itse oli silloin vielä aika kokematon näissä asioissa. Juttelimme ja kaveri ehdotteli että kokillaanko? Kaverin oli ehkä näissä asioissa kokeneempi. Sitten yöpuvun pöksyt alas ja kaveri tuli taakse ja työnsi p….

Aluksi tuntui vähän kipua, vaikka käytettiin voidetta. Minä en lauennut, mutta p… seisoi aivan valtavasti, muute taisi seistä koko yön! Olen gay ja btm. Olen saanut monenlaisia orgasmeja, mutta minun anaaliorgasmini on paras kaikista. Siinä minulla ei välttämättä edes seiso eikä sperma lennä. Anaaliorgasmini on täysin toisenlainen. Miten sitä oikein kuvailisi? Se vain tuntuu ihan hemmetin hyvälle, tulee aaltoina yhdynnän aikana monta kertaa peräkkäin ja joskus vielä parikymmentä minuuttia sen jälkeekin.

Yhdynnän aikana koko kroppa värisee anaaliorgasmista ja jälkiväristyksetkin jatkuvat pitkään. Ero dildon ja miehen välillä on kohdallani siinä, että dildon kanssa en saavuta anaaliorgasmia, ainoastaan perinteisen spermaorgasmin.

Miehen pannessa minua taas saan pitkään jatkuvan värisyttävän kuivan anaaliorgasmi. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Käy nyt ottamassa jostain sitä munaa sisääsi, jospa se helpottaa.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Minulla kesti aika kauan että aloin oikeasti tykkäämään peppuun ottamisesta. Ekasta kokeilusta pari vuotta jopa, ja useita top miehiä piti käydä luukulla hommissa, kunnes aloin nauttia niin ettei puuhastelut menneet jännityksessä hukkaan tai "ohi". Nyt olen täysin koukussa munan saamiseen, vähintään kerran viikossa pitää saada että taas voi keskittyä muihin asioihin ; Se on aivan mielettömän upea tunne ku saa osaavalta kaverilta oikean kokoista, ei liian suurta eikä liian pientä.

En ole silti saanut anaaliseksissä koskaan spermaorgasmia ilman runkkausta, mutta se tulee todella helposti jos on muuten kivaa. Olen nähnyt videoita missä jotkut transut saavat koskematta ollenkaan kaluunsa Doggystylellä tai lähetyssaarnajalla orgasmi on vaikeampi saada mitä ratsastamalla, jolloin pääsee kunnolla itse kontrolliin.

Ennen sperma-orgasmia anaalin supistelut ja NE väliajoin tulevat tunteet panemisesta anaaliorgasmit? Hetero olen mutta olen kiinnostunut kokea miehen kanssa.

Haluan tietää miltä tuntuu ottaa suihin ja saada niellä spermat,olen maistellu omaa spermaa ja tottunut sen makuun. Myös haluaisin kokea anaaliseksiä ja tuntea kun Se laukeaa ja sykkii sisään spermaa. On vain vaikea hakea kontakteja ja löytää sellainen kenen kanssa olisi. Täällä kiinnostunut janornamo yahoo. Jaa että Hetero oot 4. Taidat kuitenkin olla jotain muuta kuin Hetero? Vaatii että vetää suht kovalla tempulla tasaiseen tahtiin ja dildon pää työntyy eturauhasta kohti.

Joko takaapäin tai joskus jopa ratsastaen. Kun kulli osuut tasaiseen nopeaan tahtiin eturauhaseen oletan niin saan hyvin nopeasti orgasmin.

Poppers ottanut sen aikana. Pari kertaa saanut jopa monta orgasmia saman yhdynnän aikana. Eturauhasen orgasmi on upea, koko kropassa tuntuva syvä orgasmi. Olen saanu orkun samalla kun on ollu kalu pepussa. Leluista ku puhutaa ni mulla Bigg boss niminen värisevä sauva joka aivan ihana: Hei Gayboy18v ootko sama jolle laitoin kyssäriisi vastauksen Transpalstalla?

