Crystal show club hinnat hellen

crystal show club hinnat hellen

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy: Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Tilausten normaali toimitusaika on 1 - 3 työpäivää. Muutoinkin toimimme yleisten myyntiehtojen mukaan sekä pidättäydymme hyvään myyntitapaan. Tai rekisteröidy linkistä ja luo omat tunnuksesi. Mites chattailu botin kanssa, haittaako sekin? Kaunista ja komeaa Siis Tissit,täytyyhän niitä voida katsella aikusenakin. Itse jätin miehen joka kävi sekä strippi- ja huorataloissa että myös Pattayalla.

Pattayan huorat on jo myös Suomessa. Tottakai ihmisella on oikeus käydä strippiklubilla. Hän on täysiikainen, ei tarvitse kysyä lupaa äidiltä,käy sinäkin, katsele komeita alastomia miehia, jos halu ja raha on, miksei? Kyllä siinäkin asiassa pätee kysynnän ja tarjonnan lait.

JOs kysyntää on riittävän vilkkaasti, niin kyllä tarjontaakin ilmestyy, pikkuhiljaa. Onhan niissä strippipaikoissa myös naisten privaatteja. Ihmisten tarpeet vaan on niin erilaisia. JOs jotain ei kotoa saa, niin se etsitään muualta. Minkä vuoksi suomalaisten miesten mielestä venäläisillä naisilla on enemmän sitä "mielikuvitusta".

Löytyykö vastaus täältä palstalta vai peilistä. Aikanaan kun Lapinjärven motellille tuli ryhmä pitkäsäärisiä venakoita "tietyissä tarkoituksessa", niin kylän naisilta loppui lähes kokonaan se kuuluisa "väsymys ja päänsärky". Jaa, että luvatta meni. Olisit varmaan antanut sen luvan, jos hän olisi sitä kysynyt sinulta. Noi on kuule ihan miesten juttuja, joten älä päätäsi vaivaa, onneksi et ollut esiintymässä siellä silloin, sitten voisit olla huolissasi..

Aloittaja taitaa olla vielä aika nuori eikä parisuhteen kiemurat vielä ole auenneet! Itsekin nuorempana ajattelin noin mutta nyt 44v ymmärtää että nuotkin kujeet vain kuluu miesten elämään. Strippibaari ja ilotalo on kuitenkin eriasia: Uskoisin, että jos me naiset tekesimme edes puolet siitä asiasta mitä tekin teette, kukaan ei seurustelisi: Minä en yleistä miehiä, joten en usko, että ihan jokainen moisesta strippibaarista innostuu, vaikka te miehet niin kuvittelette..

Ja eihän sielä nää edes naiskauneutta, niinkuin oli joidenkin edellisissä viesteissä lukenut.. Silikonirinnat, pillu naaman eessä,niin hmmm? Siinäpä sitä vasta onkin katseltavaa ja iloa silmälle.. Mutta jos haluaa mennä katsomaan luonnottomia laihoja naisia, joilla on meikkiä enemmän kun pää jaksa kantaa niin olkaa hyvät vain!! Mutta itse aattelin mennä tissibaariinh vielä tässä vaiheessa, koska pieni lutkutus voisi piristää. Sulla ei taida ihan kaikki lepakot olla tapulissa.

Ketään ei voi omistaa. Annat pillua monta päivää putkeen!!! Mieti tulevaisuuttasi tämän kullannupun rinnalla. Tilanne voi paheta ajan oloon. Mikä on kullannupullesi loppujen lopuksi tärkeämpää? Sekö, että odottelet kotonasi sydän kylmänä, missä nuppusi rypee, missä kunnossa tulee kotiin jne.

Jos ihminen rakastaa ja kunnioittaa puolisoaan, hän ei toimi toista loukkaavasti. Päätöksen teko on vaikeaa mutta loppujen lopuksi helpottavaa. Hanki elämä, vai onko noin huono itsetunto.. D Taitaa aika monet muutkin tuota hommaa harrastaa ;.

Kyllä sellaiseen pannaan piste ja otetaan kunnon mies. Toi sanontasi "pojat on poikia" kuuluu sinne luvulle. Orjat ei ole oikeita miehiä eikä orjuuttajat ole oikeita naisia.

Mies ei tarvitse lupaa naiselta. Luepa tyttö hyvä Raamattua. Olet vain pala miehen kylkiluuta ja miehen palvelija. Mitä ihmettä sä puhut? Naiset keittiöön ja sitä rataa? Yrittäkää te miehet tehdä ensin edes kunnolla töitä ja olla uskollisia ja rakastavaisia,niin me voimme olla kotiäitejä! Juuri tuollaiset siat hakee aasiasta saakka orjan. Nainen vaietkoon seurakunnassa ja mies on perheen pää.

Näin sanoo iso kirja. Ja myöskin että naisen suu on kuin syvä hauta. Jos kotona on hyvän näköinen ja seksikäs emäntä, niin eihän sitä tuollaisissa tissibaareissa tarvi käydä. Kertoo aika paljon aloittajan kertomuksesta. En välttämättä kyllä hyväksyis. Yhdessä kerran käyty, oli rahanhukkausreissu.

Perkeleen kallista ja eukoissa ei mitään nähtävää. Miks täällä porukka alkaa haukkuu ku joku esittää täysin ookoon ja asiallisen mieltäpainavan kysymyksen? Koita kestää näitä "asiallisia" vastauksia ketjun alottaja: Kehtasit viedä puolisosi paikkaan, jossa vain sinä saat tyydytystä. Naiset ei sinänsä käy edes missään hunk show'ssa ja jos käyvät niin se on ihan jees.

Sehän on positiivistä että hän oli käynyt strippi klupilla. Olisit huolissasi jos se ois ollut homo baari. Vai että oikein strippibaarissa ollut.. Naisena voin myös sanoa itse muutaman kerran strippibaarissa käyneenä ettei siellä ole juurikaan sutinaa ja itsekin nautin illasta.. Itse olen kumaapniltani strippi-illan jälkeisenä aamuna kysäissyt "oliko edes mitään hyviä" joten kannattaa ehkä vähän hellittää siitä kuristusvyöstä..

Minä ainakin annan vaimolleni mennä strippiklubille aina kun tuntee siihen tarvetta. Minun ei hyödytä olla tippaakaan mustasukkainen, jos en kerta riitä hänelle, niin parempi että menee klubille kuin että lähtee jonkun yksisarvisen matkaan. Missä sellaisia harvinaisia paikkoja kasvaa? Kun meitä kunnollisiakin miehiä on vain odottamassa poimijaansa. Hän kertoi sinulle käyneensä tissibaarissa, so what?! Entäs naisten pitänyt seksilelukutsut? Eli anna asian olla, hän ei mennyt sinne pettämään sinua.

Vai luulet ihan vakavissas, että meille riittää jotkut seksilelumessut Ei ne naisten lelukutsut mitään raamattupiirejä ole, mutta se on tarkoituskin että naiset tykkäävät ja hyvä niin, teillä on oikeus siihen ;.

Mulle kävi kokolailla samalla tavalla, mut en mä ollu pahoillani sillä kaverini oli kotiin tultuaan aivan villisti kimpussani ja monena päivänä jatkossakin, Joten puolensa kullakin asialla.

Voihan mun tyttöystävä kieltää tollaisen, mutta en kyllä noudattaisi sitä ja sanoisin sen hänelle avoimesti. Mitään pettämistä tuo ei todellakaan ole. Kaveripusukin jollekin naispuoleiselle olisi minulta pahempi juttu.

Asioille pitää antaa oikeat mittasuhteet ja pojat on poikia. Tyttöystävä käy katsomassa hunkseja ja ei kyllä haittaa yhtään. Oli jopa ottanut viime keikalla mun emännän sinne lavalle hinkattavaksi. Ei kai nyt kukaan järkevä ihminen usko, että toinen ihastuisi johonkin Hunksiin yhden esityksen aikana niin paljon, että jättäisi mut tai lähtisi panemaan sen kanssa?

Jos niin tekee, niin se oli vaan hyvä, että suhde päättyi. Itse ajattelen niin, että tuollaiset strippaukset on vaan hyviä testejä, joista näkee kuinka tosissaan se toinen osapuoli on minun kanssani.

Toisaalta sehän pitää tietää ilman testejäkin, mutta ainahan se vahvistaa sitä luottamusta. Vieläkö pissisladyja opetetaan tähän? Ei ne pojat ole yhtään sen kummempia kuin tytötkään. Jos paskajussi on taikkuun koskenut , se on lähtö äijälle. Entä jos hän olisi sanonut sen strippiklubin jo aikaisemmin, oisit tietty suuttunut, ymmärrä se että teille lapsellisille naisille on joskus valehdeltava.

Sanoitko et sun luottamus meni, ku miehesi kävi strippil-klubilla ja kertoi siitä sinulle rehellisesti??!! Ja nyt sä nostit siitä jutun, et sun luottamus mieheen on mennyt??

