Liian pieni pillu bianca

liian pieni pillu bianca

Aihe vapaa ' , aloittaja Rakastava mies , Uudella naisella liian väljä emätin? Hei, kyselen täältä neuvoa jos tietäisitte paremmin. Onko yleistä, että emätin voi olla niin väljä ettei seksi tunnu kunnolla? Nainen on vain yhden synnyttänyt. Emätin ei ole edes erityisen kostea, mutta kunnon puristusta ei ole vaikka on kuulemma jumpannut.

Onko kokemuksia vaikuttaako väljyys miten paljon suhteeseen pitkässä juoksussa jos yhdynnässä ei ole tarpeeksi puristusta? Rakastava mies , Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Jos on kertomansa mukaan jumpannut niin osaa käyttää lantionpohjan lihaksiaan joten pyydä käyttämään niitä seuraavalla kerralla jotta saat parempaa tuntumaa.

Toisilla nyt vain on XXL-pillu ja eikä se jumppaamalla muuksi muutu. Tykkään x 1 List. Minä olen väljä kuin mikä viisi lasta synnyttänyt eikä jumpista tietoakaan , mutta kyllä vain kiihottuneena saadan miehelle kunnon puristus.

Jos ei ole kunnon kiihotusta ja jään väljäksi, naureskelemme, että mites se nyt noin lompsuu - ja onko se edes siellä Sillonhan se vasta väljältä tuntuukin kun on kunnolla kostea ja kiihoittunu.

Criminal Mind Aktiivinen jäsen. Niin, on isoja pilluja ja pieniä kaluja ja päinvastoin. Criminal Mind , Saisipa vielä joskus samanlaista. Siis sellaisen naisen joka kärsii vaginismista eli toosa kramppaa ja ei sinne pääse sisään vaikka kuin olisi märkä.

Sellaisen kanssa voi jää kuulemma nalkkiinkin joskus. Eräs vanha mies kertoi kotikylällä olleen sellaisen naisen. Naisen jota miehet karttoi juuri nalkkiin jäämisen takia. Moni oli jäänyt kiinni aivan oikeasti. Kalu turpoaa kun nalkkia kestää hetken ja tilanne vain pahenee. Lääkäriinkin oli jouduttu joskus turvautumaan. Minulla on sama ongelma. Miesystäväni pääsee tunkeutumaan noin pari senttiä ja sitten toppaa.

Halut vaan kasvaa yrittäessä, kosteus oikein valuu ja miesystäväni on ymmärtäväinen. En ole synnyttänyt, mutta minulla on vähän kokemuksia, kun koskaan ei ole täysin onnistunut. Mistä löytäisin pikkuriikkisen pilin? Olen itsekin miehenä jos tälläiseen tilanteeseen törmännyt ja homma on jäänyt puolitiehen.

Tuo ongelma varmasti ratkeaa. Tämän myötä voidaan lienee haudata keskustelu siitä, että jos naisesta ei tunnu miltään, on syy aina miehen liian pienessä kangessa. Naisissa on kokoeroja kuten miehissä. Se on taivahan tosi. Jos mies puhuisi pienempi tavaraisista naisista, teilattaisiin se naisten taholta sankoin joukoin pienimunaisten katkerien miesten panetteluksi. Kirjoittaja on poistanut tästä viestin.

No mulla olis melko pieni.. On se vaikea sana, on se. Oikea versio kuuluisi siis "voitaneen". Jooh, kun sanoo olevansa liiankin tiukka niin heti monet on epäilemässä kuivaksi. Kuivuus ei ole koskaan ollut ongelma, kostun todella runsaasti. Ja liukkareitakin on tullut kokeiltua eri merkkejä.