Rehellisen eturauhasorgasmin olen vain saanut miehen kanssa, mutta nyt metsästän sitä eturauhasenhierojan kanssa. Sain pari päivää sitten Aneros Helix systeemin ja olen sitä opetellut käyttämään. Se tuntuu ihan hyvältä, mutta itse eturauhasorgasmista olen vielä kaukana.

Joka kerta kuitenkin se on tuntunut paremmalta ja uskon, että rauhassa ja harjoituksen kautta olen päivä päivältä lähempänä sitä. Onko muilla kokemuksia kuinka pitkä treeniaika on edessä? Kyllä sen kaikki tietää. Seassamme on vain muita tyhmempiä yksilöitä jotka kuvittelevat että perä aukosta irtoaa maaginen orgasmi, mikä pahinta saattaapi olla että uskovat vielä omat kuvitelmat todeksi Seassamme on vain muita tyhmempiä yksilöitä jotka eivät tiedä anaalin anatomiasta mitään!

P Jonain päivänä vielä makaat sidottuna Raavaan Miehen käsittelyssä, tulet kokemaan sellaisia tuntemuksia, joita et osaa kuvitellakaan. Siis sinäkin tiedät, mutta kauanko se otti rassata ennen kuin se paljastui ja oletko varma, että rassasit tarpeeksi kauan tietääksesi? Nyt jo "vanhana" pariskuntana, haluan aina välillä peppuhommia ja aina niin että oma rakas panee minua. Kun on oikea hetki ja oikea fiilis, saan aina kunnon orgut ja päälle kunnon laukeamisen - jopa joskus ennen kuin rakas, Aivan mahtavaa, toki hän vie homman loppuun omalta osaltaan.

Mutta oikea fiilis, tunnelma ja pitkä esileikki, johtaa tähän. Lisäksi häntä kiihottaa, minun kovaääninen ääntelyni - merkkinä siitä että eturauhanenkin on mukana leikissä. Pepun nainti ei kuitenkaan ole se jokakertainen, edes viikkoinen harrasteemme, Vaan pitkärakastelu, kaikkine kehonosineen on meidän juttu.

Jeesukseen nimeen eheytykää tosihomoiksi ja rakastakaa toisianne. Ei kalua kuulu työntää paskaiseen perseeseen! Kalu kuuluu työntää emättimeen! Olen saanut muutaman kerran hyvin omituisen tuntuisen orgasmin; se tulee tavallaan aaltomaisesti ja muna ei seiso. Olen saanut pienellä dildolla aivan räjähtvän orgasmin, kyrpä ei edes kunnolla seissyt. Tuntu et se orkku ei lopu ollenkaan, ja spermaa tuli varmaan kupillinen.

Hänestä tuleekin sitten ainoa joka tulee mun "pimppiin" sisään. Olen saanut useita kertoja anaaliorgasmin.

Ei sieltä perseestä irtoa muuta kuin vittu sitä saatanan paskaa. Mitä te hinttarit oikein kuvittelette. Maksakaa itse omat perse-syöpänne. Ei me heterot teidän jatkuvaa homoilua jakseta sietää. Toivon myös, että te hinttarit lukisitte raamattua ja menisitte eheytymään.

Sinä saatanan valehteleva jeho jeho. Työnnä se valheita täynnä oleva raamattu perseeseesi. Nythän jo saat orkut paskaraamattua lukiessasi. Äitisi,joka oli huora,olisi tehnyt parhaan palveluksen,jos olisi tehnyt abortin. Nii ja sinä "hetero" käyt täällä homo keskusteluissa Lelulla iso dildo olen peppu orkut saanu. Välillä on kiva olla se ottava ja täyttyvä osapuoli. Itselläni ei ole kovin suuri mutta sellainen g-piste kikkeli.