Voin sanoa et 90 prosenttia miehistä on käynyt tai tulee käymään joskus strippiklubilla. Ei siitä pitäisi koko parisuhteen kaatua! Niinkuin noi muutkin sanoi, ni jatkakaa vaan rauhassa onnellista parisuhdettanne ja nauttikaa toisistanne takertumatta pieniin juttuihin!! Ei strippiklubia sillä voi puolustella, että se sattuu olemaan pop nykyisin. Kyllä sieltä jätkä tahkoaa persettä. Tätä totuutta nyt vaan hyssytellään. Muuten menis taas niin moni koti ja perhe rikki. Onko tuo nyt kovin suuri asia,jos poikaystäväsi katsoo vierasta alastonta naista?

Pitää päästä pukille paneskelemaan. Ja täällä se on tosi helppoa. Ääliö mikä ääliö ja hölmö mikä hölmö. Paras keino tuollainen asenne on päästä nykyisestä eroon. Tuota kai akka hakeekin. Minä itse -tyyppi eli ei kovinkaan kunniottettava tyyppi; tuollainen akka.

Ihmisen ymmärrys nolla ja omat kokemukset kiusallisia. Tuollainen tyttö ikinä ei pääse normaaliin parisuhteeseen. Ero tulee aika nopeasti tuollaiselle äärettömyydelle. Halveksin tuollaista itsekeskeisyyttä ja toisen ihmisen omistustarvetta. Sinun onnettomuutesi onkin, että et saa minkäänlaista naista.

Tää on kuitenkin joku provo. Oikeesti kukaan noin ääliö ei ole yli 13v Jos onkin nii olkoon. Muistakaa ettei kukaan ole noin, etenkään sellainen joka osaa ajatella. Itse kusasin tähän provoon kuten hirveen moni muukin. Vituttaa kun olin hölmö. Meillä ei ole koskaa käyty eikä käydä tulevaisuudessakaan maksamassa siitä että toinen nainen hinkaa persettään miehien naamaan.. Täältä tuskin saat normaalia vastausta, älä sitä edes odota. Itse en hyväksyisi moista ja olen valinnut avokkini yhtenevien arvojen pohjalta, eli myös hän tietää mitä tilasi kun minut otti.

En ole mikään uskis saati muuten rajoittunut, minusta se koko touhu on vaan lapsellista ja todella mautonta.. Mä oon varmaan tosi outo kun en katsele mitään hemmetin hunkseja saati pornoo.. Lisäksi pidän strippipaikkoja lähinnä epätoivoisten ja kusipäisten idioottien kantiksina joten eipä paljoa kiinostais seurustella sellasen jätkän kanssa.. Onneksi suomessa on vielä paljon fiksuja ja komeita miehiä jotka ei käy strippiluolissa saati huorissa..

Löytyi ainakin yksi, joka on samoilla linjoilla minun kanssa! Just noin se menee: Itse en antaisi miehelleni ikinä anteeksi jos saisin tietää että tämä on käynyt strippibaarissa!

Jos ei oma nainen kelpaa niin saa lähteä. Siis toihan on aivan saatanan kauheeta! Itse kiihotun suunnattomasti, kun pyörätiellä ajan hyväperseisen naisen takana. Ai jai, mikään ei ole niin hienon näköistä kuin muodokas nainen pyörän satulassa! Käyn useita kertoja viikossa pyörälenkillä ihan vain päästäkseni ajamaan naisten perässä mulkku tanassa. Avovaimoni luulee, että tykkään liikunnasta, enkä ole uskaltanut kertoa hänelle oikeaa syytä, koska hän on ihan sairaalloisen mustasukkainen.

Hän ei ikinä päästäisi minua strippiklubille, koska ilmeisesti on niin epävarma itsestään, että pelkää jonkun kasvottoman ja nimettömän stripparin vievän miehensä. Rakastan kyllä vielä avovaimoani, mutta tämä sairas mustasukkaisuus ja omistushalu saa minut välillä miettimään eroa.

Ainoa iloni on tuo pyöräily, siitäkin saan nauttia vain kesäisin. Jos avovaimoni tajuaa homman ja kieltää minulta senkin, minä häivyn. Mikseivät naiset tajua, että kuuluu miehen luonteeseen vilkuilla muita naisia, eikä se johda pettämiseen? Ja kerro se toiselle että aiot katsoa, muttet koskea. Jos ei kelpaa, niin häipyköön toinen. Oma asias meetkö klubille, mutta ne ovat hyvin epämääräisiä tavallisen tallaajan silmin.

Siinä ei ole pelkästä mustasukkaisuudesta kyse siis. Suomessa toimii jo yli seksiä miehille myyvää thaiporttolaa. Kohta tuleva seksin oston kieltolaki panee kyllä ne taikkuhuoraamot kuriin. Meni sit ilo pyöräilystäkin. Tätä ennen on jo pitäny luopua hellepukeutumisesta kun se on röllipeikoille liikaa. En halu että tuntemattomat miehet kyttää mua millään lailla, ei kasvoja ei pakaroita ei rintoja.

Antakaa naisten kulkea rauhassa toimittamassa asiansa. Sano että sä aiot kanssa mennä strippibaariin ulkomailla, jossa on miesstrippareita. Naisten täytyy lähteä ulkomaille asti. Mutta miehille löytyy joka kulmasta.

Tosiasia on, että jos suhde on kaikin puolin kunnossa, intohimoa ja seksiasiat parisuhteessa kunnossa ei miehellä ole tarvetta käydä kyseisissä paikoissa. Loppujen lopuksi hyvin harva jättää tuollaisia tilaisuuksia väliin, mutta on myös olemassa miehiä, jotka ovat meidän naisten kanssa tästä samaa mieltä, ettei ole soveliasta.

On myös varmasti naisia joille on ok jos mies käy himoitsemassa lähes alastomia naisia, mutta uskon kuitenkin että jokainen tuntee sielä sisimmässään piston sydämmessään. Asia ei ole niin paha, mutta varmasti olisit jollekkin toiselle miehelle se ainoa oikea, jota haluaa samalla tavalla ja vielä enemmänkin ihailla. Hienoa että luottamus on kuitenkin kunnossa.

Jos nainen kävisi katsomassa skandinavian hunkseja niin pataan tulisi ja ehkä ero päälle. Mies saa mennä miten huvittaa, mutta nainen ei saisi katsoa edes Hunkseja, jotka ei edes näytä munaa. Moi, Oon käyny tissibaareissa ja oon ollu 18v naimisissa. Vaimo tietää ja sekin käy kattoon Hunkseja. Ei kai tossa mitään pahaa oo. En oikein ymmärrä tuon alottajan jutskaa. Tietenkin joskus mulle on sattunu huonojakin tissibaarikokemuksia, kun ne naiset on ollu rumia tai vinkuvat liikaa tippiä.

Kerran sain ruoskastakin ottaan, mut se oli vahinko ja strippari hyvitti sen yhdellä ilmaisella kaljalla. Olet tunteinesi aivan oikeassa. Olen itse kristitty mies, kerrottakoon se heti. Miehen ja naisen kilvoittelu puhtaudessa parisuhteessa ei ole ollenkaan toisarvoinen asia. Rakkauden, tunnesuhteen säilyminen parisuhteessa on hieno asia. Jos vaimon saisi takaisin elämään, niin varmasti haluaisi rakastaa vaimoa uusin silmin.

Raamatussa sanotaan, että rakkaus on väkevä kuin kuolema. Uskollisuutta ja muita juttuja on vaikea selittää ihmiselle, joka ei halua Jumalaa 'pilaamaan elämäänsä' eli tulla uskoon. Uskollisuuden ymmärtää paremmin, kun ottaa kantaa siihen, kuka Jeesus oli ja mitä hän teki.

Onneksi nykyään voi aika hyvin valita seurustelukumppaninsa. Jos et voi hyväksyä sitä, että mies käy strippibaareissa, eikä hän tapojaan muuta, etsi sellainen mies, joka ei käy ko. Kenenkään ei tarvitse yrittää muuttaa toista tai hyväksyä jotain sellaista, joka sotii omaa arvomaailmaa vastaan. Kenenkään naisen ei tarvitse enää leikkiä kotia, jos mies on narsisti ja tekee mitä huvittaa. Jokainen olkoon autuas tekemisissään.

Hunkseja tjsp, Ei siinä pitäisi olla mitään epäselvää. Aikuisia kun ollaan, niin sitä omaa päänuppia saa hieman käyttää. Elin useita vuosia parisuhteessa, jossa kontrollointi oli jotain aivan järkyttävää.

Sellainen suhde ei pääty mihinkään muuhun kuin eroon, ennemmin tai myöhemmin. Jos sitä haluat, niin olet oikealla linjalla..