Eli kuivuus ei ole ongelma. Mikä ihmeen tabu tää tuntuu olevan??? Isot rinnat tarvitset taitavaa opettajaa joka nai sua ja opettaa miten miehen on paras tulla sinun sisääsi Mieluummin pidän pienen epä-ämpärini, joka on kostea ja venymätön. Jos nyrkki menee naiseen, kyllä siinä on pimpsa pilalla, on totisesti. Siinä tilanteessa menisin korjausleikkaukseen tai valitsisin selibaatin, ei kenenkään tarvitsisi ranskanleipää porttikongissa heilutella.

Haluatko mirella ensin tutustua ja sitten naida kanssani? Ihan varmasti mahtuu sun sisälle usko pois. Mulla on ollut nuorempana yksi suhde missä naisellani oli tosi pieni pimpsa ja kyllä oli mahtavaa seksiä kun mulla oli pieni ja mahtu liukkaana hyvin sisälle!

Jos haluat ottaa yhteyttä voin antaa sähköpostin. Mies Rööperistä, 30 Toihan on superseksikästä - itse löytäisin erittäin mieluusti sinunkaltaisen pikkupimppisen naisen, sillä itselläni ei ole ole kovin paksu pikemminkin ohut, ja saisi tuntea pienen pimpin puristavan ihanasti ympärillä - nauttien yhdessä Eli alkuperäinen kirjoittaja - varmasti kun tulee vastaan tarpeeksi ohut penis, onnistut.

Ja näin on toki käynytkin jo, et maininnut kuitenkaan että olet jäänyt elämässäsi kokonaan ilman..? Toivon sulle tosi nautinnollisia hetkiä! Kun löydät itsellesi hyvän.. Tai sitten vaan teet jonkun todella pienimunaisen pojan todella onnelliseksi sellaisena kuin olet. Lapsen saaminen jo venyttää tavaraa, mut tuollaisten dildojen työntäminen ei tosiaan Täältä löytyy seisokissa 14cm ja sen verran ohut ettei tässä kehtaa pahemmin siitä puhua.. Että kyse on vaginismista, eli käyttämällä.

Sen sijaa väitettyä "nalkkiin" jäämistä ei voi tapahtua, toisin kuin esimerkiksi koirilla, kyseessä on tiedostamaton lihaskramppi jolle asianomainen nainen ei voi kerrassaan mitään, muuten kuin opettelemalla ja aikaa uhraamalla. Koirillakin se tapahtuu vain nartun lantionluiden siirtymisen vuoksi, jolloin siitin lukkiutuu narttuun, kunnes ejakulointi on tapahtunut ja uroksen siitin palautuu erektiosta.

Ihmisillä ei tuollaista tilaa synny, monista kansantarinoista huolimatta! Ei siis ole kyse emättimen koosta lainkaan, vaan voimakkaista supistuksista emättimen suulla. D uroskoiran peniksessä on bulbus glandis, joka on paisuvaiskudosta ja täyttyy verellä siemensyöksyn jälkeen, jolloin uros jää kiinni nartun sisään.

Minulta jäi vain mainitsematta tuo koiran peniksen juuressa sijaitseva paisuvainen. Mutta etpä näyttänyt tietävän sinäkään, että sen paisuvaisen lukitsee vaginan sisään juuri tuon nartun lantionluut, ei siis vaginan lihakset. Oletko edes nähnyt koiria nalkissa, minä näen tuon tilan useinkin , kennelissä kun työskentelen. Metka tilanne, jossa molemmat koirat näyttävät hieman hämmentyneiltä, kun ovat perseet vastakkain, eikä irti pääse partnerista! Ihmisellä tuo tila on kertakaikkiaan mahdoton, anatominen rakenteemme estää sen!

Minulla oli sama ongelma seksielämäni ensimmäisinä vuosina. Sisään ei päässyt millään, kuin olisi ollut seinä vastassa. Vasta ensimmäisessä pitkässä ja turvallisessa suhteessani opin rentoutumaan tarpeeksi, niin että sisäänkin pääsi. Joten neuvoksi; hyvä ja turvallinen suhde, ja harjoittelua, onnistuu vähitellen: Mutta edelleen, yhden lapsen jälkeenkin löytyy ne "ruuvipuristimet".