Suolesta itsestäänkin saa orkun. Siihen ei tarvita välttämättä eturauhasen stimulointia. Minulla on rapiat päälle 40 senttinen ohut lötkö hieromasauva, jonka päässä on vibraluoti. Kun työnnän sen ihan pohjaan, niin se ylettyy tuonne lähelle rintalastaa. Kun se värisee siellä, niin saan orkkuja, jotka tuntuu melkein koko kropassa, eikä se ole lähelläkään kalua eikä eturauhasta.

Samoin virtsarakkoa vibraamalla saa orkun. Samoin jos vibraat pelkästään kiveksiä. Ja samoin, jos painaa vibraa napaan. Myös kaulan ympäri laitetava värisevä niskanhieroja voi aiheuttaa orkun. Orkku on siis sellainen asia, että sen saa lähes mistä vain ja ei vain fyysisellä stimuloinnilla vaan myös äänellä esim. Harjaantunut meditoija saa vaikka kätensä tuntemaan orgasmiaaltoja. Itse pystyn myös keskittymällä saamaan pelkän siemensyöksyn ilman orgasmituntemuksia.

Orgasmin ja siemensyöksyn saan rytmikkäällä alavatsan lihasten supistelulla. Orkku on niin monipuolinen asia, että jos perusjutut alkaa kyllästyttämään, niin ehdottomasti kannattaa perehtyä asiaan hieman syvällisemmin. Ratsastin tänään aamulla dildo anuksessani ja siittimestäni valui spermaa. Yleensä kun saan kyrpää, minulla ei seiso ollenkaan mutta kyrpä hieroo eturauhasta.

Todella mahtava orgasmi,välillä tulee siemennesteet ulos joskus tuntuu että spermat tulee vaikka ei tulekkaan. Voisi kuvitella lähes samanlaista kuin naisen orgasmi,voi saada vaikka 10kertaa peräkkäin.

Puhelin soi terassilla ja kävelin vastaamaan. Hyvä kaveri ja samalla työn kautta tuttu. Joukon kanssa olimme lukuisia kertoja Lapin reissuilla ja myös muilla matkoilla juosseet naisten perässä vaihtelevalla menestyksellä! Jouko oli sporttinen kaveri ja hyvä supliikistaan. Jouko soitti lautalta ja kertoi olevansa yhden toisen tutun kanssa liikkeellä moottoripyörillä.

Eija oli yksi Joukon motoristitutuista ja oli kerran ollut myös meidän Levin reissulla. Rempseä isohko 4-kymppinen nainen joka oli harrastanut moottoripyöräilyä vuosia ja pärjäsi kyllä miesporukassa mainiosti.

Minulla oli Eijan kanssa ollut hieman peliäkin silloin Levillä ja saunoimme silloin isommalla porukalla jolloin Eijakin tuli kanssamme saunaan. Hän vietti illan kuitenkin Jokkerin kanssa vaikka eivät mikään vakipari olleetkaan. Toivotin heidät tervetulleiksi ja pistin jääkaappiin lonkeroa ja olutta lisää kylmenemään.

Tunnin päästä kaksi isoa matkapyörää huristeli pihaan ja kypärien riisumisen jälkeen vaihdoimme kuulumisia. Aurinko paistoi nyt jo täydeltä terältä ja pyörän pysähtyessä lämpöä tuossa vaatetuksessa on ihan liikaa.

Istuimme terassille ja nautimme kylmää juomaa. Jokkeri kieltäytyi toisesta koska halusi pysyä ajokunnossa, mutta kun ehdotin heille että jäävät yöksi ja saunomaan, niin aika helpolla sain heidät siihen suostumaan. Jouko katseli rajan taakse jossa Arja oli pukenut bikinit ylleen ja otti aurinkoa baden-baden tuolissaan. Jouko tiiraili entistä kiinnostuneempana Arjaa koska olin hänelle kertonut kuumista naimisista Arjan kanssa edellisenä kesänä.