Kaikissa on virheitä, niiden kanssa pitää vaan pystyä elämään. No ei miehesi ole mies eikä mikään. Aikuinen mies ja menee katsomaan vieraita tissejä. Ota ero sellaisesta pellestä. Baareista harvoin löytää uskollista aviomiestä. Tissejen ja revan hieroskelusta on todella lyhyt matka ko. Tää on taas niitä naisen logiikan verhottuja kysymyksiä.

Siis todellinen ongelma tässä on se, että ko kundi on mennyt kysymään lupaa ko. Eikö kuullostakkin aika nössöltä? Siis muija on luullut olevansa miehen kanssa ja nyt osoittautuukin että ko. Jos asia oli tapahtunut siten etttä kundi olis vaan ilmoittanut että näin tapahtuu, mitään ongelmaa ei oli. Puoliso ei ole äiti vaan tunteva ihminen.

Strippibaareissa myydään pilluva, jopa yksityisstripeissä verhojen takana. Eli vastaus todelliseen kysymykseesi on: Ei siksi että kundi on käynyt strippiklubilla, vaan siksi että kundi ei ole toiminut miehen elkein. Meidän parisuhteeseen ei porno, strippiklubit yms kuulu. Tästä olemme aina olleet samaa mieltä.

Mielestämme terveeseen, onnelliseen ja toisiinsa tyytyväisessä parisuhteessa ei tarvita tai haluta muita, saati tyydyttää itseään muiden avulla. Tämä on kuitenkin sellainen asia, joka pitäisi tehdä selväksi heti alussa, jotta tietää mitkä ovat toisen "arvot" tässä asiassa.

Me olemme onnekkaita kun löysimme toisemme, meidän laisia ajattelijoita nimittäin on varmaankin todella harvassa.. Jokainen pari sopii pelisääntönsä itse. Se mikä toiselle parille sopii, toiselle ei. Sinun olisi pitänyt mainita asiasta jo aikaisemmin ettet asiasta pidä, jälkeenpäin se on vähän huono enää mennä sanomaan mitään kun toinen ei ole edes tiennyt että asia sinua haittaa.

Toisaalta taas ymmärrän jos olet pettynyt, koska lienet ajatellut, että miehelle olisi itsestään selvää ettei muiden naisten perään kuolaaminen jossain siihen tarkoitetussa paikassa varsinkaan ole sopivaa. Eiköhän kaiveta esiin se virsikirja ja lauleta yhdessä tunnettu virsi: Miehiä on erilaisia, naisia on erilaisia. Toiset ovat vapaamielisempiä kuin toiset. Onhan noi aina ikäviä, kun kumppani ei olekaan sitä seksuaalisuudeltansa mitä toinen odottaa.. Tiedän tapauksen jossa mies kävi Virossa strippibaarissa ja illan päätteeksi päätyi panemaan kyseisen huoran kanssa.

Tosin jätkä oli pettänyt tyttöystäväänsä useammankin akan kanssa. Hänen tyttöystävänsä on vaan niin sinisilmäinen, ettei voi uskoa miehestänsä mitään pahaa.

On myös miehiä joita ei strippibaarit kiinnosta. Tutusta kaveriporukasta muutama jätkä jätti strippibaarin väliin, ei heitä kiinnostanut, eivät ole kuitenkaan homoja. Toisaalta on myös naisia jotka strippaavat miehellensä: D Tuskn kovin moni nainen katselee hunkseja kiimasina, vaan ehkä ne on enemmänkin jonkinlaista hauskuutta. Eikä ne taida paljoa haarojansa levitellä ja hieroa kullejaan, joten aika kesyähän nuo Hunksit ovat.

Kai se on vähän miehen näpäyttämistäkin jostain pornonkatselusta tai muiden naisten vilkuilusta, että me mennään tyttöjen kanssa katsomaan hunkseja. No joo, pistäppä sinä viestiketjun aloittaja paremmaksi ja tee jotain yhtä repäisevää.

Eikä se todellakaan tarkoita että strippari olisi yhtään paremman näköinenkään kuin sinä. Tottakai jokaiselle on henkilökohtainen asia missä menee pettämisen raja.

Sitten on niitä joiden mielestä vain yhdyntä on pettämistä josko sekään? En ymmärrä teitä äijät! Ette kerro kavereidenne puolisoille, että sikakaverinne pettää niitä. Siinä näkee, millaisia sikoja äijät on! Kehtiä hyvä lapsi olematonta surkeaa itsetuntoasi, muustahan tässä ei oikeasti ole kyse, ymmärrät eli et Unelmoida voit lopun ikääsi.

Kannattaa kertoa miltä tuntuu, ja oikeassa olet siinä. Minä rötvään vain vaimoni piNpillä. Aloittaja on aiheesta oikeassa. Poikakaverini työnantaja, LT, vei pari vuotta sitten porukkansa jatkoille Eerikinkadun strippiluolaan, jossa tiedetään myytävän myös seksiä. Tapa, jolla poikakaverini kuvaili virolaista stripparia, oli ällöttävää! Minä jos olisin kuvaillut jotain miestä noin, huonosti olisi kotona käynyt. Tänä päivänä en voi olla varma, kustannettiinko vai ostiko poikakaverini itse seksiä noilta virolaishuorilta.

Hän on jäänyt aikaisemmissa suhteissaan kiinni vieraista naisista. Joten vaikka hän väitti kivenkovaa, ettei käyttänyt virolaishuoraa, epäilys on jäänyt mieleen. Sensijaan aasialaisia hieromalaitoksia hän ei voi sietää. Ne levittää kuulema tauteja. Vaikka itse pidän seksistä, en enää täysin luota poikakaveriini. Ja tästä ei ole pitkä matka toisen miehen löytämiseen. Nyt näyttää siltä, että taas yksi orjanainen elää miehensä kautta.

Etkö huomannut, että siellä EI ollut miesstrippiä? Ihme käsityksiä täältä saa lukea. Eipä todellakaan pidä paikkaansa. Mieheni ei muuten huiii kauheaa käy strippiklubeilla eikä töllötä pornoa. Ja minua ei kiinnosta Hunksit pätkääkään. Me olemme varmaankin nykymittapuun mukaan tooooodella erikoisia ihmisiä.

Sellaisen käsityksen saa, kun lukee näitä kommentteja tällä palstalla. Luulenpa kuitenkin löytyvän aika paljon kaltaisiamme pareja. Mutta se onkin sitten yhdestä kerrasta poikki, jos kiinni jää. Onneksi mieheni kaverit ovat myös minun kavereitani ja kunnioittavat minua, etteivät edes ehdottelisi moista sikailua miehelleni.

Mutta ei kannata välittää, täällä nämä äijät on järjestäin sinkkuja. Lopeta provoilu tai hanki uusi orja eli "poikaystävä". Unohda jo koko juttu. Striptease-klubi ei ole sama asia kuin huoratalo. Ole onnellinen, että asut Suomessa. Paljasta pintaa, saa katsoa, mutta ei koskea eli mitä pahaa. Nykyisin kundit on kertoneet, että strippareita saa koskea ja ostaa seksiä, ns "kahden kauppa".

Tai kun kivulias sukupuolitauti tarttuukin Hai kärsi itte vahingot taikka hapata vielä maitoas tonkissas. Mä en ainakaa haluu miestä jollle kelpaa kuka vaan No minä olin vihainen, epätoivoinen, pettynyt..

Olimme olleet yhdessä 9 vuotta, mies meni strippibaariin kavereidensa kanssa. Minua se loukkasi, koska hän tietää etten hyväksy naisen esineellistämistä. Hän on tiennyt sen koko yhdessäolomme ajan. Minusta se, kun nainen riisuu itsensä maksusta miehen edessä on alistavaa naista kohtaan, eniten olinkin vihassa siitä että mieheni tuki tuollaista toimintaa meidän rahoillamme, hän heitti siinä baarin ovella kaikki lupauksensa viemäriin. Hän tuki maailmaa jossa nainen on vain jokin esine, pelkkä palvelija ja kylkiluu, kuten joku aiemmin ketjussa sanoi.

En usko, että yksikään nainen nauttii ihan oikeasti siitä, että ihmiset katsovat häntä alastomana, en usko että se kenellekkään on vain työtä. Nuo naiset ovat pakn edessä sielä lavalla, tuollainen tuhoaa ihmisen. Ja kuten jotkut aiemmin kirjoittivat ; käyväthän naisetkin maksusta katsomassa kaikenmaailman hunkseja.. En halua, minulle riittää oma mieheni, enkä halua tukea myöskään miehen esineellistämistä.

Itse olen hyvinkin vetävä nainen, vientiä minulla olisi ja kotona mieheni saa sängyssä muutakin kuin lepoa. Kannatan omia arvoja, kenenkään ei pitäisi nykymaailmassa tarvita näyttää alastonta vartaloaan kenellekkään maksusta. Se ei vain ole oikein. Miehelläni on omat arvonsa ja olemme sopineet yhdessä miten toistemme arvoja noudatamme, jotta voimme elää yhdessä. Minä vastustan metsästämistä enkä syö lihaa, mieheni kuitenkin metsästää ja minä laitankin usein hänelle liharuokaa. Olen pahoillani että aloittajaa on täällä näin ikävästi haukuttu, toivoisin että ihmiset osaisivat ihan oikeasti suvaita toisenkinlaiset mielipiteet ja arvot.