Joista on saanut lempinimensä "miehentappaja". Yleensä vaginismin ajatellaan kehittyvän jonkun seksuaalisen trauman jälkeen ja anainen tiedostamattaan lyö itsensä lukkoon kun ei halua sitä penistä sisäänsä.

liian pieni pillu bianca

Liian pieni pillu bianca -

Nainen on vain yhden synnyttänyt. Tätä pelkään Kyllä, etenkin nuorten naisten pimppi voi olla liian tiukka yhdynnän alussa. Oikea suunta kun olisi työntää naisen selkärankaa kohti eli lähetyssaarnaajassa lähes suoraan alaspäin patjaan. Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut. D uroskoiran peniksessä on bulbus glandis, joka on paisuvaiskudosta ja täyttyy verellä siemensyöksyn jälkeen, jolloin uros jää kiinni nartun sisään. Ei, luo uusi käyttäjätili.

Onko yleistä, että emätin voi olla niin väljä ettei seksi tunnu kunnolla? Nainen on vain yhden synnyttänyt.

Emätin ei ole edes erityisen kostea, mutta kunnon puristusta ei ole vaikka on kuulemma jumpannut. Onko kokemuksia vaikuttaako väljyys miten paljon suhteeseen pitkässä juoksussa jos yhdynnässä ei ole tarpeeksi puristusta?

Rakastava mies , Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Jos on kertomansa mukaan jumpannut niin osaa käyttää lantionpohjan lihaksiaan joten pyydä käyttämään niitä seuraavalla kerralla jotta saat parempaa tuntumaa. Toisilla nyt vain on XXL-pillu ja eikä se jumppaamalla muuksi muutu.

Tykkään x 1 List. Minä olen väljä kuin mikä viisi lasta synnyttänyt eikä jumpista tietoakaan , mutta kyllä vain kiihottuneena saadan miehelle kunnon puristus. Jos ei ole kunnon kiihotusta ja jään väljäksi, naureskelemme, että mites se nyt noin lompsuu - ja onko se edes siellä Sillonhan se vasta väljältä tuntuukin kun on kunnolla kostea ja kiihoittunu. Naisissa on kokoeroja kuten miehissä. Se on taivahan tosi. Jos mies puhuisi pienempi tavaraisista naisista, teilattaisiin se naisten taholta sankoin joukoin pienimunaisten katkerien miesten panetteluksi.

Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. No mulla olis melko pieni.. On se vaikea sana, on se. Oikea versio kuuluisi siis "voitaneen". Jooh, kun sanoo olevansa liiankin tiukka niin heti monet on epäilemässä kuivaksi.

Kuivuus ei ole koskaan ollut ongelma, kostun todella runsaasti. Ja liukkareitakin on tullut kokeiltua eri merkkejä. Eli kuivuus ei ole ongelma. Mikä ihmeen tabu tää tuntuu olevan??? Isot rinnat tarvitset taitavaa opettajaa joka nai sua ja opettaa miten miehen on paras tulla sinun sisääsi Mieluummin pidän pienen epä-ämpärini, joka on kostea ja venymätön. Jos nyrkki menee naiseen, kyllä siinä on pimpsa pilalla, on totisesti.

Siinä tilanteessa menisin korjausleikkaukseen tai valitsisin selibaatin, ei kenenkään tarvitsisi ranskanleipää porttikongissa heilutella. Haluatko mirella ensin tutustua ja sitten naida kanssani? Ihan varmasti mahtuu sun sisälle usko pois. Mulla on ollut nuorempana yksi suhde missä naisellani oli tosi pieni pimpsa ja kyllä oli mahtavaa seksiä kun mulla oli pieni ja mahtu liukkaana hyvin sisälle!