Jouko otti oluttölkin ja lonkeron ja käveli muina miehinä Arjan luo ja alkoi jutustelun. Emme Eijan kanssa kuulleet ihan kaikkea ja annoimme heidät tutustua toisiinsa ja jatkoimme omaa juttuamme. Eija oli pitkä nainen ja omalla tavallaan aika komeakin. Hänen vahva persoonansa vierastutti osaa miehistä ja siksi kaiketi oli vapaana. Oli tosin ollut naimisissa ja aikuinen lapsikin, mutta nyt vietti vilkasta poikamiestyttöelämää.

Huhut kertoivat että hänellä oli miesten lisäksi myös naisystäviä. Eija kertoi tarinaa hänen viime kesän lomareissultaan Euroopassa. Oli kiertänyt 8-hengen porukalla pyörien kanssa kolme viikkoa ja mittariin kertynyt km. Istuimme nelisin ja Ehdotin että grillaisin jotain syötävää. Ja voidaan lämmittää meidän palju ja mennä sinne sitten sen jälkeen. Ilta kuitenkin viilenee, mutta siellä pysyy kuumana! Ilta eteni leppoisasti ja mukavaa oli myös se että Arja ja Eija tuntuivat olevan samalla aaltopituudella keskenään.

Ruoka oli jo laskenut ja palju alkoi olla lähellä sopivaa lämpötilaa. Kesäilta oli kauneimmillaan ja siirryimme Arjan puolelle paljun viereiselle patiolle. Otimme siinä yhdet drinkit ja naiset päättivät mennä pukemaan Arjan mökkiin kylpytakit päälleen.

Jouko ehdotti että käydään hänen pyörällään katsomassa jotain. Kävelimme pyörälle ja Jokkeri nauroi: Ilmeisesti vähän samanlaista koostumusta mitä sain kerran Mallalta.

Sairaanhoitajalta joka melkein nai minut kuoliaaksi! Nielaisin pillerin ja lähdimme pyyhkeet kainalossa paljun luo. Tytöt olivat jo tulleet ja Arja avasi pelin. Hän antoi kylpytakin valua maahan ja asteli ylväästi isot rinnat heilahtaen portaille alkaen laskeutua veteen. Vesi oli juuri sopivat 37 astetta, mutta kastamisvaiheessa tuntuu kuumalle. Arja seisoi nyt paljun istuimella ja hänen pakaransa olivat vielä pinnalla.

Ne olivat yhtä herkulliset mitä muistin ja kun hän kääntyi huomasin että hän oli uskollinen myös posliinityylilleen. Samassa ihanuudet painuivat veden alle ja hän istuutui penkille.

Eija riisui myös kylpytakin ja hän myös oli alasti. Muistin Levin reissulta jotenkin hänen muotonsa ja nyt ne palautuivat mieleeni. Eija on melkein cm pitkä ja muutenkin kookas. Lantiot ovat leveät eikä vyötärö samalla tavalla kapea mitä Arjalla. Perse kuitenkin hyvän mallinen ja karvat ajeltu hyvin siististi siten että vako on paljas, mutta sen yläpuolella on kahden puolin ohut siististi kuvioitu karvaviiva.

Rinnat sopivan kokoiset ja aikuisen naisen tapaan jo hieman laskeutuneet. Nännit olivat hieman nupullaan ja nännipihat tosi isot. Kukkatatuointi toisessa rinnassa sopi kokonaisuuteen.

Jouko laski pyyhkeen alas ja kyselit naisilta mahtuuko heidän väliinsä. En tiedä oliko Jokkeri ottanut yhden tabletin jo aiemmin, mutta joka tapauksessa hänen kullinsa oli jo hieman kohollaan. Ei sojottanut eteen kuitenkaan, mutta vähän kovana.

Jokkeri oli lyhyehkö, hoikka ja lihaksikas kaveri. Harrasti montaakin lajia ja piti itsestään huolta. Kulli oli kookas ja vaikka hän ei ole mihinkään uskontokuntaan kuuluva oli hän antanut aikanaan ympärileikata itsensä. Iso punainen terska muuten tumman kalun päässä herätti selvästi Arjan mielnkiinnon ja hän tuijotti isoa melaa häpeilemättä. Menin sekaan ja annoin kaikille yhdet kylmät lonkerot.