Se että hyväksyy jonkin asian, mutta ei muita mieleipiteitä asiasta ei ole suvaitsevaisuutta. Todellakin, meitä on muitakin! Eipä ole koskaan tarvinnut keskustella tai tapella strippiklubien tai pornon takia, kumpaakaan ei sellainen kiinnosta: Ensin vastaan näille miehille. Tulette tänne haukkumaan apua pyytävää naista,, missä meni vikaan? Sanotte, että olemme epävarmoja ja määräileviä. Valaisen teitä miehet nyt hieman.

Meidän naisten epävarmuus kumpuua kahdesta syystä, ja toinen syy siihen on: Kuinka oletatte, että voimme pitää itsevarmuutemme, kun vertailette naisia, haukutte "lihavuutta", sanotte toista ja teette toista. Sanotte,että luonnollisuus on kaunista ja hieman pyöreä saa ja melkeinpä pitääkin olla.

Silti kuolaatte naisia, jotka ovat päinvastoin sanomaanne. Olette tämän perusteella ristiriidassa itsenne kanssa ja minusta on erittäin väärin kuvitella, että naisten pitäisi kaiken tuon jälkeen olla varma itsestään ja pitää itseään kauniina. Ja törkeää on tänne tulla meitä haukkumaan, kun ette itsekkään täydellisiä todellakaan ole. Ja tiedoksenne, olen kaunis nuori nainen, joka omistaa muodot ja on kyllästynyt miesten putkiaivoisuuteen. Olen kokenut kaiken mitä minun ikäiseni ei pitäisi kokea ja silti uskon, että jokainen mies ei ole samanlainen ja jostain tuolta löytyy oikea mies, joka on säilyttänyt miehuutensa, toisin kuin te.

Niin ja vastaus tälle apua kaipaavalle naiselle. En osaa sanoa sinulle mikä on oikein ja mikä on väärin. Miestäsi et saa kahlita, mutta ymmärtääkseni, et niin teekkään. Älä kuuntele näitä miehiä täällä, ne kirjoittavat oma muna kädessä. Itse en moisesta pitäisi, koska sellaiset paikat ovat täynnä vääränlaista kauneutta, liekkö kauneutta ollenkaan.

Pidä itsesi naisena ja puhu miehesi kanssa,että et suuttunut, mutta et pitänytkään. Sano miehellesi, että hän on tietenkin vapaa viettämään kavereidensa kanssa aikaa, mutta vain jos niin ajattelet.

Minullakin on virolainen, oikea Mies. Sanotte,että luonnollisuus on kaunista ja hieman pyöreä saa " Suurimmalla osalla pornotähdistä ja strippareista on ihan tavallinen normi naisen vartalo jollei alalla yleisiä silikoni tissejä oteta huomioon.

Suurinosa noista naisista ei erottuisi arki vaatteissa kadulla millään tavalla. Suomalaisista naisista ja kyllä miehistäkin on tullut vain niin lihavia, että käsitys normaali painosta ja vartalosta on hämärtynyt.

Vaatekauppojen kokoja ei todellakaan ole suunniteltu anorektisille malleilla vaan tavis naisille. Ei ole ihme, että jonkun silmään joku pornoleffojen tusina näyttelijätär näyttää mallinvartaloiselta vaikka todellisuudessa on kyseessä vain tavis nainen joka on painoindeksin mukaan normaalipainoinen.

Hinkkaavatko reidet toisiaan kävellessä? Täällä on paljon kunnollisiakin miehiä odottamassa vaan omaa poimijaansa. Parisuhteessa pelataan yhteisillä säännöillä tai ukko lähtee vaihtoon.

Ei hätää, aina on ollut hyviä tulijoita. Aloittajalla, kuten varmaan useammilla vanhemmilla naisillakin, on vielä mies, joka tekee mitä huvittaa, vaikka se loukkaisi kuinka toista osapuolta, ja nainen vaan kärsii hiljaa. Onneksi tässä uudessa sukupolvessa naisia alkaa olla jo muitakin kuin orjia.

Ku ees sais miehen tulemaan tissibaariin. Tahtois joskus käydä katsastaa. Miksi strippihuora kiinnostais sua muuten? Ihan mielenkiinnosta menisin kattomaan. Chippendalet ja Hunksit on aivan saatanan ruman näkösiä. Onpa kummallisia vastauksia suurin osa Kenenkään ei tarvitse hyväksyä sellaista, mistä ei pidä. Pitää osata kuunnella itseään ja kunnioittaa omia tunteitaan. Jos teillä on poikaystävän kanssa kovin erilaiset käsitykset parisuhteesta, seksuaalisuudesta ja uskollisuudesta, niin ei tämä tapaus jää ainoaksi ongelmaksi.

Parisuhteessa yleensä puolin ja toisin huomioidaan toista eikä haluta ainakaan satuttaa häntä. Siihen en ota kantaa, kumpi satuttaa enemmän, sinua se jos poikaystäväsi noissa paikoissa pyörii vai poikaystävää se, ettet hyväksy hänen siellä pyörimistään.

Fakta on se, että kompromisseja täytyy joka tapauksessa molempien tehdä jos aikoo terveessä suhteessa olla. Mikäli kaikki miehet olisivat tuollaisia strippaamista ihannoivia paskiaisia, olisin mielummin lopun elämääni yksin kuin yhdenkään kaksilahkeisen kanssa.

Ainoa kaksilahkeinen jota saat on maksullinen rekkalesbo. Ei ole todellakaan kyse "itsetunnosta", jos äijille tässä maassa on kaikki strippimestat mukaanlukien taikkubordellit ym.

Tosi huono itsetunto, joo. Porno on naisen mielestä pettämistä, tissibaarissa käynti on naisen mielestä pettämistä ja sitä rataa.

Paneskelin tietokoneen näyttöä, kun siellä keekoili alaston nainen. Nussin stripparia koko kansan nähden silmilläni. Strippibaarissa saa koskea tussuhuoraa ja jopa ostaa tältä session. Se on pornoa eli pettämistä. Ja sinkuilla on sovinistisian säännöt. Suurimmat margaritamaljat ovat vetoisuudeltaan jopa 2,1 L, ja niihin voidaan rakentaa juomia useammalle henkilölle.

Maljamalliset lasit soveltuvat hyvin myös jälkiruokien tarjoiluun. Tähän osioon on kerätty tuotteet, jotka sopivat hyvin erilaisten snapsien ja lyhyiden cocktailien nauttimiseen. Väkeväviinivalikoimaan on kerätty eri viinilasisarjoista tuotteet, jotka soveltuvat erityisen hyvin väkevöityjen viinien, kuten portviinin, madeiran, sherryn ja erilaisten jälkiruokaviinien, nauttimiseen.

Ne ovat vetoisuudeltaan valkoviinilasia pienempiä, eli yleensä alle 15 cl. Perinteiset tuopit terassille Katso valikoima ja tilaa. Klassisen kaunis Purity-astiasarja ihastuttaa Katso video. Klassinen Baguette Gastro monipuoliseen käyttöön Tutustu tuotteisiin. Skandinaavisia puulaatikoita valikoimissamme Tutustu uusiin puutuotteisiin.

Crystal show club hinnat hellen -

Pitäiskö mun selittää silloinen käytökseni? Kai ny aikuinen sälli saa kaveriporukassa juhlia ilman että, vahdit ku haukka sen menoja. Ihmisten tarpeet vaan on niin erilaisia. Pornoa ja maksullisia palveluja käyttävät ei välttämättä tätä tajua. Sinä lähdet kaverin esim. Älä nyt vaan ala hänelle raivoamaan ym. Kannattaisiko tähän paikkaan tai aktiviteettiin pukeutua urheilullisesti? crystal show club hinnat hellen Ei strippiklubia sillä voi puolustella, että se sattuu olemaan pop nykyisin. Ne ovat vain omalle kullalleni. Teiltä saa ostettua yksityisstripissä persettä. Eikö kuullostakkin aika nössöltä? Se houkutus on liian suuri. Ja tästä ei ole pitkä matka toisen miehen löytämiseen. Sinkut voi tehdä keskenään mitä haluaa.

Runkkaava mies on monista naisista ällöttävä ajatus. Ainakin meillä on näin. Tuo nyt ei oo mittää. Laita se poikaystävä kuukaudeksi Pattayalle Sieltä tuleekin entisiä poikaystäviä.

Kuten myös noista taikkuhuoraamoista Suomessa. Tulkaa Suomen Urokset Viipuriin virkistymään, tarjolla koko eroottinen palveluskaala laidasta laitaan!