Jos haluat ottaa yhteyttä voin antaa sähköpostin. Mies Rööperistä, 30 Toihan on superseksikästä - itse löytäisin erittäin mieluusti sinunkaltaisen pikkupimppisen naisen, sillä itselläni ei ole ole kovin paksu pikemminkin ohut, ja saisi tuntea pienen pimpin puristavan ihanasti ympärillä - nauttien yhdessä Eli alkuperäinen kirjoittaja - varmasti kun tulee vastaan tarpeeksi ohut penis, onnistut.

Ja näin on toki käynytkin jo, et maininnut kuitenkaan että olet jäänyt elämässäsi kokonaan ilman..? Toivon sulle tosi nautinnollisia hetkiä! Kun löydät itsellesi hyvän.. Tai sitten vaan teet jonkun todella pienimunaisen pojan todella onnelliseksi sellaisena kuin olet. Lapsen saaminen jo venyttää tavaraa, mut tuollaisten dildojen työntäminen ei tosiaan Täältä löytyy seisokissa 14cm ja sen verran ohut ettei tässä kehtaa pahemmin siitä puhua..

Että kyse on vaginismista, eli käyttämällä. Sen sijaa väitettyä "nalkkiin" jäämistä ei voi tapahtua, toisin kuin esimerkiksi koirilla, kyseessä on tiedostamaton lihaskramppi jolle asianomainen nainen ei voi kerrassaan mitään, muuten kuin opettelemalla ja aikaa uhraamalla. Koirillakin se tapahtuu vain nartun lantionluiden siirtymisen vuoksi, jolloin siitin lukkiutuu narttuun, kunnes ejakulointi on tapahtunut ja uroksen siitin palautuu erektiosta.

Ihmisillä ei tuollaista tilaa synny, monista kansantarinoista huolimatta! Ei siis ole kyse emättimen koosta lainkaan, vaan voimakkaista supistuksista emättimen suulla. D uroskoiran peniksessä on bulbus glandis, joka on paisuvaiskudosta ja täyttyy verellä siemensyöksyn jälkeen, jolloin uros jää kiinni nartun sisään. Minulta jäi vain mainitsematta tuo koiran peniksen juuressa sijaitseva paisuvainen.

Mutta etpä näyttänyt tietävän sinäkään, että sen paisuvaisen lukitsee vaginan sisään juuri tuon nartun lantionluut, ei siis vaginan lihakset. Oletko edes nähnyt koiria nalkissa, minä näen tuon tilan useinkin , kennelissä kun työskentelen. Metka tilanne, jossa molemmat koirat näyttävät hieman hämmentyneiltä, kun ovat perseet vastakkain, eikä irti pääse partnerista! Ihmisellä tuo tila on kertakaikkiaan mahdoton, anatominen rakenteemme estää sen! Minulla oli sama ongelma seksielämäni ensimmäisinä vuosina.

Sisään ei päässyt millään, kuin olisi ollut seinä vastassa. Hae vain otsikoista Jäsenen nimi: Erottele useat käyttäjänimet pilkulla. Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Saiskin tiukkaa, lainaa mulle voin kokeilla avarretaan paikkoja naidaan joka reikään ja isolla sauvalla herkistellään ni jo sopii. Et taija pillun päälle ymmärtää.

Kalu 18cm , Vai oisko tapahtunu pitkä akti..?

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut. Onko yleistä, että emätin voi olla niin väljä ettei seksi tunnu kunnolla? Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Kuivuus ei ole koskaan ollut ongelma, kostun todella runsaasti. Täältä löytyy seisokissa 14cm ja sen verran ohut ettei tässä kehtaa pahemmin siitä puhua. Yksi lapsi siis syntynyt alakautta. Mutta etpä näyttänyt tietävän sinäkään, että sen paisuvaisen lukitsee vaginan sisään juuri tuon nartun lantionluut, ei siis vaginan lihakset.

This Post Has

  1. -

  2. -

Leave a Reply

  • 1
  • 2
Close Menu