Viivyttelin niiden kanssa hieman ja seisoskelin portailla katsoen mihin istahtaisin ja kullini oli juuri Eijan silmien edessä ja hänkin piti näkemästään. Laskeuduin hänen viereensä ja aloimme turista nauttien veden lämmöstä ja ihanasta painottomuuden tunteesta. Palju oli tilava ja sen lämpö pysyisi varmaan tunteja joten kiirettä meillä ei ollut.

Arjan ja Joukun välillä tunnelma alkoi tiivistyä ja he suutelivat välillä pitkäänkin. Eija piti paljun reunasta kiinni ja antoi veden nostaa hänen vartalonsa pinnalle. Rinnat kelluivat pinnalla ja pyöreä vatsa jossa napakoru välillä nousi myös kuiville. Vedin hänet lähelleni ja suutelin häntä suulle.

Suu aukesi ja märkä kieli alkoi leikkiä suussani. Hän istui viereeni ja käsi tarttui kulliini veden alla ja Eija alkoi rytmikkäästi runkata sitä. Ei kovaa vaan tunnustellen. Ei kai tää satu” Hän nauroi suuhuni ja inahti kun sormeni löysi kuuman vaon työntyen sisään.

Hän levitti jalkojaan erilleen ja suudellessamme asetuin hänen reisiensä väliin ja annoin kivikovana seisovan kullin etsiä tietään Eijan isojen reisien välissä odottavaan vittuun. Ensin se ei meinannut onnistua, mutta lopulta Eijan nostaessa hieman jalkojaan kulli upposi kuumaan onkaloon. Jouko huohotti vieressä ja kuulimme kun hän sanoi Arjalle: Ime se kovaksi niin saat sen sisään kun vaan oot valmis! Kullin pitkä varsi oli tiukasti hänen kädessään.

En ollut ennen nähnyt Jokkerin erektiota. Terska oli ison tomaatin kokoinen ja varsi pitkä, mutta ohuempi kuin omani. Se oli kuitenkin selkeästi yli 20cm ja mahtava nuppi korosti sen kokoa. Jouko oli tummatukkainen ja hänellä oli karvainen rinta sekä jalat.

Häpykarvat oli kuitenkin ajeltu lyhyeksi ja kivekset olivat karvattomat. Kulli upposi Arjan kitaan puoliväliin ja välillä poski pullistui kun paksu nuppi liikkui suussa. Työnsin kullia hitaasti edestakaisin ja Eija puristeli rintojaan nuollen vuorotelle pystyssä sojottavia nännejä.

Halusin antaa Eijalle suihin ja vetäydyin irti. Eija tarttui kyrpääm melkein kovakouraisesti ja alkoi imeä ja samalla runkata kulliani. Arja oli kääntynyt polvilleen istuimelle ja Jouko pani häntä takaa. Iso kulli näkyi välillä pakaroiden välissä kunnes se taas upposi sisään Arjan pyöreiden pakaroiden väliin. Vesi läiskyi ammeessa ja pakaroiden välissä kun Jouko pani Arjaa niin että tämä inisi.

Eija otti mallia Arjasta ja asettui takapuoli pinnalle Arjan viereen polvilleen. Mahtava perse oli suoraan edessäni ja takapillun paisuneet huulet pullottivat reisien välissä. Niiden yläpuolella tummempi reikä jota Eija hieman hieroi huuliaan nuollen. Eija ei ollut aito blondi vaikka hyvin lyhyet hiukset olivat aivan valkoiset. Pillu oli kuitenkin hieman tumma kuten myös anuskin.

Työnsi kyrvän huulille ja sisään. Aloin panna Eijaa nyt kovemmin ja hieroin samalla pientä peppureikää!! Jouko veti kullin ulos ja tarjosi sitä Eijan nuoltavaksi.

dildo perseeseen kova kalu

This Post Has

Leave a Reply

  • 1
  • 2
Close Menu