No höh, minäkin haluaisin käydä strip-baarissa, ja olen nainen. Olisihan se tavallaan jännää, ja aion mennäkin sopivassa tilanteessa, jos vaikka poikakaverille sitä ehdottaisi. Strippaushan on melko trendikästä, kuntokeskuksessakin on strippi- ja tankotanssikursseja nykyään, ja ne ovat todella hauskoja. Ei kannata siis turhaan hermoilla tuosta poikaystävän illasta, käväise jossain vastaavassa paikassa itsekin, onhan niitä miesstrippareitakin nykyään!

Kertoisitko, missä tällaisia namuja on strippaamassa? Äijille on strippiklubit ja thaihuoraamot, ei naisille! Sinun pitää hävetä Vain ääliömäinen mustasukkainen tiukkapipo ei hyväksy ihmisen tavis-käyttäytymistä. Herää ja yritä olla poikaystäväsi arvoinen.

Vaihtoehtohan on tietenkin, että olet hirveen petetty ja väärinkohdeltu, kun kuitenkin katsoi siellä naisia. Muutoinhan ei tee niin. Ai jaa, menemällä katsomaan jotain miesstripparia, jota saa kosketella ja joka jakaa muutakin? Tottakai mies saa mennä välillä pitämään hauskaa esim. Se ei ole mitään tavallista hauskanpitoa ja en todellakaan sellaista hyväksy.

En vain voi käsittää miksi täytyy mennä vieraita naisia katsomaan jos on omakin kotona. En itse ikinä menisi katsomaan mitään miesstrippareita ja oletan, että myöskään mieheni ei käy tuollaisissa paikoissa tuijottamassa naisia.

Minusta on ihan oikeutettua, että AP on loukkaantunut. Enkä todellakaan aio "aikuistua" niin kuin tässä ketjussa on useita kehotettu. Ei kaikkea tarvitse hyväksyä ja olen sitä mieltä että parisuhteessa olevan ihmisen ei tuollaisissa paikoissa tarvitse vierailla.

En koe olevani mitenkään mustasukkainen, mutta se ei tarkoita sitä, että haluaisin ja toivoisin mieheni tekevän jotakin semmoista joka minua loukkaa. Strippiklubit on tänä päivänä muutakin kuin katsomista varten. Siellä saa koskea ja ostaa tavaraa. On kohtuutonta vaatia, että miehesi arvomaailma olisi vain kopio sinun omastasi. Jokaisella meillä on omat rajansa, joita on viisasta noudattaa.

Ei niitä toinen voi määrätä. Mitä ei voi tehdä sallien, se tehdään salassa Levillä tai jollakin Tallinnan välin "porauslautalla". En todellakaan haluaisi mieheni käyvän tuijottelemassa strippareita. Enkä itse kävisi esim. Säälittävää vetää "kasva aikuiseksi"-, "miehet on miehiä"- tai "kasvata itsetunto"-kortteja esiin.

En ole koskaan tajunnut miksi sukupuolen pitäisi sanella käyttäytymistä siinä määrin että toista saa loukata. Itse olen seurustellut aikaisemmin äärettömän mustasukkaisen miehen kanssa ja tappouhkaukset sen takia että joku vieras mies hymyilee mulle baarissa eivät oikein vahvistaneet ajatusmallia "mies saa tehdä mitä vain paitsi lyödä nyrkillä muu väkivalta ok ja nussia toisen naisen kanssa. Onneksi minulla on nyt hyvä mies. Jos näin on katsot yhteisessä kodissanne naisten pornoa.

Vääristää kuvaa miehistä ja parisuhteista ja luo epärealistisia käsityksiä. Eihän tossa mitään kauheeta tapahtunut, mutta hyvä että mies otti puheeksi. Voitte sopia enemmänkin pelisääntöjä suhteeseen kenties.

Ja rakas vaimoni meni katsomaan hunkseja että mitä sitten, tulipa pirteenpänä takaisin Hunksit ei näytä mulkkua eikä mitään stondista. Jos kävin kaljalla raportoimatta siitä ja hän kuuli asiasta jostain muualta niin heti oltiin myrkyllisenä että jaa jaa miks et mulle voinu kertoo..

Täällä maaseudulla noita strippiklubeja on vähemmän Mutta paikallisten "tiukkapipojen" mielestä tanssilava jossa on keskiviikkoisin naistentanssit on parisuhteelle turmiollinen paikka. Strippiklubiin verrattuna tanssilava on jossain mielessä "rivompi" paikka silla siellähän ollaan fyysisessä kosketuksessa vastakkaiseen sukupuoleen vaikkakin vaatteet päällä Meidän perheessä tuolla käydään vuorotellen toisen ollessa kotona lapsenvahtina.

Kun molemmat tietävät mikä on naistentansseissa homman juju niin kummallakaan ei ole ongelmia päästää puolisoa sinne. Vaimo on absolutisti ja kun meikä lähtee niin omalla autolla yksin lähdetään. Siis tippaakan ei reissulla oteta. Olenko sitten muiden mielestä jotenkin "outo lintu" kun jätkä "pääsee" yksin naistentannsseihin ja se vain selvinpäin tanssii ja lähtee illan jälkeen yksin kotiin.

Vain tanssimaanhan tuonne lähdinkin. Siis sama homma kuin strippiklubilta lähtiessä. Eipä sieltäkään petikaveria mukaansa saa vaikka haluaisikin, naistentansseista taitaa onnistua helpommin Strippiklubeilla maksulliset myy palveluitaan.

Myös privaattistripissä voi ostaa toosaa. Noi lavatanssit taitavatkin olla pahin paikka. Olin hakemassa vanhempiani lavatansseista mieheni kanssa, siinä autossa heitä odotellessa verannalla vähän pielen takena äijä veti kauhealla innolla muijaa takaan päin ja molempien puolisot näyttivät odottelevan kumppaneitaan, joiden luo pari panoltaa palasikin: D Se kultainen luku.

Kyllä mä mieheni mielummin srippi baariin päästäsin, kuin lavatansseihin. Pojat on poikia, anna sen katsella erillaisia tissejä ja pimppoja. Sun pitää hyväksyä, et poikaystäväsi himoitsee muitakin naisia. Menet ensi kerralla mukaan.

Kerran oli taksini kyydissä tylikäs kski-ikäinen pariskunta, joka oli matkalla strippibaariin. Olivat aikeissa ottaa privaatin. Siitä on jo yli kymmenen vuotta, mutten vieläkään lakkaa kadehtimasta sitä miestä!

Oli löytänyt naisen, jonka kanssa oli kivaa. Kuinkahan moni mies ottaa vaimon mukaansa noille reissuille?? Mäkin menisin kyllä mukaan mutta mies haluaa aina mennä vain poikien kanssa noihin strippibaareihin? Olisin kans kadehtinut sitä naista. Vaan vaimo määritellään ja luokitellaan tietynlaiseksi eikä siltä ehkä sen jälkeen kysytä, kiinnostaisiko sitä ehkä. Tai jos nainen lähtisi vastaavaan baariin, haluaisiko mies lähteä mukaan?

Ottaisiko nainen miesystävän mukaan? Kyllä minäkin tekisin miehen kanssa vaikka kaikkea tuollaista tai mitä nyt ikinä keksitään ja huvittaa tehdä. En ajattele että eihän se käy tai sovi tai jotain. Mitä kauheutta siellä tissibaarissa voisi mahdollisesti tapahtua? Ehdottomasti kannattaa kieltää häneltä myös uimahallissa käynti.. Siis oikeesti voi itku näitä parkuja.. Jos saa veikata, niin parisuhteenne tulee kariutumaan mustasukkaisuuteesi. Että miehelläsi pon muutakin elämää kuin sinut?

Ei kukaan voi olla niin täydelline nettä puoliso ei kaipaisi muutakin elämää. Mikäs kauhistus se strippiklubi on? Jos alat tässä vaiheessa ahdistaa mieltäsi moisella asialla, niin elämässä on kauheampiakin vastoinkäymisiä. Siis - alä ahditu itse, äläkä ahdista miestäsi.

Eihän niissä klubeissa mitään tehdä kuin juodaan ja katsotaan. Erkiseen on sitten hu. Jos se on katsellakseen tissejä, niin se katselee. Joko niin että sinä tiedät tai sitten salaa.

Älkää ihmiset viitsikö tekopyhistellä tuolla tavalla vaan ottakaa elämä rennommin. Ei tissien katselu ole mitään pettämistä ja tuskin se haluaisi vaihtaa sinut niihin tissinaisiin. Se on ihan eri asia. Hupi on hupia ja kumppanuus on kumppanuutta. Eikä kumppanuuden ole tarkoitus olla mikään vankila, vai onko? Etkö muka itse katsele mielelläsi hyvinmuodostuneita miehisiä muotoja? Kysyt tätä hei jossain suomi Luuletko et täällä kirjottelee sellaset miehet, jotka näkee livenä vähäpukeisia naisia?

Täältä löydät just ne jannut jotka niissä baareissa käy, ja jotka ei ilman maksua tätä "elämystä" koe. Ei oo mulla ollu koskaan miestä jolla olis kyseinen tarve ollu, enkä varmasti olis suhdetta jatkanu jos toinen osapuoli tollasesta saastasta haaveilis. Onko poikaystävälläsi tietokone ja nettiyhteys? Pidä huolta, että hän menettää ne! Netissä pääsee katselemaan ihan ilmaiseksikin sellaista hardcorepornoa että huhhuh! Olen 40 v nainen ja käynyt muutamia kertoja strippareita katsomassa joukon mukana.

Ja seximessuilla niitä on myös nähnyt. Jotkut herkemmät jätkät varmaan stndiksen saakin muttaennemmin niitä katsellaan viihdykkeenä kun kulli pystyssä ja roiskeet housuissa. Nais ja mies strippareita ei voi verrata keskenään. Nainen esittelee yleensä koko vartalonsa ja värkkinsä jopa sisälle saakka pystyy katsomaan, kun sitä levittelee ja jotkut tyydyttää itseään eri tavoin ja on tai yrittää olla himoittava ja seksikäs.

Kun taas mies stripparit yleensä on vain hauskoja ja hyvävartaloisia? Eli ei niinkään kiihottavaa vaan huvittavaa. Kyllä mua myös vähän harmittaisi jos mieheni menisi niitä katsomaan, ilman mua, ehkä hetken ajattelisin mustasukkaisena kaikkia vaihtoehtoja mitä voi tapahtua, ja himoitseeko se niitä "lumppuja" mutta jos tapahtuisi, niin se tapahtuisimyös ilman srippareita, sillä nykyään baarien tanssilattiakin on täynnä lähes alastomia naisia keikuttelemasa itseään seksikkäästi.

Ja jos mies on matkalla vieraisiin niin se että se stripparin kanssa menisi on luultavasti aika pieni mahdollisuus. Ja jos se olisi polttareiden tai synttäreiden ohjelma niin sitten olisi. Mietin moniko nainen jättäisi kaverin synttärit tai polttarit väliin jos tietää että mies stripparia ollaan menossa katsomaan, ja jos tietäisi että oma mies olisi mustis niin moniko kertoisi etukäteen siitä jos vaihtoehtona on se että mies kieltää sinne menon?

Minusta oli mukava lukea näin miehenä aloitusviesti. Kerrassaan mainio aloitus, kiitos siitä. Taas sain muistutuksen siitä miksi olen niin rakastunut omaan vaimooni vieläkin uudestaan ja uudestaan.

Toivota tasemppiä miehellesi, kun jaksaa vielä yrittää yhteistä tavaltanne, vaikka tehtävä on hänelle varmastikin haastava. Nyt puhutaan uuden sukupolven parisuhteista, ei teidän vitun vanhojen starojen liitoista, joissa aina aina aina nainen jousti. En sen koommin ota kantaa aiheeseen, hämmästelen vain ihmisten moraalikäsityksiä ihan yleisesti.

Kontrollointia, kyttäämistä ja sairaalloista mustasukkaisuutta ei tule hyväksyä normaalin parisuhteen osaksi. Miks se tarvitsee lupaa siihen? DD Onneks on niin mustis musta ettei haluais et mäkään menen,eikä kiinnostakaan. D oon 33,pian 34 ja mieheni 26 ;DDD edes raskaus ei ole estänyt keikistelyä ja hauskanpitoamme ; kenkää äijälle jos alkaa ahdistamaan tai ehkä parempi jos teet samoin,pyydä vaikka strippari sun synttäreille ja miehesi ei tiedä,sitten tämä strippari alkaa hinkuttamaan sinua vasten niin katsopas ukkosi ilmettä ;DDD menee varmasti viestikin perille ;DD.

Olen viimevuosien aikana yrittänyt kovin paljon alkaa ymmärtämään miehiä. Itse kyseisestä tilanteesa en suuttuisi, mutta en myöskään pitäisi. En ymmärrä miksi pitää katsella ja himoita muita naisia, kun omaa naista?.. Tämä koskee myös naiseen. Ei naisetkaan saa himoita toisia miehiä kun seurustelee.

Mutta koska ihminen on ihminen ja mielelleen ei voi mitään, niin minkäs teet. Jokainen heittää pientä flirttiä komean tai kauniin ihmisen kanssa, eikä se välttämättä mitään tarkoita. Kuitenkin aina petetyksi tulleena en hyväksy moisia paikkoja.. Olen aina joustanut ja antanut miesten tehdä miesten juttujaan, koska silloin minäkin saan tehdä naisten juttujani ja miehet luulevat että tarkoitan meikki ja vaate juttuja, olette väärässä.

Itse olen kuitenkin päättänyt sen, että jos tulevassa suhteessani nään, että mieheni tekee jotain josta en pidä, pitää asiasta silloin keskustella, ja jos mies ei tosiaan ala ymmärtämään, niin teen samalla tavalla kuin hän tekee.

Tekemällä oppii ja kun toinen tekee, sen virheen näkee paremmin. Ei pidä suhteessa tehdä mitään semmoista, mitä ei haluaisi toisenkaan tekevän. Se on erittäin hyvä neuvo. Strippi baarissa näkee naisten esittelevän estoitta sulojaan mitä irstaimilla tavoilla eli näkee jotain mikä on täysin ainakin suurimman osan arkisen elinpiirin ulkopuolella.

Taas näitä vitun trolleja!!!! Huhu, jos olisin mies en jaksaisi sinun kaltaisesi kanssa seurustella. Kannattaisiko sinunkin hankkia kavereita ja muuta puuhaa kuin mököttää turhasta? Ei tulisi mieleenikään kieltää miestäni käymässä moisissa tapahtumissa, sillä käynhän itsekkin messuilla ja salaisimmissakin piireissä, joista takuulla järkyttyisit ;. Jos itse oot vapaassa liitossa, et voi neuvoa muita omien oppies mukaan. Luuleeko strippiluolissa käyvät sitten että me jotka ei sitä hyväksytä, halutaan niiden kanssa olla?

Joillekin parisuhde on jotain yhdessä roikkumista jossa saa toimia kuin sinkku mutta on joku hätävara kotona, mutta mulle se on sitoutumista ja se tarkoittaa, että ulkopuolisia ei pidetä seksikumppaneina edes katselemalla. Loppuisi suhde heti jos kumppanini hakeutuisi katselemaan alastomia miehiä tai naisia. Mikähän minussa on kun en kokosi maailmanloppuna sitä jos puolisoni kävisi strippibaarissa tai huoratalossa vieraita naisia nussimassa kondomin kanssa.

Sen sijaan jos hän kokeilisi huumeita, tupakoisi tai harrastaisi uhkapeliä niin se ois sitten loppu välittömästi! Niitä en siedä yhtään. Mutta pettämistä voin sietää Päätä surkea elämäsi, äijäsi kautta elävä! Ei tuollaista käytöstä tarvi hyväksyä. Jätä tuollainen eukko joka kyttää jokaista tekemistäsi,tilanne tulee vielä pahenemaan.

Ai helkutti,nythän pitikin sääliä tätä kyttääjää ja antaa feministivierihoitoa tyypilliselle nykyajan pullamössö emännälle joka uikuttaa joka asiasta mitä mies tekee tai jättää tekemättä. No voivoi,ole kummiski onnellinen ettei ukkos menny hinaajaklubille jortikoita kattomaan,silloin olisi oikea syy huolestua.

Onneksi löytyi taas joku joka ei ironiaa ymmärrä,jes! Osui ja upposi,päivä pelastettu kun kieliopillisesti köyhä feministi jäi koukkuun. Eihän tästä enää puutu kuin ne "jätä se huoripukki" -kommentit, niin ketju olisi täydellinen. Mielestäni se olet sinä, idiootti, joka olet jäänyt loukkuun ja näemmä hyvin yksin elämässäsi. Taidat olla ruma läski jolla huono itsetunto. Pelkäät että ukkosi jättää sinut heti kun löytää paremman näköisen, eli periaatteessa kuka tahansa on mahdollinen.

Jos olisit minun akka, olisit jo tavaroinesi kadulla odottamassa taksia äidin helmoihin. Tolla luonteella et saa muuta kuin aasianvosun. No itse en huolisi alunperinkään niin pinnallista ja typerää miestä, jolla on niin kutsuttu "hurvitteleva" simpanssilauma odottamassa, eli toisin sanoen todella ärsyttävä ja lapsellinen lauma kavereita, joiden nro 1 harrastus ja kohde on kännäily ja tissibaarit Sinänsä, ei liikuta ketkä pellet siellä hyppii.

Eihän sellaisia idiootteja pysty rakastamaankaan ja se mitä ei rakasta, ei liikuta mitä tekee. Aidot kaverit sen ymmärtää eikä yllytä typeryyksiin mukaan En nyt mitenkään halua verrata ihmistä koiraan Mitä lyhyemmässä hihnassa koiraa yrität kuljettaa sen enemmän se riuhtoo ja yrittää omille teilleen.

Kun se saa kulkea väljästi ja tutkia ympäristöä kaikessa rauhassa, sen helpommin se mukana seuraa. Ihan sama se on ihmisten kanssa. Paras ratkaisu on silloin päästää tuollainen "mies" kiertoon. Ei hyvää päivää että ihmiset on tolloja!!! Eniten ärsyttää, että ajan kuluttua ja eron tullen juostaan kyyneleet silmissä ja ihmetellään, että miksi näin Se joka rakastaa, ottaa myös toisen tunteet huomioon ja ymmärtää, että nimenomaan kaikki seksuaalisuuteen liittyvä pitää olla kahdenkeskeistä ja yksityistä!!!!

Jokaisen vartalo on yksityinen asia. Mutta ei tollot osaa, ei!!!!!!!!! Onhan pornotähdilläkin työasiat ja yksityinen elämä erikseen. Luin haastattelun jossa pornptähti kertoi ettei halua silloin kun rakastelee "oikeasti" eikä kameraa varten kuvaajaa paikalle. Voi apua, poikaystäväsikö on nyt jotenkin pilalla, kun katsoi stringeissä tanssivia strippareita, joille työ on melkein alastomana esiintyminen mutta ei seksipalvelujen myyminen?

Jos minulla olisi noin tyhmä nainen, sellainen lentäisi kaaressa ovesta pihalle. Mitä nyt tutut miehet on kertoneet, saa sieltä itse tavaraakin ja kosketella tavaraa eikä ne missään stringeissä tanssi. Kyllä siellä koko emätin näytetään.

Jos sinulla on noin huono itsetunto, niin elä sinkkuna. Toisen kahlitseminen on todella huono perusta parisuhteelle. Tissi baarissa käy valta osa miehistä ainakin kerran elämässä. Vastaavanlaisissa poika porukka illoissa on yleensä tilanteet hetkisiä eli mennään tilanteen mukaan ja mikäli toiset päättää et ny painutaan tissejä katseleen niin jääppä sit yksin istuu johki kuppilaan ku muut sinne menee? En näkis että on mikään maailman pahin "rikos" käydä siellä Sinuna en nostais asiasta haloota Me nuoret ei katsotakaan läpi sormien teidän äijien kaikkea käytöstä vaikka meidän äidit on joutuneet katsomaan.

Epäilen, että poikaystävänikin on käynyt vastaavissa paikoissa mutta ei uskalla kertoa minulle. Toisaalta yksi kerta esim jonkun juhlan jatkona on eri asia kun se, ettäö asiaa kaipaa tai se tulee tavaksi. Mitä tekee miehellä jota himottaa pettäminen ja muut naiset niin paljon, että on aivan "pakko" harrastaa sitä ns hyväksyttävässä välimuodossa baarit, strippiklubit, pornon ylikulutus jne. Itse kuitenkin hyväksyn hänelle pornon katselun silloin kun itse en ole paikalla.

Mutta mikään missä on ns live ihminen paikalla, chatit, strippiklubit jne menee kyllä yli. Mites chattailu botin kanssa, haittaako sekin? Kaunista ja komeaa Siis Tissit,täytyyhän niitä voida katsella aikusenakin. Itse jätin miehen joka kävi sekä strippi- ja huorataloissa että myös Pattayalla. Pattayan huorat on jo myös Suomessa. Tottakai ihmisella on oikeus käydä strippiklubilla. Hän on täysiikainen, ei tarvitse kysyä lupaa äidiltä,käy sinäkin, katsele komeita alastomia miehia, jos halu ja raha on, miksei?

Kyllä siinäkin asiassa pätee kysynnän ja tarjonnan lait. JOs kysyntää on riittävän vilkkaasti, niin kyllä tarjontaakin ilmestyy, pikkuhiljaa. Onhan niissä strippipaikoissa myös naisten privaatteja. Ihmisten tarpeet vaan on niin erilaisia. JOs jotain ei kotoa saa, niin se etsitään muualta. Minkä vuoksi suomalaisten miesten mielestä venäläisillä naisilla on enemmän sitä "mielikuvitusta".

Löytyykö vastaus täältä palstalta vai peilistä. Aikanaan kun Lapinjärven motellille tuli ryhmä pitkäsäärisiä venakoita "tietyissä tarkoituksessa", niin kylän naisilta loppui lähes kokonaan se kuuluisa "väsymys ja päänsärky".

Jaa, että luvatta meni. Olisit varmaan antanut sen luvan, jos hän olisi sitä kysynyt sinulta. Noi on kuule ihan miesten juttuja, joten älä päätäsi vaivaa, onneksi et ollut esiintymässä siellä silloin, sitten voisit olla huolissasi..

Aloittaja taitaa olla vielä aika nuori eikä parisuhteen kiemurat vielä ole auenneet! Itsekin nuorempana ajattelin noin mutta nyt 44v ymmärtää että nuotkin kujeet vain kuluu miesten elämään. Strippibaari ja ilotalo on kuitenkin eriasia: Uskoisin, että jos me naiset tekesimme edes puolet siitä asiasta mitä tekin teette, kukaan ei seurustelisi: Minä en yleistä miehiä, joten en usko, että ihan jokainen moisesta strippibaarista innostuu, vaikka te miehet niin kuvittelette..

Ja eihän sielä nää edes naiskauneutta, niinkuin oli joidenkin edellisissä viesteissä lukenut.. Silikonirinnat, pillu naaman eessä,niin hmmm? Siinäpä sitä vasta onkin katseltavaa ja iloa silmälle.. Mutta jos haluaa mennä katsomaan luonnottomia laihoja naisia, joilla on meikkiä enemmän kun pää jaksa kantaa niin olkaa hyvät vain!! Mutta itse aattelin mennä tissibaariinh vielä tässä vaiheessa, koska pieni lutkutus voisi piristää. Sulla ei taida ihan kaikki lepakot olla tapulissa.

Ketään ei voi omistaa. Annat pillua monta päivää putkeen!!! Mieti tulevaisuuttasi tämän kullannupun rinnalla. Tilanne voi paheta ajan oloon. Mikä on kullannupullesi loppujen lopuksi tärkeämpää? Sekö, että odottelet kotonasi sydän kylmänä, missä nuppusi rypee, missä kunnossa tulee kotiin jne. Jos ihminen rakastaa ja kunnioittaa puolisoaan, hän ei toimi toista loukkaavasti. Päätöksen teko on vaikeaa mutta loppujen lopuksi helpottavaa.

Hanki elämä, vai onko noin huono itsetunto.. D Taitaa aika monet muutkin tuota hommaa harrastaa ;. Kyllä sellaiseen pannaan piste ja otetaan kunnon mies. Toi sanontasi "pojat on poikia" kuuluu sinne luvulle. Orjat ei ole oikeita miehiä eikä orjuuttajat ole oikeita naisia. Mies ei tarvitse lupaa naiselta.

Luepa tyttö hyvä Raamattua. Olet vain pala miehen kylkiluuta ja miehen palvelija. Mitä ihmettä sä puhut? Naiset keittiöön ja sitä rataa? Yrittäkää te miehet tehdä ensin edes kunnolla töitä ja olla uskollisia ja rakastavaisia,niin me voimme olla kotiäitejä! Juuri tuollaiset siat hakee aasiasta saakka orjan.

Nainen vaietkoon seurakunnassa ja mies on perheen pää. Näin sanoo iso kirja. Ja myöskin että naisen suu on kuin syvä hauta. Jos kotona on hyvän näköinen ja seksikäs emäntä, niin eihän sitä tuollaisissa tissibaareissa tarvi käydä. Kertoo aika paljon aloittajan kertomuksesta. En välttämättä kyllä hyväksyis. Yhdessä kerran käyty, oli rahanhukkausreissu. Perkeleen kallista ja eukoissa ei mitään nähtävää. Miks täällä porukka alkaa haukkuu ku joku esittää täysin ookoon ja asiallisen mieltäpainavan kysymyksen?

Koita kestää näitä "asiallisia" vastauksia ketjun alottaja: Kehtasit viedä puolisosi paikkaan, jossa vain sinä saat tyydytystä. Naiset ei sinänsä käy edes missään hunk show'ssa ja jos käyvät niin se on ihan jees. Sehän on positiivistä että hän oli käynyt strippi klupilla.

Olisit huolissasi jos se ois ollut homo baari. Vai että oikein strippibaarissa ollut.. Naisena voin myös sanoa itse muutaman kerran strippibaarissa käyneenä ettei siellä ole juurikaan sutinaa ja itsekin nautin illasta.. Itse olen kumaapniltani strippi-illan jälkeisenä aamuna kysäissyt "oliko edes mitään hyviä" joten kannattaa ehkä vähän hellittää siitä kuristusvyöstä..

Minä ainakin annan vaimolleni mennä strippiklubille aina kun tuntee siihen tarvetta. Minun ei hyödytä olla tippaakaan mustasukkainen, jos en kerta riitä hänelle, niin parempi että menee klubille kuin että lähtee jonkun yksisarvisen matkaan. Missä sellaisia harvinaisia paikkoja kasvaa? Kun meitä kunnollisiakin miehiä on vain odottamassa poimijaansa. Hän kertoi sinulle käyneensä tissibaarissa, so what?!

Entäs naisten pitänyt seksilelukutsut? Eli anna asian olla, hän ei mennyt sinne pettämään sinua. Vai luulet ihan vakavissas, että meille riittää jotkut seksilelumessut Ei ne naisten lelukutsut mitään raamattupiirejä ole, mutta se on tarkoituskin että naiset tykkäävät ja hyvä niin, teillä on oikeus siihen ;. Mulle kävi kokolailla samalla tavalla, mut en mä ollu pahoillani sillä kaverini oli kotiin tultuaan aivan villisti kimpussani ja monena päivänä jatkossakin, Joten puolensa kullakin asialla.

Voihan mun tyttöystävä kieltää tollaisen, mutta en kyllä noudattaisi sitä ja sanoisin sen hänelle avoimesti. Mitään pettämistä tuo ei todellakaan ole. Kaveripusukin jollekin naispuoleiselle olisi minulta pahempi juttu. Asioille pitää antaa oikeat mittasuhteet ja pojat on poikia. Tyttöystävä käy katsomassa hunkseja ja ei kyllä haittaa yhtään. Oli jopa ottanut viime keikalla mun emännän sinne lavalle hinkattavaksi. Ei kai nyt kukaan järkevä ihminen usko, että toinen ihastuisi johonkin Hunksiin yhden esityksen aikana niin paljon, että jättäisi mut tai lähtisi panemaan sen kanssa?

Jos niin tekee, niin se oli vaan hyvä, että suhde päättyi. Itse ajattelen niin, että tuollaiset strippaukset on vaan hyviä testejä, joista näkee kuinka tosissaan se toinen osapuoli on minun kanssani. Toisaalta sehän pitää tietää ilman testejäkin, mutta ainahan se vahvistaa sitä luottamusta. Vieläkö pissisladyja opetetaan tähän? Ei ne pojat ole yhtään sen kummempia kuin tytötkään. Jos paskajussi on taikkuun koskenut , se on lähtö äijälle. Entä jos hän olisi sanonut sen strippiklubin jo aikaisemmin, oisit tietty suuttunut, ymmärrä se että teille lapsellisille naisille on joskus valehdeltava.

Sanoitko et sun luottamus meni, ku miehesi kävi strippil-klubilla ja kertoi siitä sinulle rehellisesti??!! Ja nyt sä nostit siitä jutun, et sun luottamus mieheen on mennyt??

Voin sanoa et 90 prosenttia miehistä on käynyt tai tulee käymään joskus strippiklubilla. Ei siitä pitäisi koko parisuhteen kaatua! Niinkuin noi muutkin sanoi, ni jatkakaa vaan rauhassa onnellista parisuhdettanne ja nauttikaa toisistanne takertumatta pieniin juttuihin!! Ei strippiklubia sillä voi puolustella, että se sattuu olemaan pop nykyisin. Kyllä sieltä jätkä tahkoaa persettä.

Tätä totuutta nyt vaan hyssytellään. Muuten menis taas niin moni koti ja perhe rikki. Onko tuo nyt kovin suuri asia,jos poikaystäväsi katsoo vierasta alastonta naista? Pitää päästä pukille paneskelemaan. Ja täällä se on tosi helppoa. Ääliö mikä ääliö ja hölmö mikä hölmö.

Paras keino tuollainen asenne on päästä nykyisestä eroon. Tuota kai akka hakeekin. Minä itse -tyyppi eli ei kovinkaan kunniottettava tyyppi; tuollainen akka. Ihmisen ymmärrys nolla ja omat kokemukset kiusallisia. Tuollainen tyttö ikinä ei pääse normaaliin parisuhteeseen.

Ero tulee aika nopeasti tuollaiselle äärettömyydelle. Halveksin tuollaista itsekeskeisyyttä ja toisen ihmisen omistustarvetta. Sinun onnettomuutesi onkin, että et saa minkäänlaista naista. Tää on kuitenkin joku provo. Oikeesti kukaan noin ääliö ei ole yli 13v Jos onkin nii olkoon. Muistakaa ettei kukaan ole noin, etenkään sellainen joka osaa ajatella. Itse kusasin tähän provoon kuten hirveen moni muukin. Vituttaa kun olin hölmö. Meillä ei ole koskaa käyty eikä käydä tulevaisuudessakaan maksamassa siitä että toinen nainen hinkaa persettään miehien naamaan..

Täältä tuskin saat normaalia vastausta, älä sitä edes odota. Itse en hyväksyisi moista ja olen valinnut avokkini yhtenevien arvojen pohjalta, eli myös hän tietää mitä tilasi kun minut otti. En ole mikään uskis saati muuten rajoittunut, minusta se koko touhu on vaan lapsellista ja todella mautonta..

Mä oon varmaan tosi outo kun en katsele mitään hemmetin hunkseja saati pornoo.. Lisäksi pidän strippipaikkoja lähinnä epätoivoisten ja kusipäisten idioottien kantiksina joten eipä paljoa kiinostais seurustella sellasen jätkän kanssa.. Onneksi suomessa on vielä paljon fiksuja ja komeita miehiä jotka ei käy strippiluolissa saati huorissa..

Löytyi ainakin yksi, joka on samoilla linjoilla minun kanssa! Just noin se menee: Itse en antaisi miehelleni ikinä anteeksi jos saisin tietää että tämä on käynyt strippibaarissa! Jos ei oma nainen kelpaa niin saa lähteä. Siis toihan on aivan saatanan kauheeta! Itse kiihotun suunnattomasti, kun pyörätiellä ajan hyväperseisen naisen takana.

Ai jai, mikään ei ole niin hienon näköistä kuin muodokas nainen pyörän satulassa! Käyn useita kertoja viikossa pyörälenkillä ihan vain päästäkseni ajamaan naisten perässä mulkku tanassa. Avovaimoni luulee, että tykkään liikunnasta, enkä ole uskaltanut kertoa hänelle oikeaa syytä, koska hän on ihan sairaalloisen mustasukkainen. Hän ei ikinä päästäisi minua strippiklubille, koska ilmeisesti on niin epävarma itsestään, että pelkää jonkun kasvottoman ja nimettömän stripparin vievän miehensä.

Rakastan kyllä vielä avovaimoani, mutta tämä sairas mustasukkaisuus ja omistushalu saa minut välillä miettimään eroa. Ainoa iloni on tuo pyöräily, siitäkin saan nauttia vain kesäisin. Jos avovaimoni tajuaa homman ja kieltää minulta senkin, minä häivyn. Mikseivät naiset tajua, että kuuluu miehen luonteeseen vilkuilla muita naisia, eikä se johda pettämiseen? Ja kerro se toiselle että aiot katsoa, muttet koskea. Loennrotinkatu 19 A , Helsinki , Suomi. Yleiskatsaus Arvostelut Sijainti Kysymyksiä ja vastauksia Lisää.

Katso päivitetyt tiedot lähentämällä. Suljettu nyt su - la. Tarvitseeko tässä nähtävyydessä käydessään esittää henkilöllisyystodistus? Kyllä Ei En osaa sanoa. Liittyykö tämä paikka tai aktiviteetti mielestäsi yöelämään? Suosittelisitko tätä paikkaa tai aktiviteettia lapsiperheille? Onko tämä sellainen paikka tai aktiviteetti, joka sopii sadepäiviin?

Voiko tässä paikassa tai aktiviteetissa maksaa luottokortilla? Onko tämä romanttinen paikka tai aktiviteetti, jota ehdottaisit pariskunnille?

Suosittelisitko kaverille ääniopastusta tähän paikkaan? Skandinaavisia puulaatikoita valikoimissamme Tutustu uusiin puutuotteisiin. Elite Pro paistinpannut ovat ammattikeittiön valinta Osta kestävät paistinpannut. Tutustumme kalustetrendeihin Milanossa Lue lisää Milanon messuista. Onko kesätyöntekijöidesi vaatteet kunnossa? Ahlströmille Referenssit Yhteistyökumppanit Kuvasto.

Olet täällä Etusivu » Lasit » Erikoislasit. Erikoislasit Erikoislasit valikon alle on valikoitu laseja, joilla on oma erityinen käyttötarkoituksensa.

Aromi- ja digestiivilasit Aromi- ja digestiivilaseihin on valittu tuotteet, jotka soveltuvat erityisen hyvin konjakkien ja muiden digestiivijuomien nauttimiseen. Kuuman juoman -lasit Kuuman juoman lasit on suunniteltu totien ja muiden kuumien juomien nauttimiseen.

This Post Has

  1. -

  2. -

  3. -

Leave a Reply

  • 1
  • 2
Close Menu